Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ork-tanu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt meséli egy csocsórajongó lány, hogy most szombaton záráskor egy szekuritis torkon ütötte a Szimpla Kertben. Mi minden rosszat elhiszünk a biztonsági őrökről, de ez azért komoly vád, ha valaki szemtanúja lett volna, kérjük írja meg a Homárnak a sztorit. Beszámoló alant.…..
ork-tanu 2008.11.06 13:32:24
próbálj egyszer hatni egy fennsőbbségtudatos,túlontúl önérzetes félrészeg állapoton túl lévő nőre, aki játssza a fejét a barátai előtt.kiváncsi leszek a végeredményre.

lehet otthon a család/rokonság szeme fénye, mindent lehet neki mert ő a nagy tehetség, mert ő egyetemre jár--csakúgy mint párezer más fiatal, mint én is tettem.
érinthetetlen.sem otthon sem a suliban nem verték bele a kis buksijába, h vannak másoknak is érdekei, és azokat nem illik leszarni.
az álmoskönyv szerint szórakozóhelyen amúgy sem érdemes az orkokat csesztetni, főleg nem megtámadni.

nem lett bántva a kisasszonyka, csupán megfékezve.

tudod én is csak azt a nőt tudom tisztelni aki nőként viselkedik.

én is hozzászoktam a részeg picsákhoz, volt, h egyik diszkónál a belépő mellőzésért cserébe egy kis furulyaszólót ajánlott fel / belépő 2000 ft !!!!/. ez nőies volt ugye, tiszteletreméltó? ettől föüggetlenül tisztelem a nőket. a többit.
már bocsánat, de ha egy nő megtámad és ráadásul egy olyan ponton amit még a "kakasviadalon" is tiltott célpontként kezelek, akkor az az én számomra akkor támadó és nem nő. és én is igy kezelném

lehet azt hitte ha nyilvánossághoz fordul akkor ő veri az ütemet, de házszámot tévesztett.....

ráncigálás nem történt, a pohárral lett volna mint csalival kizökkentve a fotelból, de a történet többi része már ismert.
a rendőrökről meg annyit, hogy ismerjük ezt a fajta vendéget, ez csak akkor állna fel, ha a yardok belépnek az ajtón, elindulna kifelé, és önelégült mosollyal belehorgolna azokba is, majd hirtelen hisztizne egy jót, hogy őt most feltartják. lételeme a konfliktuskeresés,áldozatszerep,mert azt hiszi ő megteheti....

egyszer csak brahiból próbálják ki a kétkedők milyen egy hasonló szitu--és nem este 8kor, hanem már reggel. ki a p*csa akar még inni hajnal 4-kor? akkor már a részegeknek is otthon a helyük.

na mindegy, több irományt már nem nagyon érdemel ez a téma, de még ennyit sem a hősnőnk.