Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anti-reklamator

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.  A részletekért kattints ide   Kedves MH terror Blog! Az alábbi történetet szeretném…..
Dezsőmail Subject: Méltányosság 2010.02.25 11:37:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/11 Subject: Méltányosság To: szabsert@policebp13.hu   Tisztelt Szabálysértési Iroda! (Parancsnokság?)   Tegnapi napon kézhez kapott, szabálysértési bírság kiszabásáról tájékoztató levelükkel kapcsolatban az alábbi kérelemmel és…..
From: Marquille Szabolcs Date: 2009/09/14 Subject: JTL 2.1 eladó To: Billboard - Moore Sziasztok, upgrade miatt eladó 1 JTL 2.1 asztali (pc, notebook, TV, stb.) hangrendszer (2x15W+1x30W). 1 éves, szól rendesen. Irányár: 20e (bolti ár: 32e) Érdeklődni személyesen nálam, Szabi (HR)…..
Mailvadász régóta figyeli Dezsőt az e-mailjein keresztül. Szerinte valami nincs rendben Dezsővel. Most úgy döntött, megosztja Dezső életét mindenkivel. Mailvadász nem kommentálja Dezső leveleit. Ezt nathanp rábízza az olvasóra...
Már két napja van BKV sztrájk szeretett fővárosunkban. Mindkét nap úgy döntöttem, hogy az autómban jelentkező utas hiányt leküzdendő buszként fogok közlekedni a munkahelyem felé. (Egy olyan vonalon közlekedem, ahol elvileg alvállalkozó üzemelteti a járatokat, tehát elméletben…..
anti-reklamator 2010.01.28 20:21:49
Tardai történetek Nyolcvankettő 2009.12.18 10:00:00
Beszarsz, bazmeg, megvan a Kismisike! Konkrétan a Misi is beszart, azt mondja, annyit rikácsolt a szülésznő, hogy nyomja, nyomja, rá meg már a hajnali riasztástól, hogy Mihály-Mihály, elfolytam, hozz egy türcsit, ne is-ne is, a lila sporttáskát, rájött a beszarás, nem csak a…..
Ma reggel (06.09) a munkahelyem felé gyalogolva egy BKV egyenruhában lévő ember jött ki elém egy kisboltból. Arra lettem figyelmes, hogy a csokoládéjának csomagolását több részletben dobálja be a bokorba, majd miután a bokorsor elfogyott, a betonra. Az úriembert utolérve,…..
Egyszerre sok lett volna, folytatás innen.A rock-klub:Itt: A Ráday klub, de több zúzósabb helyet meglátogatva nagyon sok hasonlóságot fedeztem fel. Szerintem sokan vagyunk, akik olyan 10 éve a csütörtöki diákigazolványos akciókat kihasználva rászoktak erre a kultikus…..
Tardai történetek Harmincnyolc 2009.03.26 07:00:00
Az Ignác ütős melót talált magának. Erősáramúhálózat-segédkarbantartó betanított dolgozó az arc, ha még nem baszta agyon az áram valamelyik nagyfeszültségű oszlopon. Mer' nem kértek tőle semmi villanyszerelő vizsgát, de még az se' volt nagy baj, hogy a megawattról valami…..
-Ne tudd meg, baszod, most találkoztam az Armanddal már megint, vágod, azzal a pesti fasznyalóval. Most éppen valami rendkívül kedvező befeketetést próbált rámtukmálni, nem adja fel.-Simán, megvan. Láttam nemrég a Michelin-babához hasonlóan kecses tébányai nőjét is, hogy…..
Tardai történetek Harminchét 2009.03.24 08:00:00
A Mihály - szül. Misike - maga a két lábon járó antibébi-lexikon. Lehet, hogy genetikus, mert anno a tanácselnök a pirospozsgás, csípős nyelvű édesanyját kívánta, de a terhességet a göndör szőrös háta közepére se', így aztán a Misike maga a nem kívánt terhesség. Aztán…..
anti-reklamator 2009.03.24 16:34:26
@Gazz: Nagy a szerelem, hogy kúrt volna félre! :D
  Helló-halló, elektor-kalandor! Mobilod mit tud? Navidon van friss Szlovénia? Barátok köztet konvertálod aviba? A gyarapodó kisvárosi polgár fejlődő technikához fűződő mérhetetlen vonzalmáról ejtünk néhány szót a következőkben. A második-harmadik hullámban…..
Tardai történetek Harminckettő 2009.03.17 13:00:00
A Berda Mikit tavaly tökön rúgta a disznó. Szíve szerint idén el se' ment volna, de a Vladi mondta, hogy ne szopass, gyerekkorunk óta jössz disznót ölni, a fater is ki fog akadni, azt' hallgathatod majd egy évig, hogy milyen puhapöcs vagy. Majd nem állsz a hátsó lábánál, fogod a…..
Tardai történetek Harminc 2009.03.13 08:30:00
Christina Lemantre felvirágoztatja Tardát. Svájci pénzből terem majd a jóság, meg a mini alpesi falu gyógyfürdővel. Tíz év, és az őslakosok a BMW-ikkel vidáman integetve kerülgetik a szomszédok légkondis John Deer traktorait. A mintagazdaság tehenei tán' még jódliznak is,…..
Tardai történetek Huszonkilenc 2009.03.12 07:00:00
A közértes Varga kirúgta a Magdit, mert a picsa bejelentette neki, hogy nincs több töcskölés a Ducatóban. De várjál, beszarsz miért, mert összejött a Misikével. És szerelmes. A gyíkarcú, tikkes Pokk Mihályba. Eleve így hívja, Mihály, mer' a Misike olyan degardáló. És…..
Tardai történetek Huszonnégy 2009.03.04 08:00:00
Amikor összeállnak a tardai partihuszárok, az nem kispálya. Van is komoly rákészülés, baszod. Mer' az mondjuk elég karcsú, hogy kéthavonta lejön valami győri vagy pesti DJ arc, azt ott csapatnak reggelig a Panorámába', néha ki kell ruccanni valami geci nagy buliba, hogy meglegyen a…..
Tardai történetek Huszonkettő 2009.02.28 19:00:00
Iván nem az a nyaralós fajta. A családi nyaralásokra nem szívesen emlékszik, sátorral nyomták, a százas Skoda mögé volt kötve a skiff sátras utánfutó, Csehszlovákia, Lengyelország, Ausztria játszottak, külön kaland volt, mire a Piros Nyíllal eljutottak egy kempingbe. Vágod,…..
Tardai történetek Tizenegy 2009.02.11 15:00:00
A Benőke ezzel a Faja nevű pajtásával kitalálta, hogy kurváznak egy jót. (Faja informatikus, Óbudán van egy kecója, az anyjáék vették neki, használtruháznak, egész Nyugat-Magyarországon ők terítik a holland bálás cuccot, tele vannak, a Faja már vagy kilencedik éve jár az…..
anti-reklamator 2009.02.12 19:15:38
Eddigi legsikeresebb bejegyzésem a Tescos bejegyzés volt. Mivel Google az én barátom is, ezért nagyon sok embert juttatott ahhoz az élményhez, hogy elolvashatta a bejegyzésem. A legalapvetőbb keresésekre is a Google hozzám küldte a kedves olvasót. Csak néhány…..
A blogom nem politikai jellegű. A témával kicsit késtem, mert azon morfondíroztam, hogy megírjam-e vagy sem. De vannak kérdések, amikor bizony beírnék a parlament panaszkönyvébe – ha lenne. Előre jelzem, nem narancsszínű és nem is piros a panaszkönyv! A panaszkönyv fehér.Az…..
Tegnap délben szerver meghibásodás történt az Indamail szerverparkjában. Az egyik kiszolgáló szerverünk üzemzavart jelzett, és biztonsági mentés után leállt. A probléma néhány felhasználónkat sajnos közvetlenül is érinti: az ezen a szerveren tárolt postafiókok tulajdonosai…..
anti-reklamator 2009.01.09 13:10:47
@eltalaltad:
Elvileg a feladónak ment egy levél, hogy nem sikerült a kézbesítés (legalábbis amikor ezt kirpóbáltam, így volt). Viszont a mai napig nem érkeznek meg a levelek és küldeni sem tudok. Az egy dolog, hogy a régi levelek visszajöttek, de sajnos így, hogy nem tudok se fogadni, se küldeni, csak egy "régi levelezéseim" mappa az indamail szolgáltatása!
Lnézést, hogy kifakadok, akarom mondani a kezdeti lelkesedésem az adminok felé elhagyott...
Egyik későtavaszi napon arra lettem figyelmes, hogy a kocsiban lévő klímaberendezés nem hozza a tőle elvárt hideget. Feleségem javaslatára a Citroën hálózat egyik márkaszervizét választottam, mert hirdettek fix akciós díjcsomagokat klímaszerelésre. Gondoltam, nagy meglepetés nem…..
Korábban úgy gondoltam, hogy a markolás olyan, mint az autóvezetés: bárki képes megtanulni, és minél többet vezet, annál jobban fog tudni vezetni.Hát nem. Történt ugyanis, hogy a tereprendezésbe fogtunk a telken. Az ehhez szükséges előkészületeket a magam részéről megtettem:…..
anti-reklamator 2008.11.01 19:08:53
anti-reklamator 2008.12.05 09:24:26
Történt ugyanis, hogy újra bűnbe estem és bementem a Tesco-ba. Jó szokásunk szerint a hulladék osztályt is meglátogattuk (ismertebb nevén akciós osztály, szezonális termékek, kiárusítás, ki hogy ismeri). Feleségem arra lett figyelmes - hogy a transzparenseknek megfelelően -…..