Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cramy

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Úgy négy-ötszáz millió éves lemaradásban vagyunk még a fejlett nyugattól, már ami a giccseskastély-építészetet illeti. Mikor tudunk mi ennyire meghökkenteni egy vendéget? Amikor már végigvezettük az óriási fenyőfák mellett (tényleg, miért fontos, hogy nyáron egy…..
Remek ez a világkiállítás, sikerült mindent  kihozni a Nagy Eseményből: kamu közbeszerzésre alapított kft, D24-es ügynök elvtárs, 3.5 milliárd közpénz, offshore cégek, egy keljfeljancsi meg egy sci-fi kisfilm. Egy szocialista módra elkúrt ziccer szomorú krónikája…..
Egy karakán hős nem elég a sikerhez, kell hozzá az ellenpólus, a fehérhez a fekete, és így tovább, ettől lesz dráma a dráma. A 24 nyolc évada nem szűkölködik a karakteres rosszemberekben, beépített szemét dögtől a féregként viselkedő elnökig volt itt minden, mint a…..
cramy 2010.05.25 18:36:18
 Az ősi vár kicsiny kertes házának dolgozószobája valójában csak álca: a szekta szentélyének titkos bejáratát őrzi! Na persze csak az juthat be, aki ismeri az aranyozott gipszstukkó-címerek rejtélyét. Ha valaki a baloldali ajtót választja, azzal azonnal végeznek a…..
P. ugyan egy összefoglaló posztba szánta ezt, de jó helyen van itt is szerintem:Újfent írok (kell nekem tévézni)... Egy CSI-összefoglaló posztba jó lesz:(Nem néztem végig, csak egy kicsit láttam.) Vágókép, háttérben sárga vegyvédelmi védőruhás alakok. Váltás, Caruso…..
cramy 2009.06.11 16:13:48
@Erikator: A kiejtett SM -"eszem"- amúgy pontos fordítás, mert angolul MS a multiple sclerosis...
Bár külföldi nagyvárosokba ritkán kacsingatunk, gondoltam ezt megosztom veletek. Gilicze Bálint fotós barátom december óta járja Indiát, most épp Kalkuttából posztolta blogjára a helyi metró tiltótábláját:YOU SHALL NOT CARRY1. Any offensive article viz. skin, hides, dead poultry,…..
Hopp, itt egy újabb Kockásfülű Nyúl féle otthon, ezúttal Újbudáról. A legutóbb bemutatott Újlipotvárosi kecóhoz képest szerényebb külsejű, méretű - és relatíve alacsonyabb négyzetmétárú is. Az sajnos nem derül ki, hány lakással használhatjuk közösen a "kertet", de…..
Veronika csak egy egyszerű kiadó lakást keresett, amikor egyszer csak egy csillagászati árú bérleményt talált (ahol fontosnak tartja megemlíteni az ingatlanos, hogy tud oroszul). Aztán egy még csillagászatibbat. Vajon ki vesz ki sok százezer forintos havi díjért egy lakást? …..
A Nokia bemutatta legújabb okos telefonját az E55-öt. A készülék az E51 formavilágát örökölte, teljes QWERTY billentyűzettel kiegészűlve.  Nem csak ebben különböznek, az E55 rendelkezik beépített GPS-el, és készenléti ideje akár 26-nap!     …..
cramy 2009.02.24 22:56:52
Urbanista Ufó a Rózsadombon 2009.02.06 11:27:00
  Vajon kié lehet ez a remek űrjármű? Talán azé az ufonautáé, aki ebben az újlipótvárosi kecóban lakik? Vagy nem is űrjármű, hanem egy ízeltlábú robot? Nem tudjuk. Pontosan azt sem, hol van, de remek! A képet Tamás küldte egy kis levél kíséretében, hogy:  …..
A Colbert-/Megyeri-híd óta (mely a kreatív népléleknek köszönhetően akár a Zenebutik-Zenehíd, az Igazságos Gyurcsány Ferenc, a Chuck Norris vagy a Pató Pál nevet is viselhetné) nem nagyon szokás megkérdezni a lakosságot arról, hogy is nevezzünk el valamit. Cinkotán most mégis…..
"A kirajzolódó részletek egy 250-280 szobás, 800 fős konferencia-központtal és a szállóvendégek rendelkezésére álló éttermen túl, üzleti találkozók helyszínéül is alkalmas vendéglátóhellyel felszerelt, 5 csillagos hotel képét vetítik előre, amelynek…..
Urbanista Egy lakás, két alaprajz 2009.01.13 09:26:00
Mielőtt rátérnénk a Tankcsapda körút ingatlanpiacának bemutatására, lássunk két hirdetést (ezt és ezt) a Nagy Lajos király útjáról. Mindkettő ugyanazt a 43 nm-es a lakást hirdeti (ráadásul mindkettő új építésűnek, miközben láthatóan lakott és a leírás szerint…..
Egyetlen hirdetés egyetlen mondatának ritkán szentelünk külön postot, de, amit zs küldött nekünk, feltétlenül megérdemli. Ennek az albérletnek a bemutatása végén ugyanis ez áll:"a képek illusztrációk, elmondás alapján a valóságot tükrözik."Vajon mit jelenthet ez?…..
"Lakóháznak, irodaháznak, magánklinikának, elegáns szállodának" ajánlja az ingatlanos ezt a budafoki Barbie-kastélyt, de valójában sokkal jobb lenne egy mini Disneylandnek. Esetleg lehetne harmincas évek stílusában hollywoodi horrorfilmeket forgatni benne - ha nem számítjuk a…..
- Furcsa korlát egy szép kőbányai lakásban - Kétszintes tetőterasszal a Liszt Ferenc téren - Különös hangulatú erdei villaház Budán - Pingpongasztal az amerikai konyhában (+ egy zongora) - Kutyaszobrok a nappaliban és egy űrhajódizájnú fürdő - Élő kutya a nappaliban. És a…..
Vallási kisebbségeket froclizni blogokon hálás téma, ám nem túl szép dolog. Ezúton szeretnék elnézést kérni tehát előre is a hazai Ré-, Ámon- és Íziszhívők lelkes táborától. Ám ennek a XI. kerületi lakáshirdetésnek a képei engem akkor is leginkább egy egyiptomi…..
Tiszta elvarázsolt kastély ez a terézvárosi lakás: ha erről nézem, az előszoba ajtó legalább két méter széles, ha arról, akkor csak egy. Ezen a képen függőleges a fal, a másikon viszont durván dől. Na és ez a homorú tükör! Igazából először csak az tűnt fel a…..
Venne valaki azért lakást Erzsébetvárosban, mert Petőfi 48-ban a szomszédos Józsefvárosban szavalta el a Nemzeti dalt? Én nem hiszem, de van, aki igen. Igazából nagyon szeretem, amikor valaki blognak vagy népművelésre használja az ingatlanhirdetést, bár... Az UFS Home ingatlanosa…..
OurFashion A legstílusosabbak 2008.12.25 22:51:00
A 2008-as év végére összehozták az ezévi legstílusosabb karakterek listáját. Meglepetésemre nem csak hölgyek alkotják a 10-es fogatot, hanem férfiak is béreltek maguknak helyet a sorban. Hogy izgis legyen, a végéről kezdeném bemutatni a megtisztelő 10-be jutottak nevét.…..
Miután Kozma Lajos remek tetőlakásának hirdetésénél már egész komoly ötletelést váltott ki egy öreg bútordarab, talán erre az izére is születik pár tipp. Ez a XIII. kerületi lakás a hirdetés szerint "extravagáns megoldásokban bővelkedik". Bár az összetartó falak tényleg…..
Azt hiszem, Mozartról jegyezték fel, hogy leadási határidő előtt gyorsabban komponált, mint ahogy a kottamásolók sokszorosítani tudták volna művét. Nos ez a helyzet Sadia nevű "olvasónkkal" (bár ez a kifejezés egyre kevésbé fedi a valóságot). Olyan mennyiségű…..
Bár a hagyományörzésnél jobban már csak a környezetkímélő újrafelhasználást szeretjük, azért az tényleg furcsa, amit Qtya fényképezett a Kálvin téren, majd feltöltött a a skyscrapercity.com fórumára. A metróépítés előtt leszedett korlátot pakolták vissza a szépen…..
Nem hiába kértük kedves olvasóinkat a bocialakú lakásnál, hogy küldjenek furcsa alaprajzokat. Íme itt van máris Áron felfedezése. Pusztán ennyit fűzött hozzá: Csak egy kérdés merült fel bennem az alábbi hírdetéssel kapcsolatban: hogy mész be a kisszobába?…..
Ha nem számítjuk a félreárazott Hauszmann lakás pünkösdi királyságát, akkor alighanem megvan a legdrágább fővárosi lakás. Gábor ajánlotta figyelmünkbe ez a XII. kerületi kecót, amelyik a fotók alapján mintha csak egy külföldi városblogból lenne kiollózva. Dobtunk egy mailt…..