Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉN#21#

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnap lejátszott Miskolc–Fehérvár mérkőzésen készült eseménynapló alapján Kovács Zoltán, az MJSZ főtitkára fegyelmi eljárást kezdeményezett Kóger István, a Sapa Fehérvár AV19 edzője és Hetényi Péter játékos ellen. A fegyelmi eljárás lefolytatásáig Kóger…..
Nagyon kellemes meglepetés, amit ebben a szezonban Rusznyák Szilárd, az UTE 24 éves csatára produkál. Csapata legeredményesebb játékosa, 8 meccsen 6 gólt lőtt és 3 gólpasszt adott, ezzel máris annyi pontot szerzett, mint eddigi felnőtt pályafutása során összesen. A Steaua 5-1-es…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Jégkorong Fehérvár–Villach 2-3 2010.01.07 20:43:00
Újabb fontos meccset bukott el a Sapa Fehérvár AV19, az ellenfél Villach először nyert ebben a szezonban Magyarországon. Pedig minden remekül indult, az első harmad után Kovács Csaba és Vas János góljaival 2-0-ra vezettünk. A második menetben azonban szinte a semmiből egyenlített…..
A hazai közönség örömére a Dab.Docler nyerte meg az egy év szünet után ismét megrendezett Magyar Kupát, a bronzmérkőzésen a jóval motiváltabb Miskolc kerekedett felül a Ferencvároson. Egyértelmű közönségsikert aratott a kupa, a döntőt háromezren látták a helyszínen. A…..
A december 27-ei Winter Classic legendás helyszínét, a Kisstadiont szövegesen, fotókban és térképesen már bemutattuk, ezúttal mozgóképeken is ismertetjük. Videós stábunk bejárta a betonteknőt, korántsem a katasztrófaturizmus igényével. ..
Egyre reménytelenebbül teljesít a Mol Liga-újonc Brassó. Az erdélyiek Csíkszeredában fogadták az éllovast, és gyorsan összeomlottak. A vendégek az első harmad után már néggyel vezettek, a végére elérték a két számjegyet, Kurt MacSwayn triplázott, 1-10. Az…..
A következő mérkőzésünk után eleget teszünk kanadai játékosunk kérésének, szabadon engedjük Nathan Martzot, nyilatkozta blogunknak Mike Kelly, az Alleghe Hockey kanadai vezetőedzője. Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 szakosztályvezére tájékoztatása szerint az átigazolási…..
A Detroit Red Wings és a Pittsburgh Penguins közös playofftörténete rövid. Még csak a második párharcuk következik. Az elsőre tavaly, ugyancsak a Stanley-kupa döntőjében került sor. Emlékezetes összecsapásokon nyert a Detroit 4-2-re. Beharangozunk. 1984 után másodszor fordul…..
ÉN#21# 2009.05.30 21:40:46
A pálya közelében sem akartam maradni az osztrákok elleni mérkőzés után – mondta Ladányi Balázs, amikor azt kérdeztük, megnézte-e a finn–szlovákot. A csapat gyengén játszott, de van két napja, hogy összeszedje magát a dánok elleni csatára. "Pénteken valami…..
Az első kör után összeraktuk a kanadai táblázatot. Marty St. Louis az 1., a gólkirályjelölt Niko Kapanen a 2., az élmezőny érthetően a nagy országok hokisaival van tele. A listát a továbbiakban folyamatosan frissítjük, és ott lesz állandó jelleggel a felső oldaldobozban.…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
ÉN#21# 2009.04.22 19:15:56
ÉN#21# 2009.04.22 19:19:04
ÉN#21# 2009.04.22 20:58:57
A Volánban ősszel szerepelt finn légiósnak Johannes Alanennel ellentétben sokáig nem akadtunk nyomára. Mostanra megkerült, egészen friss hírekkel is tudunk szolgálni róla. Yli-Junnila a Volán után a svéd–finn határváros, Haparanda felé vette az irányt, az Asplöven HC-hez…..
Székesfehérváron délben leleplezték a jégcsarnok új névtábláját. A létesítmény neve mostantól Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok. Olvasónk, Forgó László tegnap készítette felvételeit, amelyeket az ünnepélyes esemény után adunk közre. Tovább után. ..
Hétfőn edzés közben súlyos szemsérülést szenvedett a Dab.Docler csapatkapitánya. Szilassy Zoltánt a budapesti szemklinikára szállították, a műtét utáni hetet ott tölti. Telefonon értük el. Jelezte, éppen csöpögtetik szervezetébe az infúziót, úgyhogy…..
Vas János csapata, a Brynas a svéd Elitserienben két hete nem játszik mérkőzést. A legközelebbi december 26-án lesz. A magyar csatár mégsem tölthette itthon a karácsonyt, ugyanis a hetedik helyen álló csapat keményen készül a folytatásra."Csak egy nap szabadságot kaptunk…..
Hétfőn Dániában kezdődik a 20 éven aluliak világbajnoksága. Három részben bemutatjuk a magyar főszereplőket. Ábécérendben haladunk, hét játékossal kezdünk.Bartalis István (Troja/Ljungby, SWE, 1990) csatár. Harmadik szezonját tölti a svéd kiscsapatnál. Ebben az évben már a…..
A szövetség már megválasztotta az év játékosát, most hozzálátunk mi is, itt az ideje. Az olvasóink által már ismert rendszert használjuk, elvben minden gépről egyszer lehet részt venni a döntéshozatalban. Végeztünk előszelekciót: ott van a listán mindenki, aki részese volt a…..
597 215 forintot, valamint 1123 eurót dobtak be a perselyekbe, illetve költöttek tombolára a szurkolók az Alba Volán vasárnap esti meccsén. A kettő együtt jóval több, mint a klubra a Salzburg-meccs után kiszabott 2500 eurós büntetés. Ocskay Gábor szakosztályfőnök a blogunknak is…..
Jégkorong Vas Jánost elgázolták 2008.11.21 09:39:00
Vas János, a magyar válogatott legjobb csatára agyrázkódást szenvedett a csütörtöki Brynas–Färjestad mérkőzésen. A nyolcadik percben véget ért számára a találkozó. Egy hétig nem játszhatok, mondta a jégkorongblognak a kiváló játékos. Vas János két percet sem…..
Jégkorong A fekete hétvége 2008.11.19 14:43:00
Az elmúlt szombaton és vasárnap olyan dolgok történtek magyar jégen, alsó és felső szinten egyaránt, amely mellett a balhékat kerülő és a szennyes kiteregetésében tudatosan nem eminens blogunk nem mehet el szó nélkül. Szigorú vélemény következik.Kezdjük a kirakattal, az Alba…..
Egri János, blogunk barátja merészet gondolt. A népszerű extelevízióst elragadta a hév és a magyar válogatott iránti szeretet, és úgy gondolta, tennie kell valamit a sikeres vb-szereplésért. Kitalált valamit, és a jégkorongblogot, valamint a Magyar…..
ÉN#21# 2008.11.15 19:04:05
valaki tud valamit erről az exit tours-os utazásról?? ha igen légyszí írjon rám ide: szoszi563@gmail.com
am szívesen szervezkednék másokkal is mint csoport, szóljatok ha van valami érdekes infó:) nagyon köszi
A válogatott világbajnokságon is járt tagjai nemcsak aranyérmekkel, ezüstökkel is gazdagodtak vasárnap. Nem is hétköznapiakkal. Részletek belül, fotóval.A szapporói világbajnokságot látva egy aranyműves ékszerész úgy döntött, személyes ajándékkal fejezi ki a csapat…..
Csütörtökön lefotózták az olimpiai selejtezőre készülő magyar jégkorong-válogatott játékosait, a felvételeket megkaptuk. Tovább után csapatképet, 23 játékost – Budai Krisztián is köztük van, hiszen a csapattal maradt, bevethető – és egy szövetségi kapitányt…..