Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beleprünty

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai bulvárpiacon iszonyatos harc folyik a pénzünkért! A HOT! indulásakor például a Story főnöke, Ómolnár Miklós olyan szinten kikészült, hogy egy HOT! magazinnal a kezében rohangált a szerkesztőségben a dolgozók asztalai között, és közben azt ordítozta, hogy…..
Subba Én kicsi pónim 2007.03.09 11:50:00
Egy igazi különlegességet tárt elénk az internet, mielénk, a szexuális szubkultúrák iránt oly fogékony Subba elé. Itt bizony sok minden nem stimmel. Ismerjétek meg az embert, akinek minden vágya, hogy póniként fuvarozhasson.  ..
Volt olyan, hogy a nevem is csillagként kiírodott, azt felment egy helikopter megnézni, hogy mi az.Kedves emberek interjút készítettek a felnótással, akit elvittek az ufók. Olyan, mintha 200 normális ember beszélgetését vágták volna össze mindenféle összefüggés nélkül. Néha…..
Szegény Hujber Ferenc, mi még azért sajnáltuk, mert megindult Hollywoodba sztárnak, és csak egy londoni pizzafutár lett. Aztán felöklendezi ezt a megmagyarázhatatlan alkotást az internet. A csodálatos dal egy egzotikus egyveleg, az angol és a magyar nyelv különös…..
Subba Ami a csövön befér 2007.02.21 14:43:00
Iskolaújságot írni egyáltalán nem ciki, bár felső tagozatban már csak a menthetetlen stréberek és fontoskodó kis hülyék foglalkoznak ilyesmivel. Ezért is ért minket villámcsapásként a hír, hogy a Tv2 munkatársai saját, vicceskedő üzemi lapot készítenek, Rónatájmz címen. A…..
Subba Celeb apró 2007.02.19 20:24:00
Na ki az a híresség akinek pár hónapja beszart a házassága, majd egy színésznőcske fickójával összebútorozott, és nagyon szívesen nyilatkozott az új életéről? Persze az új pali már el is hagyta. Vajon meddig tartja még fenn a látszatot?..
- "Szegény lány, de csúnya", és kiderül, hogy fiú. Óriási díva! Kitalálta, hogy melyik az előnyösebb profilja, és akár hat embert is képes egy vonatozó sorba állítani ezért. - A meghasonlott, személyiségzavaros, ámde a leghosszabb wiwes adatlappal rendelkező…..
Nem tudjuk melyik a kiakasztóbb, ha valaki a Bank diszkóba jár, vagy a természetben érzi ilyen szinten otthon magát. Érzékeny lelkű, és gyomrú olvasóink ebéd után, vagy egyáltalán ne nézzék meg. ..