Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grotandthemob

209 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
designindex Visual Acoustics (2008) 2010.08.22 14:07:00
A teljes dokumentumfilm Julius Shulman életéről és munkáiról. http://www.juliusshulmanfilm.com/ http://www.imdb.com/title/tt1233611/ ..
Eames élete során készített filmeket, házakat, könyveket és modern bútorokat, melyek későbbieken a design ikonjaivá váltak. Néhány videóval emlékezünk meg arról, hogy a tervező 103 éve született. Fia, Demetrios Eames mesél apja filmjeiről Így készül(t) a kagylószék…..
BDlove névre keresztelt padból és lámpából álló családot BD Barcelona gyártja és Lovegrove tervezte.   ..
A BBC saját gyártású 5 részes sorozatának első epizódja. Hangulatában, és tartalmában egyaránt hasonlít a tavalyi Objectified-ra. Kedvcsinálónak néhány kép a továbbiakban.  ..
 "Én már szeretnék 2020-ban élni. Minden az emberiség boldoggá tételéről fog szólni - egy egyesült világ, egy közös nyelvvel és vallással. A szabadság bennünk él. Nincs köze valláshoz, gazdasághoz vagy törvényekhez. Globalove-nak neveztem el." Karim Rashid…..
És tegnap hivatalosan is bemutatták az új iPhone 4-et.Videotelefonálás, két kamera, multitask, retina kijelző, HD videó, nagyobb aksi, valamilyen nagyon speciális saját fejlesztésü üveg, és az egész egy állítólag vékonyabb csomagolásban. Formailag lényegesen komolyabb,…..
designindex Jamie McLellan 2010.06.04 10:14:00
Jamie McLellan, egy új-zélandi designer, aki a világ számos táján alkotott már. A DesignFolioNZ-nek adott interjúja.   -Mi ösztönöz munkára?- Jó zene, tiszta asztal, kávé, a közelgő határidő és egy tiszta oldal a Black n' Red vázlatfüzetemben.  ..
http://www.alvarouribedesign.com/..
Karim Rashid-al T-mobileos, Asus laptop promocióján beszélgetett egy horvát fiatalember. Az interjúban szó esik arról, hogy 3 éve, már Amerikában is többet költenek belsőépítészetre, kiegészítőkre, mint ruhákra az emberek, valamint az autók jövőjéről, a kényelmetlen…..
Dani Garcia..
Gyártja Martelli Luce és kapható 980$-ért (219e HUF). ..
Az ausztál LittleNest cég arányosan kicsinyitett klasszikus modern bútorok replikáit kínálja az arra fogékony tehetősebb szülők gyermekei számára. A fenti képen látható "The Woody" 125$ (kb. 27e HUF), a továbbiakban látható "miniE" (Eames 670/671) 899$ (kb.…..
Kelly Lamb ..
Antonio egy fiatal olasz designer, Cervo (szarvas) székét az idei new yorki ICFF-en mutata be...
    ..
 Az utóbbi időben, egyre gyakrabban jelenik meg nemzetközi blogokon is magyar csomagolások, amik beérték már az aktuális trendeket. Itt egy újabb gyöngyszem, melyet a CaféDesign készített a Gyulai Pálinkák számára. ..
Napról-napra egyre nagyobb mennyiségű bejegyzés érkezik az internetre az idei milánói designhétről. Megpróbálok picit rendet tenni ezek közt, és szemezgetni az érdekesebb dolgok közt a teljesség igénye nélül. Első körben nézzük a sztártervezőket. Fabio Novembre…..
grotandthemob 2010.04.19 00:22:42
designindex Jásztej 2010.04.11 09:16:00
A Jásztej új, letisztult, egyszerű csomagolásai kiemelkedően szépre, divatosra sikerültek, és az amúgy magyarországon előforduló, igen szerény csomagolások mellett szemetszúróan jobban néz ki. Kiváncsian várom, hogy valóban megjelenik-e a polcokon. A tervező a Fontos Graphic…..
  Az utóbbi idő egyik legfelkapottabb designere, Karim Rashid, most az Itre számára tervezett egy hatszögletű, kerekded falilámpát, mely hőformázott műszálból készült és opálos, de fényes felületével látványos tér és fényplasztikává válik. ..
designindex Herman Miller 2010.04.07 21:02:00
. Fedezd fel HermanMiller bútorklasszikusait!..
Az 1948-ban tervezett székek, melyek a new york-i modern művészetek múzeumának pályázatára készült, mint alacsony költségű ülőbútor, most további 5 új színben (aqua sky, java, wafer, greystone és sparrow) kaphatóak a Herman Millernél. További képek és letölthető 3D-s…..
  DMY 2010 Június 9-13Résztvevő Designerek: Culture form  e27ett la bennllot lloverMark BrownOLIVERVOWerner Aisslinger    ..
..
designindex Roman and Williams 2010.04.04 22:42:24
 Robin Standefer and Stephen Alesch 1999-ben alapította meg a Roman and Williams névre keresztelt építészeti cégét. A jellemzően New York és környékén alkotó páros egyedülálló, határozott design filozófiával alkotnak épületeket és belső tereket, melyek a szakma és…..