Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stars001

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta gondolkozom, hogy mi a büdös fene a különbség az első és a másodosztályú kocsik között. 1. ugyanolyan retkes mint a másodosztály, 2. semmivel sem kénylemesebb,  3. a plüss ülések vagy bolhásak, vagy tiszta pororsak, vagy gyanús foltokkal terepmintára vannak…..
Stars001 2010.03.26 05:10:19
@RockyBalboa91: Csak szólok hogy alaposan elvagy tévedve a takarítás ügyén...Nézz előbb jobban utána,majd ha megvagy vele és alaposan átrágtad magad rajta,akkor újbóli nekifutásra kezd ujra a nyilatkozatodat...
A Stadler Ausztriába ad el hét emeletes IC-t, ennek ürügyén beszélünk a magyar vasútról. A Magyarországra 60 elővárosi Flirtöt eladó és Szolnokon alumínium kocsitesteket gyártó üzemet létrehozó svájci Stadler emeletes motorvonatokat ad el Ausztriába (a magyar gyárban két…..
Stars001 2009.09.18 14:12:04
@charlie: Te nagy tévedésben vagy,mert igenis,takaritják a mostani kocsikat!!De arrol már ne a takaritó tehessen,hogy miután ö elvégezte a munkáját,a drága utas semmi perc alatt tönkrebassza,mondván hogy majd ugyis megcsinálják,hisz ez a dolguk!!Ha takaritottál már vonatot,akkor tudod miröl beszélek!!Ha pedig nem,akkor állj be 1-2 napra takaritani,és asszem más lessz a véleményed. . .
A mai naptól kezdve bojkottot hirdetek. Csatlakozz, és írd be a Bliccszámlálóba, hogy hány forintot spóroltál ma! Én máris beírom a tegnapi egy darab ki nem fizetett vonaljegy árát, a 300 Ft-ot. Loading...Nem vásárolok BKV-jegyet mindaddig, amíg az alábbi két feltétel nem…..
Ha esetleg valaki magára ismerne a történetben, az szívás.A kép innenSziasztok.Ez az egész történet kicsit bonyolult, de ki szereti az egyszerű dolgokat?  Az egész dolog 2006 decemberében kezdődött, amikor én még ártatlan kislány voltam, és 1 éve volt barátom, akitől…..
Olvasónk az internet egyik sarkában talált egy levelet, amit egy BKV-s dolgozó írt. Egy olyan BKV-s, aki a cégnél eltöltött 25 éve alatt látott már mindent, és minden erejével azon dolgozott, hogy ez a cég, melyet a magáénak érez jobb legyen, jobban működjön. Látta, ahogy Antal…..
Stars001 2009.08.30 23:39:32
@Swank: Szerinted mennyi volna a valós számadat abban,amit közzétennének??A válasz:SEMENNYI!!!A vezetök nagy ivben szarnak ránk,azzal etetnek,amivel akarnak!!Öket nemérdekli semmi sem,csak az hogy minnél hamarabb,minnél többet tegyenek zsebre,és a többi emberen vigan röhögjenek. . .
A sajtóban eddig nyilvánosságra került közlekedési reformtervek nyomán jósolok. Mit csinálnak most titokban a minisztériumi emberek? Azon munkálkodnak, hogy kijelöljék a bezárandó vasútvonalakat. Az egyeztetések a háttérben már valószínűleg zajlanak.A kormányszóvivő…..
Stars001 2009.08.16 08:49:39
@schawo2: Nem elméleti,mert ugyanezen vonalak nagyrésze megtalálható az Indóház Vasúti Magazin 2007.Junius-i számában!!!Ugyhogy ez a bezárásos iromány nem uj keletü!!!Max aki lefirkantotta a posztot,az van lemaradva röpke 2 évvel,szal. . . :):)
Az elmúlt másfél napban létrehozott blogok sajnos csak félig jöttek létre, többek között nem került be létrehozójuk a szerzők közé. Ezért ezeket most töröljük, és arra kérünk benneteket, hozzátok újra létre őket, most már menni fog a művelet csont…..