Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konyvelozseni

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Velneszke ki van borulva, mert 20 perc fürdőzésért 13900 forintot fizetett a siófoki Azúr fürdőben. Azért volt csak 20 perc, mert Velneszke családjával együtt felháborodottan távozott, amikor kiderült számára, hogy a gyerekmedencébe nem mehetnek be a felnőttek, neki meg csak…..
Régóta fontolgattam, hogy egyszer írok egy posztot a szép ingatlanos csajokról. Sajnos azonban mindegyik nagyon pici képet tesz fel a hirdetése mellé, egész alakossal alig találkozni, félaktot pedig még egyet sem láttam. Viszont tegnap felfedeztem ezt az oldalt, amely csak és…..
Petiék 4000 Ft-oz fizettek egy cukorbetegeknek ajánlott teakeverékért, aminek a gyártó szerint  mellékhatása nem ismert. Ám a betegtájékoztató már máshogy fogalmaz: mivel a hatását pontosan nem ismerik, cukorbetegek részére nem javasolják a fogyasztását. Pofátlan…..
A cukorbetegeknek készült, ám a betegtájékoztató szerint cukorbetegeknek nem ajánlott teáról szóló posztunkhoz már érkezett hozzászólás a gyártó cégtől, most levélben is megkaptuk állásfoglalásukat az ügyben. Ezt a levelet nyilván sokkal kevesebben fogják elolvasni, mint…..
konyvelozseni 2008.11.19 18:01:36