Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JOHN RAMBO

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi fél évben alaposan megváltoztak az autózási szokásaim, szeptember óta nagyjából ötször annyit ülök a volánnál, mint korábban. Az öreg Volvo egyelőre derekasan szolgál, annak ellenére, hogy az idén töltötte a 16-ot, és üzemanyagon, meg olajon kívül nemigen kapott…..
JOHN RAMBO 2009.11.29 21:26:50
JOHN RAMBO 2009.11.29 17:40:36
@Ciri:
Hány franciát hajtottál??Azért mert a szomszéd lányának az udvarlója féltestvérének az egyik ismerősének távoli ismerőse azt mondta,hogy rosszak még nem kell elhinni.Az élet minden területén ily befolyásolható vagy?Elég nagyképű az is ,hogy 1 milláért nincs normális autó.Tényleg csak üres locsogás a részedről!!
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..
JOHN RAMBO 2009.11.27 09:40:59
Nagyjából most jutottam el odáig, hogy kipihentem az elmúlt pörgős napok fáradalmait, masszívan a blog körül forgott most minden, csütörtök éjjel még a bloginterjús válaszokat pötyögtem, aztán az autóvadászat élő tudósítása, tegnap meg a találkozó, ezek között meg a…..
JOHN RAMBO 2009.11.08 20:31:19
Jó használt autót vásárolni nem könnyű, különösen nem kereskedésből, mert a nagy részük egyébként is minden eszközzel csak arra megy, hogy minél többet húzzon le a szerencsétlen leendő vevőről. A múltkori Lagunás posztunk is nagy port kavart fel, még a hirdető is…..
JOHN RAMBO 2009.11.07 18:37:46
@magyar-magyar szótár:
Ültél már valamelyikben?Akkor nepofázz hülyeségeket!Citroenem van,de nem húzom le se az olaszt,németet,koreait(daewoo).ROSSZ AUTÓ NINCS CSAK GAZDÁTLAN.Te meg járjál gyalog nagyokos,mindenttudó megmondóember.
JOHN RAMBO 2009.11.07 21:41:28
@!Ace!:
"Innentől minden japán/német/francia/olasz autós elmehet a sunyiba"te meg a nem rohad sehol ladáddal!
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
Az olvasói levelek mindig tanulságosak. Van, aki a feszültséget vezeti le, van akinek tetszik, amit csinálunk és van, aki csak megír egy történetet. Talán okulásul, egy kicsit a mi szórakoztatásunkra is. Gábor ilyen ember, elnézést, Gábor, nem bírtuk ki nevetés nélkül. Pedig…..
JOHN RAMBO 2009.10.06 19:14:29
@dennisthemenace:
nem kell nagyképűsködni,maradj ott ahol vagy
Egy durva videó arról, hogy mit müvelnek Kínában a kutyákkal.Arra kérjük azokat, akiknek gyenge az idegzetük ne nézzék meg a következő képsorokat!A többieket, pedig arra kérjük, hogy írják meg véleményüket ezekről a kegyetlen emberekről!..
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen történt, hogy ellopták Robertó Honda CR-V-jét a házuk előtt, korán reggel, a térfigyelő kamera alól. Nincs is ebben semmi különös, Budapesten reggelente többen is ébrednek úgy, hogy aznap nem autóval indulnak a munkahelyükre, bár ekkor…..
JOHN RAMBO 2009.06.07 17:08:17
kár-park Egy vaddisznó áldozata 2008.11.13 00:48:00
Javában dübörög a vadászszezon, de a nagyvadak elejtésére vannak az autónál sokkal hatékonyabb eszközök is. Persze az autósok többnyire nem szívesen bántják szegény őzeket, szarvasokat, rókákat, nyulakat, fácánokat vagy épp vaddisznókat. Sőt, a pórul járt sofőrök…..