Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuskeboki

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Franciaországban és Európa déli államaiban egyre hangosabb a társadalmi elégedetlenség, amely a motorosok számára életveszélyes szalagkorlátok ellen irányul. Már évtizedek ezelőtt megszületett a javaslat, amely egyszerűen megoldaná a balesetek esetén végtagcsonkoló fémcsíkok…..
Modorosblog A modoros dagadt 2010.08.02 06:30:00
A modoros dagadt nem dagadt. Erős csontozatú, és az izom különben is nehezebb, mint a zsír, azért nyom 112 kilót. A modoros dagadtra folyadékban és interneten is hat a kiszorított folyadék súlyának megfelelő felhajtóerő, ezért társkereső oldalon csak 98-at nyom. Ugyanolyan…..
Kedves blog!   Történetem öt évvel ezelőtti, de azt gondolom ma is történnek hasonló esetek, ezért ha érdemesnek találjátok, közöljétek.   Édesanyám a születésemkor Hepatitis C-vel fertőzött vért kapott. A kórházat beperelni nem tudtuk, mivel azt mondták, hogy…..
tuskeboki 2010.07.19 23:40:22
Soha nem szóltam még hozzá bloghoz, most először, mert annyira megérintett ezt a történet. Részvétem a hozzátartozóknak. Szerintem a magyar egészégügyben a legnagyobb probléma az eü dolgozók kiábrándító közönye és az emberi méltóság meggyalázása. Az nem pénzkérdés, hogy emberként kezelik-e a beteget vagy sem. Nem pénzkérdés a hangnem, a bánásmód, a tekintet, a hozzáállás! Senki ne emlegesse, hogy az eü dolgozók nincsenek megfizeteve, bocsánat, de LESZAROM. Amikor ezt a pályát választotta, tudta mi várja, főleg a fiatalok esetében, nem volt zsákbamacska. Ha olyan naív lett volna, hogy nem, akkor bármikor megteheti, hogy megtanul egy nyamvadt nyelvet és elhúz innen oda, ahol szerinte megfizetik (ha ehhez is hülye, akkor meg ne ugráljon). Ebben az országban nagyon sokan vannak, akiknek anyagilag nem ismereik el a munkáját, de mindenkitől elvárják, hogy elvégezze azt! Én is elvárom az orvosoktól, az ápolóktól, tőlem is elvárják, mi ebben a rendkívüli? A blog szerzőjének véleményem szerint nem az fáj a legjobban, hogy az Édesanyja hosszú betegség után elhunyt, annyi realitásérzéke valószínűleg van, hogy az orvostudománynak megvannak a korlátai. Az fáj neki kegyetlenül, hogy az Édesanyjával nem törődtek, hogy utolsó perceiben csak a kiszolgáltatottság vette körül, a kutya nem vette észre, hogy meghalt, mert csak egy a sok közül, egy kórlap, nem számít, hiszen naponta meghal ki tudja mennyi a kórházban...Ez a probléma! Aki egyszer bekerül a kórházba, még ha csak egy rutinműtétre is, érezni fogja, hogy ő csak egy darab hús a futószalagon, semmi emberség, semmi törődés (ami ilyenkor rengeteget számítana). Ha pont te vagy a tízezerből az egy, aki belehal a rutinműtétbe, akkor így jártál, ez csak neked és a szeretteidnek nagy kaland, az eü dolgozóknak csak statisztika és meg sem próbálnak úgy tenni, mintha ez emberi veszteség lenne. Mit csináltak vajon az ápolók, amikor a posztoló Édesanyja haldoklott? Remélem ágytálat cseréltek, kötöztek, támogattak, kísértek, segítettek, bátorítottak, vigasztaltak, - fáradtan, a sokadik a túlóra után is, mert ez a munkájuk, ezt vállalták - és nem egy irodában fecsegtek a múlt heti buliról, a gyerek osztályzatairől meg az alacsony fizetésről...
Az OTP adatbázisának hibájából a naív ügyfél egy 2 éve nem aktuális címére kapja az elkészült bankkártyát. Az viszont már a postázás hibája, hogy nem ajánlva, hanem sima levélben, így az egyszeri postás, aki nem találja egyik postaládán sem a címzett nevét, szimplán…..