Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamma01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van néhány képes magazin, amelyeket előadásaimban a "hiteles" tájékoztatás példáiként szoktam emlegetni. Tény, hogy az olvasók számának megőrzésén, növelésén a lap túlélése múlhat, és ennek érdekében egy-egy hatásvadász főcím még megbocsátható, de ha az egész cikk…..
mamma01 2019.01.15 21:51:34
@penge™: A Tc99 izotóp napi gyakorlat pl. pajzsmirigy szcintigráfia esetén.
A Lonkai-kastélyt 1902 ben Lonkai Ármin építtette, aki 1880-tól a Festetics család feketepusztai birtokát bérelte. Lonkai Ármin az egykor vizállásos területeket lecsapoltatta, okszerű talajműveléssel, gőzeke mélyszántással, folytonos beruházásokkal termékennyé tette, és a bérletet az ország egyik…..
mamma01 2018.11.18 18:13:34
@rozsomák: Egyéni megítélés hogy tetszik-e vagy nem. Nekem pl tetszik. Csakhogy az állandó dögszag nem pozitívum..
Igaz, csak ritkán fordul elő, de baromi idegesítő, amikor egyetlen romlott tojás miatt az egész adag kaját (például egy szuper ránttottát) dobhatod ki a kukába. Micsoda pazarlás! Éppen ezért én már réges-rég megtanultam az alábbi videóban látható trükköt, aminek a lényege…..
A legfrissebb kutatások továbbra is azt mutatják, hogy a magyar lakosság jelentős hányada súlyos anyagi problémákkal néz szembe: milliók nélkülöznek, a szegények aránya pedig nemhogy nem csökkent az elmúlt években, hanem több 100 ezer fővel emelkedett. Ezzel nem szívesen…..
A fülkeforradalom győzelme után az Orbán-kormány számos olyan törvényt hozott, amelyek a közbeszédben „lexekként” híresültek el. Közös jellemzőjük, hogy vagy a kormányzati erőkhöz közel álló személyeket/gazdasági szereplőket hozzák előnyös helyzetbe, vagy éppen…..