Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VSZ

110 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány módosította a munkaidő-szervezéssel és a munkaerő-kölcsönzés minimális kölcsönzési díjával összefüggő egyes törvényeket. A jogszabály – többek között, de nem kizárólagosan – kimondja: – az eddigi évi legfeljebb 250 óra helyett 400 órára, tehát 50 teljes munkanapnyi időre emelhető a…..
Társaság a Szabadságjogokért KAPRONCZAY STEFÁNIA részére 1136 Budapest, Tátra utca 15/b. Email: tasz@tasz.hu   Tisztelt Ügyvezető Igazgató Asszony!   Ma Magyarországon hatalmas demokrácia-deficit halmozódott fel, melynek oka – többek között, de nem kizárólagosan – a demokratikus intézmények…..
A Vállalkozók Szövetsége szerint "Soros-tervek márpedig nincsenek". De strigis vero quae non sunt, nulla questio fiat” („A strigákról pedig, mivel ilyenek nincsenek, semmiféle vizsgálat ne tartassék.”) - Könyves Kálmán. (Könyves Kálmán ábrázolása a Thuróczi-krónikában)..
Alkalmassági teszthez, és nem csak végzettséghez kötött munkahelyi pozíciókat a szociális, a hivatali és a hatósági szférában. Több empátiát és ÉRZELMI IQ-t!..
A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) szeretné, ha újra demokrácia lenne, és az ország neve Magyar Köztársaság! Te mit szeretnél? ..
A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) elszámoltatja az összes bankot, hiszen a devizahiteleseket rendesen megvezették. Felelniük kell ezrek haláláért, százezrek nyomoráért. Milliók egzisztenciájának szándékos veszélyeztetéséért! A kollaboráló politikusok sem úszhatják meg!..
Nyilvánosan ítéltek halálra tíz embert egy kínai stadionban.Van még valaki, aki azt állítja, hogy nem kellenek a stadionok?!  ..
A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) programja lehetőséget biztosít - adózási korrekciókkal - jelentős béremelésekre (extra költség nélkül)...
A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) célja, hogy egyes választási program-elemeit bemutassa. Tudjuk, hogy mindenkinek kevés az ideje... Így egy mondatban foglaljuk össze a gondolatainkat.   (Karikatúra: Négy Madár)..
Mi a korrupció? Amikor valaki pénzért vagy más juttatásért vagy juttatásra való kilátásért cserébe jogosulatlan előnyhöz juttat másokat. A korrupció büntetendő, azonban Magyarországon a politikai elitet ez nem nagyon érdekli, sőt ma már csak így lehet boldogulni. Minden magyar állampolgárnak - a…..
Csak egy ember nagyon keveset tehet az üvegház-hatás ellen. Azonban mindenki megteheti, hogy nem szemetel, hogy mértéktartó a környezeti források felhasználását illetően, és szelektíven gyűjti a kommunális szemetet. A környezettudatos élet kiemelt eleme egyik legfontosabb eleme a nem természetes…..
A pénzügyi kultúra megteremtésére már az óvodában és az általános iskola alsó tagozatában erőfeszítéseket kell tenni. A pénzzel bánás, a termék ill. szolgáltatás értékének, az árérték-arányának megítélésére stb. megértése és elsajátítása még a pénzügyi szakemberek számára is időnként nehézségeket…..
Az öngondoskodás lényege, hogy magunkra támaszkodunk a nehezebb élethelyzeteinkben, és törekszünk arra, hogy az esetleges gazdasági-pénzügyi nehézségekre felkészüljünk, és felhalmozzunk anyagi forrásokat ezen problémák megoldására, enyhítésére. Ilyen nehéz élethelyzetek pl. a munkanélküliség, új…..
Ugyan az Orbán-kormány arról beszél, hogy mennyi adót és terhet csökkent, azonban tény, hogy még mindig sok fajta adót kell fizetnie a vállalkozóknak.  A kkv-knak - mint látjuk - komoly anyagi nehézségeket okoz lépést tartani a multikkal, hiszen a kkv-k tartalékképző és felhalmozó képessége jóval…..
A választásra való felkészülés jegyében szervezetünk szeretné bemutatni néhány mondatban a Vállalkozók Szövetsége programját.   A VSZ, amellett, hogy érthető és lényegre törő programot alkotott, röviden is fogalmaz: nem a szavakkal, hanem a tettekkel kívánunk győzni...
A napokban jelentették be, hogy MSZP-s javaslatra a Fidesz támogatással bezárnák Budapest és egyben Magyarország egyik legnépszerűbb, legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét, a Budapest Parkot. Ahol évek óta a kortárs pop-rock zenekarok legjava is fellép, hogy megmutassa magát és tudását a…..
A Vállalkozók Szövetsége számos projektben nyújt támogatást, segítséget. Itt olvashatja hírlevelünket.   ELADÓ EGY 23 NÉGYZETMÉTERES, ÖSSZKOMFORTOS ÜZLETHELYISÉG forgalmas, budai metrófeljáróval szemben. Naponta minimum 25–35 ezer ember halad el az üzlet előtt, tehát az extra nagy forgalom…..
A SZOLIDARITÁS a demokratikus ellenzékből alakult HARMADIK ERŐT a Magyarok Magyarországért Választási Szövetséget (MAMA 2014) támogatja és jelöltjei az Ő színeiben indulnak, mert a szakszervezeti tömörülés és mozgalom, kizárólag ezt a választási formációt találja hitelesnek és a demokrácia őrének. A…..
Arra kérünk minden szervezetet, személyt, mindenkit, aki fontosnak tartja, hogy kizárólag erkölcsi korlátok között lehessen politizálni Magyarországon, jelezze nekünk, elfogadja-e a fenti politikai minőségbiztosítási elveket. Az élet minden területét törvények, szabályok, előírások,…..
A Demokratikus Ellenzékből megalakult a HARMADIK ERŐ, a Magyarok Magyarországért Választási Szövetség (MAMA 2014). Frenkel Attila, a Magyarok Magyarországért (MAMA) elnöke és Baldauf Aladár, a Vállalkozók Szövetsége a Reformokért (VSZ) elnöke 2013. augusztus 28-án aláírta a két szervezet…..
Roma holokauszt áldozataira emlékezik az ország.   Nem csak emlékezni kell az áldozatokra, hanem a mai magyar viszonyok között támogatni a feltörekvő magyar állampolgárokat, akik kisebbségként a nemzet államalkotó része. Hibás az a politika, amely szóban ugyan elítéli a cigányokat ért támadásokat,…..
Kizárt az érdemi visszaélés a voksolás során? A kormány azon törekvése, hogy kontroll nélkül hagyja szavazni a Magyarországon soha nem adózó, ide csak nemzettudatilag kötődő, újdonsült állampolgárokat, erősen emlékeztet az 1948-as, "kékcédulás" választási csalásra. Csak akkoriban a Kommunista…..
Orbán az IMF-hitel végtörlesztésére utasította Vargát. A VSZ elnöke szerint az IMF-fel való szakítás "csak a csökkenő tábornak szól", senki sem hisz Orbánnak, arról nem is beszélve, hogy közel kétszer olyan drága hitellel fizetik meg az IMF-kölcsönt, így a Fidesz-kormány nem csinál mást, mint…..
Az Orbán-kormány bevezetné az ún. luxusadót. "A kormány megint eszetlenül nyúlt egy fontos társadalmi kérdéshez, nem gondolta végig, mit jelent majd az elkapkodott választási taktika. A devizahitel-állomány fele lakáscélú, másik fele szabad felhasználású. Orbán a lakáshitelekhez akar csak…..
Orbán és a Fidesz ámokfutásának következménye a Tavares-jelentés.  Orbánnak számítania kellett arra, ha fel akarja számolni a nehezen kivívott demokráciát hazánkban, akkor bizonyára világszerte, így az EU-ban is komoly ellenállásba fog ütközni - nyilatkozta Baldauf Aladár, a Vállalkozók…..