Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villain_

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
http://www.anilogue.com/   "Az Anilogue idén két városban, egy hét alatt történik meg. November 27-től 30-ig Budapesten vagyunk, utána pedig filmestül-zsűristül felmegyünk Bécsbe, ahol még három napon át tart a vígasság. A programok címére kattintva további…..
Sensorium Intro 2008.11.16 08:00:00
Tízből kilenc fogorvos, az egy fogorvos...Elbaszott egy társaság a mienk. Egy rakás kreatív ember jobbnál jobb ötletekkel, de mind a mai napig semmit sem sikerült ezekből megvalósítani. Talán majd itt. Igazából web-harvest is lehetett volna a blog neve, annyi mindent turkáltunk a…..
Sensorium Lángarc 2008.11.18 00:49:00
Lángarc - 2008. december 18., Prizma SzínházCsapataink még harcban állnak, hogy a plakát, ha nem is szép, de legalább vállalható legyen (ez volna az, itt lent), de úgy néz ki, ezt a csatát elvesztettük. Mindegy, a darabot attól még érdemes megnézni.....
... akkor itt van még egy. A spiss nevü amerikai(cali) rapper számához készült, szintén egy főiskolás srác csinálta (MOME, szóval most mar nem főiskolának, hanem egyetemnek hivják) ez volt a diplomamunkája. (A szoba másik felében már keszül a következő videoklip, remélem…..
Sensorium "éppen úgy, ..." 2008.11.18 00:18:00
... mint a zenei és vizuális nagyhatalmak! Hát ezt a klipet meghallgatva-megnézve egy kicsit megint azok vagyunk, he! Egy magyar együttes, és persze magyar klip!Beat Dis - Just Like..