Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p3d3str1an

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Családi idillel kezdünk: Apa tanítja lányát gitározni. Hamar átvált azonban a jelenbe a képsor, így kiderül, az idilli képek már a múlté, csak visszaemlékezések, Apa már csak egyedül pengeti a húrokat. Hirtelen váltással máris a bosszú pillanatait láthatjuk,…..
Az új évezreddel a régimódi akciófilmek kedvelőinek beköszöntött a szűkölködést magával hozó tél, mely azóta is szüntelenül tart. Míg korábban akár egyetlen év alatt összejött annyi kedvenc csak ebből az egy műfajból, hogy akár egy nagyobb toplistát is könnyedén össze lehetett állítani, addig…..
Eredeti nyelven, magyar felirattal kerül az AMC műsorára a Preacher második évada június 29-től, ami egy kis, de fontos lépés a szinkrontalanítás útján. A csatorna ezzel indokolta a döntést: Az AMC a teljes nézői élmény kedvéért ezúttal eredeti nyelven, felirattal tűzi műsorra a teljes 2. évadot.…..
Talán az Android legnagyobb ereje az applikációs hálózat sokoldalúságában rejlik. Bőven több mint egymillió applikációt tudunk letölteni a Goolge Play áruházból, amelyek már billiószor le lettek töltve több millió ember által a világon. Hasznunkra válhat a produktivitás, szórakozás, információ…..
p3d3str1an 2016.11.30 11:18:10
@Rozgonyi Tivadar: dehogy borzalmas a Swype, sőt szerintem a legjobb billentyűzet, ha meg tudod szokni a módszert. A hasonló képességű billentyűzetek közül a legjobb szófelismerővel rendelkezik, sokkal jobban kezeli pl. a ragozott szavakat, mint a Swiftkey vagy a Google gyári bill.
PORT Minden ami új lett... 2016.11.07 19:13:01
Sok minden újult meg az Port.hu-n, íme a legfontosabbak: Indapass belépés Mostantól egy belépéssel megtervezheted az esti programodat, beszólhatsz Sajónak a Stenken, és még blogot is indíthatsz. Az Indapass mindenre jó az új port.hu-n, az index blogjain, és szolgáltatásaiban. Beléphetsz a már…..
A Magyar Instagram Körkép felmérése alapján a TV2 Instagram oldala került a médiumok toplistájának első helyére, 60 800 felhasználó követi, a Sztárban Sztárt pedig 50 600. A Twitteren 318 000 követőjük van, csak Palvin Barbi oldala sikeresebb hazai viszonylatban. A YouTube-on…..
Dreamdancer's life Nihil 2016.03.02 02:54:47
Eltűnt a blog. Gondolom, ezt se látja senki. Nem mintha írnám még, mármint úgy valóban, igazán...
p3d3str1an 2016.03.10 15:53:31
Nagyon vártuk már a láncfűrészkezű Ash Halloweenre időzített tévés visszatérését, mert már a korábban kiszivárgott werkvideók és előzetesek alapján is egy patakvérben úszó, menően retró állatkodásnak tűnt. Nem csalódtunk: Sam Raimi és Bruce Campbell pontosan…..
p3d3str1an 2015.11.05 22:28:25
@-Szűcs Gyula-: hát megnéztem, a vicces részek tényleg jók voltak, de a horroros részeket még mindig nem szeretem... megyek vissza Burn Noticet nézni, szerencsére van még 1-2 évadom hátra
Az MTVA legendás hírű sajtóosztálya, ahol új magaslatokra helyezték (vagy mélységekbe tolták, kinek, hogy) a trollkodást (erről itt bővebben) nem az egyetlen olyan részlege az Állami (Nemi) Szervnek, ami az arroganciát kimaxolva reagál egy-egy kritikus megjegyzése - a belső…..
A Terhes Nő egy idő után beáll egy napi rutinra, amihez a Terhes Nő férje/pasija/nője meg alkalmazkodik, mert 1) nem geci 2) jobb a békesség. Ha a nem terhes fél rigolyás, és megvannak a bevett szokásai, amiken nem szívesen változtat, akkor készüljön fel arra, hogy fog változtatni…..
p3d3str1an 2015.10.26 14:31:40
@mojoking77: nehogy máshogy írjon! Nem az ezredik terhesblogot akarjuk olvasni, hanem sixx-t :)
Amikor a SyFy elindította a Defiance című sorozatot 2013-ban, egy nagy halom pénzt költöttek rá első körben. 100 milliót. A SyFy anyacége, az NBCUniversal nem az a cég, ahol az ekkora összegeket csak úgy hajigálják ki az ablakon (nem mintha lenne bármilyen cég, ahol szarnak 100…..
Fent a csajok, lent a pasik. Hányat lehet felismerni? ..
p3d3str1an 2015.08.17 21:34:38
Az Én Win 10-em A Start menü 2015.08.03 13:46:25
Hurrá! - kiáltottam fel, mikor megtudtam, hogy visszatér a Start menü. Na jó, amolyan virtuális kiáltás volt, de azért tényleg megörültem, merthogy a Windows 8-ban eltüntették és a Metro / Modern…..
p3d3str1an 2015.08.05 10:33:10
@desw: a Sign out az usernévre kattintva jön elő
@enpera: az OSX-et az Apple menüből kell, vagyis ha ezt nem Startnak, hanem Windows menünek hívjuk, már meg is vagyunk.

Nekem tetszik a W10-es "Start" menü, egyesítette a W8 átláthatóságát a gyorsasággal.
Velencét legalább egyszer mindenkinek látnia kell. Van, akinek nem jön be, mi speciel nem tudjuk megunni a hangulatát, a hajókázást a csatornákon, a céltalan kolbászolást a sikátorokban. Nyáron lenyűgöző a kis tereken kialakuló fesztiválhangulat is. Alapvetően drága hely, de nem…..
Ron Perlman a monte-carlói tévéfesztiválra nem azért jött, hogy egy konkrét sorozatot promózzon, hanem zsűritagnak - a minisorozatok zsűrijében ült a Hídból ismerős Kim Bodnia társaságában. Ettől még persze van neki olyan sorozata, amiről lehetett beszélni, az Amazonnak…..
hogyvolt Kossuthkifli 1x01 2015.03.22 15:00:00
Belecsapunk ebbe a régóta várt sorozatba, elvégre évek óta nem láttunk színvonalasnak szánt új magyar sorozatot a tévében, itt a blogon meg végképp nem. A magam részéről nem fogok sem a sorozat költségvetésével, sem az első részről szóló fogadtatással foglalkozni (maximum…..
p3d3str1an 2015.03.23 09:29:27
@Figyuzzka: te mit keresel ezen a blogon? Mint láthatod, van olvasó, tehát biztos sokakat érdekel a tartalom is. Pl. nem volt ideje megnézni, vagy mint én félszemmel nézte, és a felét nem értette :)
Úgyhogy én kifejezetten köszönöm a hogyvoltot Gabba!
A Magyar Posta csekkbefizető automatáinak én speciel nagyon örülök, mert csak odamegy az ember, bedugja a csekket, a kártyát, nyom, vár, kihúz, elmegy. Gyorsabb, mint a postai droidok, nem kell a pultnál szembesülni azzal, hogy ha kártyával fizetsz, az kézpénzfelvételnek számít,…..
p3d3str1an 2015.02.09 21:29:58
@Trigon_: oké, a paypass megölésénél felismertem, hogy nem te vagy a modern technológia úttörője :) (azt egyébként tudtad, hogy a mágnescsíkodat hamarabb megfejtik, mint ahogy a 15ezres limitedet elhasználnák 4999-es egységekben a paypasson?)

Egyébként én is bank/díjcsomagváltást javaslok, ekkora tranzakciós költség mellett én is postára járnék. Szerencsére a K&H-nál volt olyan, amivel meg tudtam oldani a befizetéseket díjmentesen, úgyhogy nem tartom fel a postán a sort előtted, win-win :)
p3d3str1an 2015.02.09 22:17:51
@wektor77: ha comment:com-ot olvas, iCsekket is tud majd használni.
(értsd, nem a főzőcskefórumra írtam a kommentet, hanem ide, feltételezve egy adott hallgatóságot)
Sokszor hangoztatott frázis, hogy a játékipar már a filmiparral van pariban, ami a bevételeket illeti – ez pedig magában hordozza a lehetőséget, hogy a filmmágnásokhoz hasonlóan pár ember nagyon megszedje magát videojátékokból. A Game Beyond készített is egy válogatást, amibe…..
p3d3str1an 2015.02.04 12:07:53
@BobaFett: Chessterfieldnek van igaza, az általános iskolások pörgetik a minecraft-bizniszt, persze jórészük tört verzióval, de aztán rábeszélik anyukát, hogy csakvegyékmámeg.
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
p3d3str1an 2014.09.08 11:13:11
@Transylvanianmixedgrill: vagyis azért, mert ilyen dalokat kap, Hevesi nem izgalmas? Logikus...
Egyébként neki sajnos az a baja, hogy rossz a marketingje. Az ilyen "el tudja énekelni" meglepetések ezért érik a közönséget, mert nem tudta eddig megmutatni, mire is képes valójában. Én drukkolok, hogy minél hosszabb ideig benn maradjon.
Elképesztő szövegekkel nyúlnak le egyesek pénzeket, és sokszor a legjobban azokat bosszantják Magyarországon, akik amúgy fogékonyak lennének a modern készpénz-kímélésre. Külön-külön lényegtelen, filléres történetek, de az ilyen sztoriknak nagy felelőssége van abban, hogy…..
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
A Dán Geodata Ügynökség gondolt egy nagyot, és egész Dániát megépítette Minecraftban. A végeredmény a játék egyik legnagyobb világa lett, nagyjából 4000 milliárd kis kockából épül fel, és 1 terabájt adatot foglal. Persze a készítők nem egyenként hordták össze a…..
p3d3str1an 2014.05.08 14:24:50
@Stöki: van bizony.