Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patás

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy ültem neki az első galantos posztomnak, hogy megírom a sztorit az autóvásárlás első pajzán gondolatától a jelenig, amikor már néhány hónapja használom az autót. Nem sikerült. Túl göröngyös volt a Galanthoz vezető út, és a vétel utáni eufóriát követő…..
Radikálisan változtattunk és élvezzük. De ha mégsem jön be, akkor önkéntesen stúdióba vonulunk. Ami ezúttal egy BMW volt. Az Égéstér 151. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..
Néha még nekünk is nehéz eligazodni a zűrzavaros kategóriák között, egy laikus végleg elveszik. És persze kretén autónevek Opel-módra. Az Égéstért 138. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Patás 2014.10.02 19:24:28
@intubátor:
Szia! Életemben nem használtam még...az imént küldtem neked üzenetet privátban, de nemtom, hogy 1. megkaptad-e, 2. nincs indamail-em, csak indapassom, s így nem tudom, hogy tudsz-e rá válaszolni...
De egyébként most próbáltam, lejön, csak a lényeg, hogy nem szabad becsukni az oldalt, mert csak addig szedi lefele a gépre, amíg az adott ablak nyitva van. Eleinte szívtam vele én is, mire rájöttem, hogy nem úgy jön le a gépre, mint a többi letöltés, ráadásul, ami vicces, hogy ha letöltés közben becsukom a weboldalt, akkor az addig leszedett fájl nem sérül, hanem lejátszható, csak nem teljes :D
Patás 2014.10.02 19:32:22
@intubátor:
Sok sikert hozzá ;)
Elkapni őket nehéz, a rendszám sem old meg mindent. A jó hír viszont, hogy ismét elveszítette valaki Subaru-szüzességét! Egy rendes Subaruval. Az Égéstér 133. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Belsőség Heti merítés 2014.08.24 07:56:44
A kolosszus, vagyis ha kevés a Rolls-Royce Sokan lebeszélnek a 350-esről, pedig nem rossz az, és hengerfejes sem lesz, ha nem gyilkolod hideg motorral, bemelegíted menet közben magas fokozatban, és 70-fokon már akár rá is léphetsz, nem lesz hengerfejes! Japán romboló A…..
Patás 2014.08.24 11:16:54
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
Patás 2014.08.17 10:37:23
Piaci rést találtunk és sajnos rés van ott is, ahol nem kéne: a dugattyú tetején. Az Égéstér 132. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez..
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
TComment Iszol vagy vezetsz? 2014.07.24 13:14:36
A bringás aktivista, az újságíró és az orvos beszélgetnek. Kellenek nekünk a piás biciklisek? Döntse el. Az Égéstér 129. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Patás 2014.07.25 10:16:27
@Pirx:
Nem mondtam, hogy egyetértek a törvénnyel...sőt. Csak azt mondtam, hogy véleményem szerint mi lehetett a törvényalkotó célja, s ehhez képest mi lesz belőle...nem örülök neki, hogy megengedik nekik, mert el fog szaladni a ló.
Patás 2014.07.25 10:34:41
@Pirx: nem akarom őket bántani, de rengeteg mindent megengednek maguknak...természetesnek veszik, hogy átmennek a piroson, útról le, járdára fel, és fordítva, a KRESZ-t egy nagy halmazuk csak hallomásból ismeri, nem néz körbe, csak hirtelen irányt vált/megáll és leszáll, a biciklik jó részének felszereltsége hiányos, amelyiken van valami, azok egy részének olyan cuccai vannak, hogy mindenre jók, csak arra nem, amire vették, s akkor most még engedjük meg, hogy igyanak is. Baromi jó. Na, ezeket megcsinálnám autóval, végem lenne, mint a botnak...
Patás 2014.07.25 10:52:16
@Pirx:
Pontosan.
Utolsó, vasárnap írott posztomban még csak azt ünnepeltük, hogy megérintettük Itáliát, igaz, rögtön fürdéssel kezdtük az alámerítkezést – bocs – azóta viszont már mélyebben járunk az országban. Hétfőn randa, esős idővel kezdtünk (de várjuk már a túránkat…..
Patás 2014.07.23 16:10:24
@Csikós Zsolt:
Uhh, sajnálom :( Pedig kezdett bennem az a kép kirajzolódni, hogy most nagyon egyben van, s csak apróbb nyűgök jönnek elő, amik nem hátráltatnak/veszélyeztetnek semmit a kirándulásból.
Szurkolok!
Patás 2014.07.23 17:29:35
@Csikós Zsolt:
Szuper!
Mire ezeket a sorokat olvassák, mi már feltehetőleg az M7-esen vánszorgunk olyan bő nyolcvanas tempóban Trieszt felé a 49 éves Autobianchival, hátunk mögött a tableten filmbe bambuló két gyerekkel, az ő hátuk mögött azzal a szerény cókmókkal, amit egyáltalán vihetünk…..
Patás 2014.07.20 10:23:16
Még három éve sincs meg az 504-esem, két éve használom is, de már úgy tűnik, mintha legalább egy évtizede együtt lennénk. Ez egy emberek közötti kapcsolatban még akár pozitív kicsengésű is lehetne, de a Peugeot esetében a temérdek alatta, fölötte, mellette, olajosan,…..
A kutyának sem kellettek, most mégis ismét megpróbálnak odapörkölni a VW-nek és a BMW-nek. De mivel? Az Égéstér 126. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. ..
Reggeli mellé fogyasztottam egy kis autóversenyt. Mostanában amúgy is koplalókúrán vagyok, pláne, mióta a gyömrői vasasnál ráálltam a mérlegre én is és kiderült, hogy ha fémből lettem volna, akkor már egész szép összeget érnék. Úgyhogy most nincs kaja, csak napi egyszer…..
Hogyan gondolkodik egy nepper és mivel nem számol az autóvásárló. Valamint egy kis oldtimerezés és persze tanács-hegyek! Az Égéstér 115. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
Belsőség Néniautó 2014.04.13 07:07:29
Végül vettem egy Bogarat. Volkswagen. Folkszi. De hogy a harminc éves BMW 518i és a húszéves (tizennyolc) Fiat Ulysse mellé mi a francnak kellett egy negyvehárom éves Bogárhátú? Főleg, hogy a közlekedésre javarészt kerékpárt használok? Kellett és kész. Azóta vágytam rá, hogy…..
Novoth Tibi nem készült, Winkler autója ellenben igen. És elindult vele haza. De mi történt azután? És egy kis filmnézés. Az Égéstér 112. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
Belsőség Lenyomtuk a Top Geart 2014.03.16 12:07:52
A világuralom, az nincs csak úgy, magától. Lassan, nagyon lassan haladunk előre, apró centinként araszolunk és szivárgunk be minden földrészre, de kitartóak vagyunk. És most végre nyugodtan aludhatunk, mert lenyomtuk valamiben a világ legnézettebb autós műsorát (a többiről nem…..
Wartburgot láttunk South Parkban.Nem viccelünk, tényleg.Na jó, mégis viccelünk.Először is tisztázzuk, hogy South Park nevű hely tényleg létezik Colorado államban. Igaz, csupán Fairplay egy sarkában, egy 1880-as állapotában helyreállított bányászvárosként. Nos, ettől…..
Ahogy a frissen megvett Fiat Ulysse-t vittük Szentendréről az M0-on, pár dolog kiderült. Például, hogy nem rosszabb, mint amilyennek elsőre tűnt. A mosatásnál kiderült, hogy sehol sem ázik be, és hogy a kilencvenes évekből, franciáktól származó, sötét színű autókkal…..
Az a reggel is elég szarul indult. Elindultam a hűséges 190-es Mercinkkel Tatára, a Totalcar éves naggyűlésére, ahová együtt mentünk volna Drágasiposurral. De késett, ezért megtankoltam, hogy ezzel se teljen az idő. Elindultunk szép nyugodtan, hogy a Totalcarmagazine és a Totalbike…..