Regisztráció Blogot indítok
Adatok
román

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerkesztőségi idiótamétert erősen kilengette a hír, hogy a giccsokádásban néha már Indiát is megelőző oroszok bálnapénisz-bőrös ülésekkel szerelik borzalmas – szerintem terepjárónak immáron teljesen alkalmatlan – (elnézést) autójukat. De tényleg. Ez…..
Miről is szólhatna másról, mint a raliról? Bevallom, unottan kattintottam rá a Maybe által átküldött linkre, mivel szinte naponta találkozom a ezalegjobb, tutikirály-klipekkel. Aztán beúsztak az első vágóképek és végig kellett néznem. Tökéletes összhang a zene és a kép…..
román 2009.06.28 12:31:04
@joselin: Azért a mai autók nem nagyon vannak lemaradva az akkori autóktól!Nem csak a teljesítmény a lényeg, hanem az is, hogy azt hogy adja le és viszi át az aszfalt/murvára!!!Lehet hogy csak 300LE-sek a mai autók, de ma már mindbe olyan aktív hajtás láncok vannak amik képessek akár egy kerékre átcsoportosítani a hajtást!És ez nem mindegy!
A csattanás a legváratlanabb pillanatban jöhet: ennek a majdnem új, E-osztályos Mercedesnek az utasa és sofőrje sem számított rá, hogy a főúton bármi is nekik ütközhetne. Aztán az egyik kereszteződésben egy külföldi Vito vezetője nem vette észre az elsőbbségi viszonyokat…..
Belsőség A Trabant visszatért 2008.11.08 08:41:00
 Mindig is mondtam, hogy a horgászat nagyon jó dolog. Én is szeretem, és most már talán Prokee is kedvet kap hozzá. Mert a horgászok jó emberek. A horgászni induló polgárőr pedig beviszi a legközelebbi őrsre a fejreállított autóról leszedett rendszámot. A rendőrök pedig…..
román 2008.11.08 10:30:30
Sziasztok!
Én most regisztráltam ide csak azért, hogy elmondhassam mennyire átérzem a dolgot.A leg trógerebb dolog amikor nem nézve a másik munkáját csak hobbyból viszik el az ember autóját.
prokee!!!Ne elégedj meg enyivel!!!Igenis legyen meg a szarházi, ne ússza meg, vegyél elégtételt rajta így!Én is Trabival kezdtem az "életem", azóta nagyon sok féle autóm volt most egy 23-as Mercim van, de a Trabinak mindig lesz a szívembe helye.Ti Trabisok egy külön "állatfajá" nőtétek ki magatokat és olyan dolgokat csináltok ebből a csepp kis autóból, hogy az ember álla leszakad!Nagyon sok szép Trabit láttam már és olyan megoldásokkal amikről én annó csak ábrándoztam!Tudom azt is , hogy nem ólcsó dolgok ezek és ha még a munkáitokat is hozzá adjuk akkor meg aztán pláne!!!Épp ezért ne hagyd a szarházit és bünhödjön, ne ússza meg.Csak nézd azt a munkát amit bele feccőltél.Engem elöntene a szar ha elvinnék a Mercim, akkor meg végkép, ha meg is lenne az elkövető.Nagyon vigyázzatok a munkáitokra az autóitokra, mert azok vagytok Ti, mert bele adtok a szívetekből, lelketekből valamit és azt nincs joga senkinek ellopni, tönkretenni de még lefikázni se.Le kell vágni a kezét a trógernek.Volt egy két ilyen tapasztalatom ugyan nem ellopták csak neki koccantak egyik barátom Kispókjának meg Merciének is és eltüntek.Ez kétszer is megtörtént és a második alkalommal megfogtuk az embert, persze két különböző történet volt de a második elkövető meglett és elintéztük, természetessen megprobálta megmagyarázni, hogy nem ő volt, csak az volt a baj, hogy láttam az ablakból és mondtam a spanomnak ne hadja és keressük meg és lett eredménye, mert a faszival kitőltettünk egy kéksárgát és fizetett a biztosító a havernak.Tehát azért mondom nem ússzhatja meg.Sajnálom ami a Trabiddal történt és remélem kis melóval újra a régi fényében pompázik majd!