Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pretorian

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol is kezdjük? Márciusban kell nevezni a játékosokat a szeptemberben induló bajnokságra? Az első osztályt őszre halasztjuk bíróhiány miatt, majd csinálunk egy harmadosztályt tavaszra? 5 csapatos első osztály, 12 csapatos másodosztály és 8 csapatos harmadosztály? Drágább első…..
A blog egyes bejegyzései révén kialakult heves, reményeink szerint építő szándékú vita nyomán arra jutottunk, hogy ideje összegyűjteni azokat a dolgokat, amelyek nehézséget jelentenek a csapatoknak, azokat a véleményeket, amelyek a jobb együttműködést és a fejlődést…..
Pretorian 2008.11.11 16:08:27
Hosszú lesz...sorry
Megkérek mindenkit, hogy se most, se máskor ne becsmérelje a mások által kedvelt sportot, mert az a másnak szívügye lehet.
Ezt az utánam következőknek írtam...

Talán a Football még nem ott tart ahol kéne, talán sok apró és nagyobb bajai is vannak. De azok akik csinálják, csinálták, csinálni fogják, azok tudásuknak megfelelően beletesznek mindent. Ne feledjük, sok kezdőnek EZ AZ ELSŐ SPORT ÉLMÉNYE!!!!! Nincs torna óra, dagadt, löttyedt kölykökkel tele a város...
De minden csapat igyekezni fog, hogy megnyerje a nézőket, támogatókat, hitetleneket. :-)

TV:
Nos, az AGB adatai (hazai nézettséget mérő, szerkesztő, cég) alapján számos más sporteseményt lenyomnak az NFl mérkőzések. Ez tény, mégha későn is kezdődik.
A hazai mérkőzések is nézett események, de nem mindegyik. Ennek az egyik oka, hogy sokszor rettenet időpontban kezdődik, néha rossz a felvétel, illetve a két csapat, hogy is mondjam, nem kelti fel a nézők érdeklődését... De legalább van műsor ami kommunikál a hazai mérkőzésekről.
Ez a TV.

Tagdíj:
na ettől viszketni kezdett a tenyerem... kung-fu edzés 9000 Ft-ért... szép. Segítettem már más sportágnak is, de az elmondható, hogy a baj mindenhol egyforma.
Nálunk 6000 Ft a tagdíj, heti 3x2 óra edzéssel, igen jó edzőkkel, most felújított UEFA minősítésű műfűvel, világítással, jó öltözővel. Télen heti 2 edzéssel, a többi konditerem, nem a vakvilágba összeállított edzéstervekkel! Szerintem ez nem rossz... de ez a miénk. Szerintem a Többiek sem mutatnak rosszabb képet.

Igen, jogos a felvetés, a Szövetségnek van mitől félnie, mert 2 ÉVE NEM LÁTTUNK PONTOS ELSZÁMOLÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan terhek vannak rajtunk, amiket nem akarunk cipelni. Szomorú, hogy előbb nekünk kell letenni az asztalra, majd utána tesznek Ők valamit.
Ha jól tudom, 2500 néző volt a DIV.I döntőn...a jegy meg 1300 Ft volt. Ez 3,250,000 Ft jegybevétel, de legyen ez a max. Akkor ez mire ment el?????????
Nem azt feltételezem, hogy direkt átvernek, hanem hogy hozzá nem értésből úszhat el a pénz. Ez is legalább olyan rossz, mint az első verzió...
Nem a játékosok, nem a csapatvezető szándékaival van a baj, nem a csapatok közti morállal van a baj, nem a sport megítélésével van a baj. Az összefogással van a baj...nagyobb nyomást kéne alkalmaznunk, összefognunk!

A másik a nyerészkedő segítség.Ha adsz pénzt, melléd állunk, megcsináljuk, ha nem akkor le vagy ejtve kisgyerek... De ebben az országban szinte minden így megy. Nincs összefogás, támogatás se a kendo-soknak, se a kung-fu-soknak, se nekünk. ha mi nem csináljuk meg, akkor senki. Aki elért valamit az fog a Dicsőség Csarnokba kerülni, a többi meg a szemétre.

A Csapattársaim és a magam nevében kijelenthetem, nem engedjük, hogy a lefolyóba kerüljön a sport!

Egy hazai csapat vezetője vagyok. Ez csak a hitelesség miatt lehet érdekes. Köszönöm