Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor1981

22 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor blogja Nyílt nap 2010.01.12 16:30:00
Rájöttem, hogy a sportolás nagyon jó és felüdítő dolog! Az elmúlt pár napban voltam egyszer teniszezni és kétszer squasholni is. Ráadásul a tegnapi squash után Attilával szaunáztunk is egyet, ami annyira kellemes volt, hogy elhatároztuk, rendszeresen fogunk járni! Elvileg…..
Gábor blogja Dugulás 2010.01.07 10:04:00
Tegnap este időben, 8 körül el akartam indulni Andersenből haza, hogy végre befejezzem a Szökés 2.évadát. A kocsiba már kivittem a notebookomat, csak valamit bent felejtettem a pulton, így visszaszaladtam. Gondoltam akkor elszaladok wc-re is, és mit látok: az egyik férfi wc-ben…..
Gábor blogja Esti squash 2010.01.06 09:01:00
Idén eldöntöttem, hogy megpróbálok minél többet egészségesen élni, azaz helyesen enni, nem idegeskedni, sportolni.Ennek szellemében tegnap megvolt az első sportnapom: Attila és Tomi invitálására meglátogattunk este egy squash pályát. Természetesen nem ment simán a dolog, mert…..
Gábor blogja Újévi fogafalom 2010.01.03 23:53:00
Nagyon régen nem írtam már bejegyzést. Megpróbálom idén ezt gyakrabban megtenni, legyen ez az egyik újévi fogadalmam. Apropó: a szilveszteri buli amit az Andersenben rendeztünk rendkívül jóra sikeredett. Remélem mindenki jól érezte magát aki eljött. Rengeteg fotó készült,…..
Gábor blogja Bulizós hétvégék 2009.10.20 23:57:00
3 hete nem írtam a blogomba. Hogy miért? Őszintén szólva se kedvem se időm nem volt. Sajnos 1 hete beteg is vagyok, nem vagyok egy orvoshoz járó típus, de most mégis elmentem. A megfázás összes klasszikus tünetét produkálom, és 1 hét után azért írom még mindig jelen időben,…..
Az elmúlt hét első 3 napján teljes mértékben a szokásos dolgokkal foglalkoztam, semmi extra nem történt. Maximum a szerda este említhető, amikor is Balázzsal, a szakács sráccal elmentem a Metróba, ahol is vettünk neki egy laptopot. Nagyon nagy nehézségek árán sikerült Vistát…..
Kicsit megkésve, de jelentkezem a múlt heti összefoglalóval. Mivel ismét időhiányban küzdök (ezt a post-ot is több mint 1 nap alatt hoztam össze) megpróbálok azokra az eseményekre koncentrálni, amik nem hétköznapi dolgok voltak.Első nem szokványos dolog volt a hét elején,…..
Sajnos idő hiányában a szokásosnál rövidebbre nyújtom a múlt heti összefoglalómat.A hét első pár napja a szokásos rohanásban telt. Sör szállítás az étterembe, dvd beszerzés az irodának. Keddi nap az ebédnél viszont olyan sokan voltak, hogy be kellett állnom egy picit…..
Az elmúlt hét is legalább annyira pörgős volt, mint a nyaralás utáni, sőt, még kevesebb estét sikerült otthon töltenem.A hétfő és a kedd rohangászással telt: a 2 nap alatt összesen 500 km-t sikerült megtennem kocsival. Ebben persze benne van az is, hogy mindkét nap…..
Az elmúlt hét volt az első olyan "normális" hét, ami jellemzi a mindennapjaimat. Értem ezalatt, hogy mindenki hazajött a nyaralásból (beleértve sajnos minket is), elkezdődött a munka, stb. Picit furcsa is volt, és nagyon nehéz visszazökkeni a hétköznapokba.Az étterembe…..
Gábor blogja Balatoni nyaralás 2009.08.26 22:00:00
Az elmúlt jópár napot Balatonon töltöttem baráti társasággal. Múlthét előtti pénteken indultunk. Elmentem Rékáért a bankhoz, majd egy rövid vásárlás után felvettük Hannit és Lacát, majd nekiindultunk az útnak. Lent Balatonon a családom várt. Odaérkezésünk után és…..
Gábor blogja VIR hosszú hétvége 2009.08.10 21:33:00
Az elmúlt hét végén Horvátországban voltunk, eltöltöttünk pár napot egy hosszú hétvége keretében. Szerdán délután Kal és Volker jöttek ki Érdre, majd miután átpakoltuk a csomagokat és Kal leállt a garázsba az autójával elindultunk 18.15kor. Nagyon jól lehetett…..
Érdekes másfél hét áll mögöttem, főleg az elmúlt pár nap, mindig történt valami, és sajnos nem mindig pozitív dolog... kezdjük avval, hogy a legutóbbi bejegyzésem óta valami megfejhetetlen okból a blog.hu admin nem engedett be. Többször kértem új jelszót, kínomban már új…..
Tartalmas hétvégé van a hátam mögött. A hétvége előtti napok a szokásos rendben zajlottak, talán csak annyi az extra, hogy mivel az egész család nyaral a ház körüli teendőket is én látom el, mindezt itthon is és a bátyáméknál is.Eljött a péntek este, amikor is úgy…..
Gábor blogja Összefoglalás 2009.07.12 20:27:00
Miközben Volker és Szapi blogját olvastam rendszeresen, addig én az elmúlt időszakban nem voltam túl aktív blog írás tekintetében, pedig nagyon sok dolog történt velem az elmúlt időszakban. Sőt, 2 post is megszületett, azokat azonban nem aktíváltam ki, nem is tetszettek meg…..
Akik ezt a blogot olvassák szinte biztosan voltak már nálam Balatonon valamikor. Így mindenki számára az is nyilvánvaló, hogy a stég fa szerkezetét igencsak megette az idő vasfoga. Ezt beismervén arra az elhatározásra jutottam, hogy a teljes fa borítást lecserélem idén a…..
Gábor blogja Nagy fába a fejszét 2009.04.23 20:40:00
Többen tudják rólam, hogy tavaly nyár óta az egyik barátommal - üzlettársammal egy vendéglátó helyet szeretnénk nyitni. Nagyon-nagyon-nagyon sok helyet néztünk, többel az alkudozásig jutottunk, de aztán valami mindig közbejött, és soha nem lett semmi a dologból.Egészen…..
Gábor blogja A szakdoga is készen 2009.04.11 09:56:00
Az elmúlt 2 hetem szakdoga körüli viszontagságokkal telt. A suliba többször is be kellett mennem, és találkoznom a konzulensemmel, sőt, még önszorgalomból is bementem a könyvtárba egy könyvért, amiből idézni szerettem volna.A sok-sok alakítgatás és a kifogások kijavítása…..
Régen jelentkeztem, nagyon régen! Meg kell mondjam, kb.másfél hete elkezdtem egy postot írni, csak aznap volt anyu 60.szülinapi ebéde és el kellett indulni az étterembe, majd később nem fejeztem be a hozzászólást!Megpróbálok mostantól összeszedettebben hozzáálni a blog…..
Az Intercom a tegnapi napon közzétette friss megjelenési listáját! Valószinűleg ez az esemény csak nekem jelent elmondhatatlan élményt, mégis 1-2 címet megemlítenék, amiket és is várok és valószinű meg is veszem őket.Március 18 nagy nap lesz, megjelenik a Lost negyedik…..
Gábor blogja Olimpia? 2009.02.12 19:53:00
Előre leszögezném, semmiképpen nem szeretnék túl sokat ennyire komoly témákkal foglalkozni, mint most, de foglalkoztat a téma!Még hétvégén volta TV-ben egy érdekes beszélgetés a Budapesti 2020-as Olimpiáról. Tudni kell, hogy én elvből elleneztem ezt a felvetést, nem azért,…..
Kedves olvasóim, ezúton egy szokatlanul rövid poszttal jelentkezem. Örömöm annyira határtalan, hogy kénytelen vagyok kiírni magamból.Aki ismer, az tudja, hogy építkezni szeretnénk. Nem akármilyen házat szeretnénk építeni, hanem dombházat. Ok, gondolom most sokan nem tudják hogy…..
Sokunk kedvenc kultsorozata, a Veronica Mars című nyomozócsajos-tinidrámás Rob Thomas-széria itthon is látható a Viasat3 jóvoltából, tessék megbecsülni az epizódokat és olvasgatni a hogyvoltokat amíg lehet, mert a harmadik (csonka) évad után nem volt folytatás, az alacsony…..
Gábor blogja Én is megpróbálom 2009.02.09 09:31:00
Móni, Szapi és Volker rábeszélésére én is megpróbálkozom blog írásával. Egyenlőre nem tudom, hogy pontosan milyen gyakran és milyen hosszúságban fogok írni, de igyekszem.Mivel "köztudottan" DVD-kkel és filmekkel foglalkozom, lehetséges, hogy ezekkel…..