Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hasta la Vittoria Siempre

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A halottak napi hosszú hétvégén szokás szerint sok volt a baleset, de úgy tűnik, október 31. áll a dobogó felső fokán. Aznap sajnos akadt halálos kimenetelű is jó hosszú pályazárral, de kerestünk az M7-esen cserbenhagyót is. Ez utóbbiból duplázunk most, ugyanis Ági is azon a…..
Hasta la Vittoria Siempre 2010.11.07 17:38:01
@Leadfoot: :D
Hasta la Vittoria Siempre 2010.11.07 17:47:39
@version: remélem, egyszer összefutunk, és feltartasz, te szánalmas majom.
Hasta la Vittoria Siempre 2010.11.07 18:10:43
@version:

Úgy fogsz járni, te kis pöcs, mint a - valljuk be őszintén - bénázó fenti "gondolatébresztő" hölgy!

Az ilyeneknek leginkább a családját sajnálom. És nagyon remélem - az ő érdekükben -, hogy nincs!
FatMo Blogja Gyászjelentés 2010.08.19 09:38:00
 Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a blog írója, Funk Ádám, a legdrágább fiú és testvér 2010. augusztus 15.-én, 36 éves korában elhunyt. Temetése 2010. augusztus 30.-án lesz 12 óra 15 perckor a Rákospalotai Temetőben, XV ker. Bp. Szentmihályi út 111.Gyászolják szerető…..
Bár tele van turistával, néha egy burzsuj is felviszi külföldi rokonokat/barátokat/üzletfeleket a Halászbástyára. Eddig csupán a kilátásban gyönyörködhettek, de mostantól már az üzleti partnerekkel is meg lehet ismertetni, hogy milyen is egy igazi budapesti galambesszencia…..
Tegnap arról volt szó, mekkora bunkóság belerúgni abba az autóba, amelyik nem adja meg kanyarodáskor az elsőbbséget a gyalogosnak. A kommentek számát nézve a téma alaposan megmozgatta a blog olvasótáborát, úgyhogy következzen egy alapjaiban hasonló, de sokkal vitathatóbb…..
Nem igazán tudom eldönteni, hogy Wolfram rövidke levelének autós szereplője nem tudta, hogy jobbra kanyarodáskor elsőbbséget kell adnia az útját keresztező gyalogosnak vagy épp csak nem akart róla tudomást venni, mert sietett és úgy gondolta, hogy inkább kikerüli.…..
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
Hasta la Vittoria Siempre 2010.07.26 18:25:00
Miután többet foglalkoztatok velem, mint a böszmeséggel, amit a haverotok összeizzadt, kénytelen vagyok "tisztázni" magam.

@horas: "olasz nevű barátunk"? Lol.

@Mr.AT: ahogy elnézem, többen írják, mint olvassák e blogot. Nem voltam rosszindulatú, próbáltam a "bloggrer" motivációit megérteni.

@billy reed: nem gonolom, hogy egy békésen futkározó csóka alapjaiban romba döntheti két ember abbéli elhatározását, hogy megházasodik.

@davidmoyes: a majmolástól nem leszel híres, de ezzel a hozzáállással - szerintem - semmivel.

@christvhu: miért is? Mert egy elcseszett blogbejegyzésre véleményt formáltam? Ez a gond?

Úgy érzem, ezen a blogon különösen erős a birkaszellem, de tiszteletben tartom, és remélem, ha a gyerekeitek rágyújtanak egy dzsangára, rendőrt hívtok. Marhákok! :)
Hasta la Vittoria Siempre 2010.07.26 18:28:51
Hasta la Vittoria Siempre 2010.08.03 10:54:57
Tudniillik Dúró Dóra, Novák Előd felesége a Barikád egyik szerkesztője...
Hasta la Vittoria Siempre 2010.07.28 20:27:50
@Kukettó: Meg a "Pintér": "Sintér"; és:

"Épp ezért döbbenetes, hogy a bűnügyi statisztika egy része minden bizonnyal kozmetikázott, hiszen a közvetlen környezetemben előfordult, nem kisszámú - elsősorban cigányok által elkövetett - betörések és lopások 99% felderítetlen maradt." ... "Ez pedig nem faji kérdés..."

Igazi sötét faszok ezek, akiket kiskorukban ugrattak a butaságuk miatt, majd felnőttek, rendőrnek nem voltak elég iskolázottak, ezért kitalálták a gárdát.

Azt nem értem, minek fárasztják az olvasni tudó többséget?
Nem nagyon hatja meg a vezetés közben telefonálókat, hogy ezért büntetés járhat, mert kicsi a lebukás esélye. Pedig veszélyes is lehet a dolog, mint ahogy Réka újdönsült kedvence is kacsázott össze-vissza majdnem balesetet is okozva, ráadásul amikor dudaszót kapott jutalmul a…..
Motorozni veszélyes. Ezt biztos megmondta már párszor mindenkinek az anyukája gyerekkorától kezdve. Aki pedig naponta motorral jár dolgozni, mint például ThomAce, az rendszeresen veszélyes helyzetekbe kerül, akkor is, ha sokkal jobban odafigyel közlekedés közben, mint bárki más.…..
 Magukból kikeltek tucatjai töltik meg dühöngő hozzászólásaikkal a kommentfelületeket: januártól a műszakin alkalmatlan járművek nem csak megbuknak, de ki is vonják ezeket a forgalomból.Egy tipikus, még nem is váladékot köpködő hozzászólás valahonnan, a tipikus, magyar…..
Hasta la Vittoria Siempre 2009.12.07 22:04:38
@Kandabula:
Ha egyszer is a kezébe vett volna könyvet, most nem kellene egzisztenciálisan megdőlni egy vizsgára felkészítéstől.

Ben Zinkoot! Mé' nem tanultál, Te barom?
Hasta la Vittoria Siempre 2009.12.07 22:13:45
@Ben Zinkoot:
Azért néznék statisztikát. Biztos lesz néhány köcsögebb vizsgabiztos, de már annyira szarrá szabályozott a vizsga, hogy kevesebb mozgástere van a vizsgáztatónak. Ráadásul az egész procedúrát a központból online figyelik...

Kiégett izzóért buktassanak (ha valaki ekkora lúzer), műbizonylat hiányáért viszont erős lenne!
Amiről Ré írt, az engem is nagyon tud idegesíteni és vele együtt én is várom tőletek a tökéletes ellenszert. Az oké, ha valaki a seggembe mászik, nekem meg fékeznem kell előtte hirtelen, akkor ő lesz a hibás, de attól még nekem is macera az egész. Ráfékezni még ennél is…..
Rájöttem! Cigányok 2009.02.25 16:40:00
Népcsoport. Magyarországon egyre több van belőlük. Főleg Szabolcsban, Baranyában és Borsodban valamint a főváros VIII. kerületében élnek. Könnyű őket felismerni, barna bőrükről és arról, hogy csoprtosan járnak. A gazdagabbaknak aranylánc lóg a nyakában, a szegények meg…..
Rájöttem! Történelemfilozófia 2009.02.24 11:00:00
A történelemfilozófia jellemzően olyan emberek találmánya, akik nem tudják eldönteni, hogy a férfiakat szeretik, vagy a nőket. Legtöbbünket külön-külön sem érdekel sem a történelem, sem a filozófia, ezért a józan emberben rögtön meg is fogalmazódik a kérdés: vajon, ha a…..
Rájöttem! Bosznia 2009.02.20 11:17:00
Ezekkel a muszlimokkal csak baj van. Nem mintha a szerbek jobbak lennének, de azért nem véletlen, hogy ha manapság háború tör ki, abban a mohamedánok mindig benne vannak. Ne felejtsük, hogy az első világháború is miattuk tört ki! Nem mintha a szerbeket annyira kéne szeretni, de azért…..
Hasta la Vittoria Siempre 2009.02.24 21:21:46
@the dragon:

Bár legtávolabb áll tőlem a vallásosság bármely formája, beleértve azt is, hogy opportusnista faszszopóként, a kommunizmus fogalomkörét idealista, vallásos módon határozzam meg, azért nem mehetek el a tény mellett, miszerint az új „marxista” szekták a dél-amerikai katolicizmus első értékteremtői, akik megpróbálják helyrerakni, amit a tetű elődeik hazavágtak!
Rájöttem! Rendőrség 2009.02.11 10:51:00
A rendőrség arra hivatott, hogy megvédjen minket a bűnözőktől. Sajnos nálunk a rendőrök egy része maga is bűnöző, a maradék pedig egyenesen retteg a bűnözőktől. Ami persze nem is csoda, hiszen Magyarországon csak a gyilkosoknak, tolvajoknak vannak jogai, ha egy rendőr csúnyán…..
Rájöttem! Humor 2009.02.18 11:30:00
Nagyon fontos a humor, a nevetés, a vidámság. Sokszor a legnagyobb problémákat is el lehet csapni egy tréfával, egy jól sikerült poénnal. Vannak jó humorú emberek, akiken jókat lehet röhögni, mindenki ismer ilyen mókamestereket, ha más nem a tévéből. Ugyanakkor vannak olyanok is,…..
Hasta la Vittoria Siempre 2009.02.18 21:16:32
@Bolcs_es_szexi:

Mi a bajod a komcsikkal, kisköcsög? Recsken nőttél fel, vagy mi?

Hasta la Vittoria Siempre 2009.02.19 17:29:13
@Bolcs_es_szexi:

Nyilván ilyen látó vagy, ahogy én is. Ellenben veled, én nem tudok kinyilatkoztatni, fiam, megbasztam anyádat, de nem biztos, hogy én vagyok az apád, mert voltak a buliban lovak, disznók, meg egyéb férges háziállatok is...
Rájöttem! Élet 2009.02.16 13:52:00
Az élet a legnagyobb kincs. Mégis sokan nem tudnak vele mit kezdeni, nem is érdemlik meg, hogy megszülessenek. Az élet ugyanis arról szól, hogy mindenki megtalálja a maga feladatát a világban, illetve egy társat, akivel utódokat hoznak létre. Akinek nem erről szól az élete, az nem…..
Rájöttem! Harcművészet 2009.02.12 11:00:00
Harcművészetnek, vagyis karaténak azt nevezik, amikor valaki idétlenül kalimpál és közben fejhangon rikoltozik. Ezek, az úgynevezett küzdősportok Ázsiából származnak, ugyanis ott van a legnagyobb gond az emberek idegeivel. Azonkívül, hogy ez az idegeskedésbe öltött vagdalkozás…..
Hasta la Vittoria Siempre 2009.02.18 21:05:09
@the dragon:

Hát, tesó, oda kevés lesz a hüvelykujj...

Legutoljára egy dominikai kurvától kaptam kedvezményt egy spanyol kuplerájban, de az is átbaszott, mer' kiderült, hogy nigériai! Erre nagyon pofán basztam, ami végzetes hiba volt, ugyanis a két tulaj is nigériai feka volt. Mivel hagytam, hogy nagyon megrugdaljanak, nem öltek meg...
Rájöttem! Homo Sapiens 2009.02.17 13:01:00
Az ember méltán érezheti magát a teremtés koronájának hiszen eszközhasználata és a gondolkodásra való képessége messze az állatvilág fölé emeli. Másrészről viszont nem tudni olyan állatról amely pl. önkielégités végett tárgyakat dugna fel a fenekébe...
Hasta la Vittoria Siempre 2009.02.17 21:55:07
Ezek szerint az állatok is ratyik! Lehet ez?

www.hatter.hu/archivum/?q=node/2870

Egy idézet belőle:

"Megfigyelések szerint az állatvilágban a homoszexualitás nemhogy nem fenyegeti és rombolja a heteroszexualitás fajfenntartást, hanem egyenesen segíti azt azáltal, hogy a vonzalom és a szövetség pótlólagos kötelékeivel stabilizálja az egyedeket és az egész közösséget, továbbá segít kiélni a szexuális ösztönöket, amelyeknek elfojtása csak frusztrációt és konfliktusokat táplálna. A megfigyelt fajok egy részében, de lehet, hogy az összességében, a homoszexualitás jelentős mértékben hozzájárul a faj túléléshez, fennmaradásához.
Rájöttem! Indiánok 2009.02.04 11:30:00
Amerikai őslakosok, az indián regényekből közismert idealisztikus figurák, akik félmeztelenül lopakodva cserkészik be ellenfeleiket, a gonosz fehéreket, (vagyis minket!), hogy aztán hangos csatakiáltás közepette lemészárolják és megskalpolják őket. Az indián kultusz létező, de…..
Rájöttem! Darwin 2009.01.02 18:29:00
Az ember, aki miután túl sok hasonlóságot fedezett fel maga és a majmok között, kitalált egy egész áltudományos elméletrendszert, amelyet evolúciónak nevezett el. Az evolúciós elmélet nyilvánvaló sületlensége dacára mára elfogadottá vált, ami jól megmutatja korunk…..
Rájöttem! Karácsony 2008.12.24 16:00:00
A karácsony a szeretet ünnepe. Az ünnepek között a legnagyobb, különösen szép, amikor a feldíszített karácsonyfa és a sok szép ajándék mellett a hó is leesik, ezt hívjuk fehér karácsonynak. Sajnos, a nagy bevásárlóközpontok is erre apellálnak, a kereskedők a minél nagyobb…..
Rájöttem! Fejfájás 2008.12.24 09:30:00
A férfiaknak, csak nagyon ritkán vannak fájdalmaik, viszont a nők gyakran panaszkodnak mindenfélére. Jaj istenem, fáj a hasam; jaj istenem, fáj a hátam; jaj istenem, fáj a fejem. Mindenki, akinek kis felesége ilyen fájdalmakra panaszkodik, nézzen a tükörbe, számolgasson,…..