Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás. M

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karakter Magyar az arénában 2018.10.19 10:00:00
  A Harry Potter elképesztő sikere kinevelt egy nagyon széles olvasóközönséget, akik megkamaszodva kiköveteltek maguknak egy nekik szóló regénytípust, és világszerte milliók kezdték el olvasni az olyan könyveket, mint Az éhezők viadala, Az útvesztő, A beavatott vagy újabban A…..
Tamás. M 2018.11.05 12:45:31
Érdekes és egyben értékes állítások is vannak mind a bejegyzésben, mind magában a kommentekben.
Egy részükkel egyet is értek.

Írtátok is többen, hogy a mai felgyorsult világban és a világhálón...
Na ez az amivel a régi klasszikus nem versenyezhetnek. Hiába remekmű egy Picasso kép, vagy zseniális az 1984 vagy a Burmai napok Orwelltől és ezt a felsorolást lehetne még sorolni,
Egy dolgot nem tudnak már, ez pedig a kapcsolattartás a közönségükkel.
Míg egy Rowling, vagy J.R.R Martin vagy bármelyik élő író bárki számára emberként "elérhető", nyilatkozik, van média jelenléte, és képes fenntartani, a saját láthatóságát, erre nyilvánvaló okokból, egy Poe, egy Arany már nem képes, és marad az iskolákban már unalomig ismételt, "Mit gondolt a költő" kezdetű mondatok.

Aki meg most fiatalok, azt sokkal jobban érdeklik és értékelik az olyan műveket ahol tudnak kapcsolatot tartani azzal akit olvasnak/ néznek.

De, hogy csak ezek kötelezőek legyenek?
Egy-két kivételtől eltekintve nem hiszem, hogy jó lenne.
Viszont, ha a kettőt összehasonlítanák és egymás mellé tennék, az lehet elérne valamit. Mert egyik korszak sem jobb mint a másik (szerintem), hiszen mindkettő értéket állít elő csak van hogy, több ezer év különbséggel és az idővel változik a kereslet, amivel ez a kínálat már nem biztos, hogy akkorka közönséget tud megszólaltatni, mint amikor elkészült.
Néha érdemes másképp szemlélni a dolgokat.Gondolj csak bele, amikor a Titanic elsüllyedt a konyhán lévő homárok igazi csodát éltek át!Golaxy vs Alpha GoAz megvolt, amikor az Alpha Go kihívta és elverte (YouTube) Kie Jin-t Kína Go bajnokát?Lehet ez annyira nem tetszett a Kínaiaknak ezért építettek…..
Hello Sziasztok,Ne is pazaroljuk az időt most bevezetővel kezdjünk is a közepén!SpotifyA mediumnak volt egy cikke, ami bemutatja, hogy miért olyan jó a Spotify dal ajánló algoritmusa, ezzel tudok vitatkozni, mert az hogy ahhoz hasonlót ad az algoritmus, mint amit eddig is hallgattam, az is…..
Hello, sziasztok!   Érdekes volt ez a hét, több szempontból is, én sok mindent megtudtam tető készítés közben a numizmatikáról. Sikerült egy újabb YouTube csatornát találni amire megint ráfügghettem picit. Végül pedig ez a levél se született volna meg, ha kidobtam volna 2 éve a régi routeremet,…..
Sziasztok!Ez a Buborékon túl első és egyben megismételhetetlen teszt levele.ElőszóNem szeretem az előszavas részeket, mert ezeknek túl sok értelme nincs, de azért el kell indítani valahol az egészet, és ez legalább ad egy keretes szerkezetet az egésznek...