Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzPé

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vegyes ámulattal és megdöbbenéssel olvasom a hazai és külföldi szaksajtót az elmúlt két napban, mióta minden jelentős techportál felkapta az eredetileg Arnold Vink nevű programozó oldalán megjelent hírt: a Microsoft fejleszti a mobil operációs rendszerét! Ezt az amúgy…..
SzPé 2014.03.13 12:46:27
SzPé 2014.03.13 12:48:34
@SzPé: Én meg nem olvastam el a cikket.
A Csillag születik amerikai felmenője, az America's Got Talent (ennek brit testvérét nyerte meg az Attraction nevű magyar árnyékszínház, ugye) idei évadának legmeglepőbb meghallgatása a tévében zseniális felvezetést kapott, hiszen az égvilágon SEMMI nem utalt arra, hogy a…..
SzPé 2013.06.27 12:53:28
@klarky: Nyilván sokkal jobb az, ha egy divatos ifjúhölgy vagy fiúbanda zenéjén felnőve azt tanulja meg, hogy igyál, drogozz, és térdelj, hisz csak igy érvényesülhetsz az életben. Én is hasonló zenéken nőttem fel, javarészt ma is ilyesmit hallgatok, mégis sikerült az egyetemet elvégezni, normális állást találnom, és a társadalmi normáknak megfelelő életet élnem.
Tisztelt Hölgyem/Uram!   Szabadság kiadás ügyben szeretnék tanácsot kérni. Volt munkáltatóm a 30 szabadságomból csak 5-10 napot adott ki. Papíron minden rendben van (jelenléti ív, szabadság kiadási engedély) szabályosan kitöltve. Mivel teherautót vezettem, ezért…..
Tegnap este mutatkozott be a Két pasi meg egy kicsi Charlie Sheen nélküli első epizódja, amit persze felfokozott várakozás előzött meg a hónapokon át a média nyilvánossága előtt zajló Sheen vs. Warner+CBS+Chuck Lorre sárdobálás miatt, amiben volt zsidópatkányozástól (Sheen)…..
Bár messze még a hajnal, azonban vége. Ennyi volt. Földes László (Hobo) egy nappal 66. születésnapja előtt megtartotta utolsó koncertjét, véget vetve ezzel majd’ három és fél évtized alkotó munkásságának. Február 12-e. Reggel, azaz délben felkelve számítógép be, Peti…..
Hiába tartják a baseballt a legnépszerűbb amerikai sportnak, hirtelen egyetlen egy tévésorozatot sem tudnék mondani, amiben egy baseballcsapat lenne a főszereplő. Bezzeg az amerikaifutball és holdudvara - rengeteg olyan dráma, vígjáték és reality készült, ami erről a sportól…..