Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rori-j-18

0 bejegyzést írt és 207 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MyCatWalk Napi kép Palvin Barbival 2011.02.15 21:01:00
 Egyik kedvenc magyar modell leányzóm, Palvin Barbi, látható a képen. Legszívesebben letépném róla a bőrdzsekit annyira tetszik, és a gyűrűvel ráteszi az i-re a pontot! ui.: Hétvégén nagy divathét beszámoló várható ;) ..
rori-j-18 2011.02.23 18:20:27
OurFashion A kedvencem 2011.02.09 19:35:00
Biztosan felismertek néhányat Holly Suan Gray, angol születésű szupertehetséges stylist munkái közül. Talán a keleti származás miatt, de az általa kigondolt outfitek, hangulatok szerintem nagyon erősek, szuggesztívek, másként hatnak az emberre, mint a mindenhol megjelenő…..
Pamela Reed és Matthew Rader alkotópáros alapvetően fotózással foglalkozik, de munkájukat minden alkalommal feldobják valami teljesen egyedivel: hol egy kollázzsal, hol egy illusztrációval, hol pedig a gif formátummal, mint ahogy azt a lenti anyagban is látatjátok. Nekem az…..
Véget ért 2010 és hamarosan kezdődik a díjátadó szezon: a Golden Globe jelöltjeit már kihirdették, folynak a találgatások az Oscarra és a Glamour Women of the Year is közeledik. Ennek apropójából én is számot vetettem a tavalyi évvel és elgondolkodtam: vajon kiket jelölnék és…..
     Név: Tóth Barnabás    Becenév, művésznév: Barnie Kor: 23 Jelenlegi lakhely: Budapest Jelenlegi munka: urbánbetyár Honlap: http://iambarnie.com/ Legelső munkahelyed:  asztalos Eddigi legkedvesebb munkád:…..
Reggel végigszaladtam a tumblren, és két érdekes dolgot is találtam: az egyiken Danny DeVito lányokat kér meg arra, hogy mutogassák nekik a cicijüket (klasszik WTF kategória), a másik pedig az örök lázadó Vivienne Westwood meztelenül. A divattervezőnő imád polgárukkasztani, és…..
Német családi nyaraló az északi tenger partján... Ismerős hangulat az egyik kedvenc magazinom, a Wohnen und Garten hasábjairól. Azt hiszem, Albrecht és Ágnes Writz is ezen az újságon nevelkedett, mielőtt Magyarországra telepedve megalapították a Németvölgyi úton található Villa…..
Semmiképpen nem a klasszikus értelemben vett nőies magassarkú, a Heavy Machine cipői szerintem sokkal többek ennél. Minden részletükben egyediek, izgalmas szinhasználat, érdekes vonalvezetés. Nekem rettetntően tetszenek, különösen a furcsa, szokatlan formájú sarkak, de a pasztell…..
rori-j-18 2010.09.26 15:44:07
Chez DuBarry Mindenki Monroe 2010.09.24 06:29:00
  Egyszer mind kipróbálta a Monroe stílust. Angelina, Lindsay Lohan, Madonna, Aguilera, Paris Hilton, Scarlett Johansson, Drew Barrymore, Minogue és Kidman. Egyik sem olyan jó, mint Marilyn, bár Jolie, Johansson és Barrymore majdnem.    …..
Chez DuBarry Jó a pasi, Kate! 2010.09.21 08:41:00
   San Sebastian filmfesztiválján sétáltatta meg először a modellpasit Kate Winslet. Louis Dowler szemmel láthatóan jót tesz a 35 éves színésznőnek. Nem csoda, nagyon jó pasi...
rori-j-18 2010.09.24 07:49:37
Chez DuBarry Mi a Gua Sha? 2010.08.24 10:10:00
Van egy kedvenc kínai nőm a szépségápolás fórumon, aki sok tök jó módszert behozott. Pl. a Tanakát és az akupresszúrát, amelyekben nem csalódtam. Íme legújabb halászata a Gua Sha. Ez egy kínai gyógyászati módszer, amit izomfájdalmakra, egyéb betegségekre használnak. A lényege, hogy egy kis csont…..
Ha van  valaki, akkor Steven Meisel az, aki a világ aktuális kérdéseire és történéseire a divatvilág legádázabb fegyverével az editorial fotózással válaszol. Most sem történt ez másképp, amikor modelljeit olajba borított testtel a tengerparta vetette és szenvedő arccal…..
rori-j-18 2010.08.06 10:02:14
Elég rég történt már, hogy korán reggel egy MMS ébresztett a telefonomon. Tégely Laura küldött egy képet, a helyszínről, hogy hol fotózzák Viszlay Márkkal a Tomcsányi Dóri tavaszi-nyári kampányát. Homályos tekintettel néztem a képet, és azt hittem viccel velem Laura, hiszen…..
1. Már reggel hétkor a személyi trénerével edz, hogy formában maradjon.2. Sofőr fuvarozza, ő maga nem vezet.3. A gyakornokai inspirálják a kreativitását.4. A John Galliano Factory egy régi játékgyár épületében helyezkedik el.5. Hat éves volt, amikor Spanyolországból Londonba…..
rori-j-18 2010.07.16 15:10:34
Lentebb látható a Selfridges kirakata, amelyben egy Alexander McQueen ruha lóg. Az egész divatvilág kiakadt és ízléstelenségnek/halottgyalázónak/szenzációhajhásznak nevezik a Selfridgest, aki persze kategorikusan tagadta, hogy a dekorációnak bármilyen köze is lenne Lee McQueen…..
Ahogy azt már ígérgettem itt korábban, most arról fogok zengedezni, hogy miért a fodrászodtól, a szalonban vegyél sampont, balzsamot, hajápolót. * Mert jobbak. * Mert - bár drágábbak - hosszú távon kifizetődnek, ugyanis jóval kevesebbet kell használni belőlük, ráadásul azt a…..
Nagyon sok elmaradásunk van a blogra, és ezért szégyeljük is magunkat. De hát sok a munka, ráadásul én a hétvégén költözöm is... Amelett, hogy hamarosan bepótolom a Swarovski nyílt napos élményeimet és azt is elmesélem, hogy hogyan kényeztettek Shiseido termékekkel a Next…..
Style & Budapest Mary, 24 2010.06.25 09:03:00
BODY { MARGIN: 8px } .LW-yrriRe { FONT: x-small arial } napszemüveg: Mango nyaklánc: Látomás/ Guoba ruha: MNG Outlet táska: H&M papucs: Nike Fotó: Farkas Évi..
Csillagolvasó üt 2010.04.23 08:58:03
Tegnap volt szerencsém megnézni egy filmet. Kolléganőm kölcsön adta (ezt így írjuk? na add csak vissza a diplomádat szépen!), és első tíz perc után ugyan ki akartam kapcsolni, de aztán csak végig néztem. És milyen jól tettem! Elizabeth, The Golden Gge - Erzsébet, Az aranykor volt…..
Star-online Crystal Renn 2010.06.25 23:45:32
 ..
rori-j-18 2010.06.27 19:13:28
                                     Scott Schuman A streetstyle  fotózás ”pápája”…..
Nem jók a túlzott sminkek és estélyi ruhák a Híradókban, de a totális érdektelenség sem az igazi. Nem mondhatnám, hogy felcsigázza érdeklődésemet a műsorvezető, ha ebben a szerkóban próbálja rám tukmálni mondanivalóját.…..
rori-j-18 2010.06.26 23:18:31
Miután Brian boy-ról táskát nevezett el Marc Jacobs, már meg sem lepődök, hogy a Zara francia divatbloggerek képét tette legújabb polóira. Ráadásul az egyik polón személyes kedvencem Pandora szerepel, aki olyan tökéletességgel ötvözi a 21. századi trendeket a vintage stílussal,…..
A Skins című angol sorozat egyik (és legszebb) főszereplőjéről, Effy-ről, azaz Kaya Scodelario-ról a júliusi Instyle magazinban láthatunk egy hosszú fotósorozatot - Second Skin címmel -, melyen leginkább fehérneműben látható. A képeket Jason Hetherington készítette. ..
rori-j-18 2010.06.07 10:16:38
Lányok, ismét belecsaptunk a júniusba, máris itt van a leárazás-szezon! Néhány cég már elkezdte, de ahogy megszokhattátok, tőlünk majd pontosan értesülhettek arról, hogy mikortól, hol és mekkora kedvezménnyel tudjátok beszerezni a ruhákat.Hogy még gyorsabban…..