Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miszisz

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten jelentette be a LEGO, hogy - az amúgy tavaly lejárt szerződését - újabb 10 évvel hosszabbítja meg a Lucasfilm Ltd.-vel. Örömteli fejlemény ez az SW-fanoknak, hiszen az egyik legsikeresebb licensztéma folytatja fényes pályáját a LEGO játékuniverzumában. A sikeres…..
hagyma Egyedül 2011.10.03 00:52:00
Végre egyedül. Nem magányosan, de egyedül. Kis lakás Tampa történelmi belvárosában, tulajdonképpen magyar szemmel nézve nem is lakás. A lakótelep betoncölöpökre állitott faházakból áll, amire azért van szükség mert nagy esők vannak és hát tulajdonképpen egész florida…..
 2001. szeptember 11. Ma van a tiz éves évforduló, tiz év, de amerika nem felejt. Nem felejti az áldozatokat, nem felejti a hősöket. Én sem felejtem el azt a napot. Pár éve éltem itt. Akkortól lettem talán amerikai. Onnantól éreztem meg mi az, hogy amerikainak lenni. Akkor…..
miszisz 2011.09.11 17:17:28
Jó hogy megírtad!
Én éppen aznap repültem volna CA-ból Magyarországra. Békésen pakolgattam reggel, sütött a nap, olyan nap volt mint máskor. Aztán kinyitottam egy emailt és egy magyar barátom levelét értetlenül olvastam, valami tragédiáról, meg hogy nézi a BBC-t. Én meg csak néztem ki a fejemből értetlenül, hiszen ő sem összefüggően irt, én meg az időeltérés miatt, meg küldönben sem szoktam TV-t kapcsolni.
Aztán az érthetetlen levél hatására bekapcsoltam és csak ültem és bámultam ki a fejemből hogy akkor most mi van? Nem akartam hinni a szememnek, az egész már lefutott, már régen vége volt mire hozzám eljutott, hiszen a reggel 8 az még csak reggel 5 óra CA-ban. Én meg ott ültem bepakolt börönddel indulásra készen. És eszembe jutott hogy mi van ha pont ott ültök azon a gépen, akkor?
És most akkor megáll az élet? Most akkor indulok ma innen, vagy sem? A reptér órákig elérhetetlen volt telefonon. Hosszas próbálkozás után egy automata megmondta hogy teljesen lezártak mindent és aki ma utazna a ne számitson indulásra és majd jelentkezzen később személyesen.
Igy is lett. Amikor egy hónappal későbbre sikerült jegyet cserélnem, akkor már rá sem lehetett ismerni a korábban megszokott reptérre. A pakolóba bemenő autókat is átvizsgálták, rendőrök voltak mindenhol.... félelmetes volt.
Mára már a gyanakvást ugy beépitették a rendszerbe hogy mindennapos megszokott lett.
Bárcsak béke lenne egyszer mindenhol!
hagyma Az ágy 2011.08.09 00:36:00
Vettünk egy ágyat a múlt héten. Ezek az amerikaiak baromi magas ágyakon alszanak, szóval a matrac jó vastag és még alatta egy doboz is van. Maga az ágykeret olcsóbb mint a matrac, lehet ez senkinek nem újdonság, nekem az, főleg hogy ez az első igazi fekvőhelyünk. Szinte…..
Star Wars Darth Vader Transformers 2011.06.23 09:45:00
Jaj, jaajjj, erről nem akartam volna tudni! A játék négy alakot tud ölteni, lehet Darth Vader, Anakin Skywalker, Star Destroyer és Republic Destroyer. Mit szóltok?..
miszisz 2011.06.23 14:42:28
Ocimum basilicum – a tudományos név mindent elárul: az „ocimum” a görög „ózein” = ’illatozni’ latinos változata, a „basilicum” pedig a görög „király” = "basileús" szóból ered. Innen származik a népies…..
A kertészeti szezon kezdetével elindult a gyomok és a haszonnövények küzdelme is. Folyamatos versenyben vannak a tápanyagokért, a vízért és a napfényért. Azt tudtad, hogy van néhány gyomnövény, mely jóízű, ezen felül gyógyhatása is van? Néhányat bemutatunk most közülük,…..
Az utolsó nap igen hektikusan telt, valamikor hajnal 3 után ájultunk el úgy, hogy még nem voltunk teljesen készen. Nekem általában jól szokott menni a pakolás – listákat írok, melyek újra és újra felhasználhatók és kiegészítem mindig az aktuális utazás után azokkal a…..
Napokat töltöttem az Interneten helyi óvodák felkutatásával. Az ovik egy része országos franchise hálózatok tagja, a másik részük az ottani általános iskolákhoz és gimnáziumokhoz tartozó iskolaelőkészítők, illetve vannak teljesen privát, különálló ovik is. Talán az…..
miszisz 2011.05.26 14:04:08
@Pere Viki: szia, köszi a választ. Persze hogy megyek FB-ra! Nem tudom hogy kérdezhetem -e, de tudjátok-e hogy mit fogtok csinálni, van e valami tervetek? Ugy tünik hogy azért nem látatlanba mentek, és meg van a tervetek hozzá.

Kiváncsi lennék hogy a kislányt hogy készitettétek fel erre a nagy változásra.

Na megyek a FB-ra! :-)
hagyma Oszama is dead 2011.05.09 03:33:00
 Oszama Bin Laden Néhány helyen, többek között FBI és CIA Usama.Volt.Szóba került volna később mindenképpen, de most jött el az ideje.Emiatt kicsit ugranom kell az időben, hogy majd visszatérjek az utólagos naplómhoz.Ha egyáltalán megér még egy fejezetnél…..
Mint ahogy azt valószínűleg sokan tudjátok, a Rainbow Warrior egy tengerjáró hajó, ami évtizedek óta a Greenpeace szolgálatában áll. Ez idő alatt sok a szó átvitt és konkrét értelemben vett csatát megvívott már a világ különböző pontjain, és fokozatosan a Föld…..
 Szóval,  jönnek a lakók.Először az őslakók. A konténertől jobbra van egy út, azon túl egy vizgyűjtő, azután elég vegyes a terület, ami később egy csatornába torkollik.Balra a házak, a tulajdonképpeni lakópark, szépek és újak, de láthatóan a park még fejlesztés…..
miszisz 2011.04.16 05:33:59
hagyma Why? 2011.03.23 05:32:00
 Rövid és egyszerű kérdés. Ahogy a  sirásók is mondják, lassan a testtel!Kicsit vissza kell kanyarodnom itthonról, haza. Lehet csak az én kedvemért, de szeretnék szólni a miértről is, mielőtt elmerülnénk egy floridai  illegális munkás  hétköznapjaiban.Ez én…..
Púderes macska A bajusz menő 2011.01.30 08:40:00
 A bajusz menő... mielőtt azonban megnövesztenéd, próbáld ki, melyik fazon áll neked a legjobban.                          A franciák által grafikailag eléggé eltalált oldalon több bajusz forma közül választhatod…..