Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Modor Tibi

1055 bejegyzést írt és 3587 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére napjaink emberének számtalan eszköz áll rendelkezésére ahhoz, hogy kifejezze nemtetszését: tüntethet, ellentüntethet, blogolhat, kommentelhet, akárhova hozzászólhat, szavazhat, elköltözhet. Az egyik, sajnos bántóan ritkán alkalmazott módszer erejére szeretném…..
Modor Tibi 2019.08.05 15:01:43
@Trónkövetelő: én ilyen gagyi kis iparágakban nem utazom.
A kisunokám színjeles! Nagyon büszke vagyok rá, mert mindig ilyen kisunokát szerettem volna. Hatodikos, és három éve színjeles. Én is színjeles voltam, akár csak ő, és az anyukája is, az én édes lányom. Azért vagyok igazán büszke, mert méltó folytatója annak, amit az én családom elvár a gyerekektől,…..
Modor Tibi 2019.08.01 17:16:41
Igen. Ti nem is tudjátok, milyen az, amikor titkolnotok kell a szerelmeteket. El se tudjátok képzelni, pedig a Beatles is megénekelte... kísértetiesen hasonló apropóból. Pedig 2019-et írunk, és lehetne végre tényleg szabad a szerelem.... mert ez az alap, de nem az. És küzdeni fogunk, amíg el nem…..
HamPLÓ Egyessel Etele fele 2019.06.21 16:49:01
Több mint négy év után ismét "első villamoshoz" gyülekezhettünk Közepesen-Dél-Budán: először gördült végig tuja az 1-es hosszabbításán a Fehérvári úttól az Etele térig. Kezdjük a rövid képes beszámolót egy kötelező közhellyel: előttem az utódom! Hozzánk közelebb még egy 103-as autóbuszt…..
Ilyen ez a régivágású kereszténydemokrácia: se nem keresztény, se nem demokrácia. ..
Modor Tibi 2019.04.19 09:54:09
K-Blog NER Hotel: így állunk 2019.03.09 10:08:00
Tavaly a kormányközeli oligarchák látványos terjeszkedésbe kezdtek a hazai idegenforgalomban. A közbeszerzések révén néhány év alatt meggazdagodott vállalkozói réteg rövid idő alatt bevásárolta magát a legnépszerűbb hazai turistacélpontok hoteljeibe, éttermeibe - majd a szektorba jelentős összegű…..
Ártalmatlan mese, ugyan már! Semmi erőszak, semmi agymosás. Végre egy rendes rajzfilm! De hiszen a gyerekek is imádják... ez szokott lenni a döntő érv. Imádják, persze. Mint a pufit, a csokit, meg a cukros üdítőket is. Igen, imádják. De vajon miért? Tudom, elsőre őrültségnek hangzik, de aki kicsit…..
Már régóta próbálkozom azzal, hogy az érzelmi síkot teljesen kizárva elemezzem ezt az országot. Mint mondjuk ha egy kenyai független elemző lennék. Most megpróbálom, de azért egy kis érzelmi indulatot így is beleviszek.   Szóval bármennyire is fáj, ki kell jelentenem, hogy Románia sikeres ország.…..
Szermusztok! Blogger-szerkesztő haverünk úgy egy éve keresett meg bennünket, hogy az egyik legnagyobb magyar internetes újság számára (nincs másik) van-e kedvünk nyilatkozni a régi szép időkről, meg hogy úgy mi van velünk. Volt - bár Józsi lusta, és annyira boldog és sikeres, hogy nincs ideje…..
Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal egyszerre megmosolyogtatónak és kerülendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni. Senki ne lepődjön meg, ha saját maga által is használt frázisokat olvas, nehéz ezzel szembesülni :)…..
Modor Tibi 2009.02.22 14:28:52
@Azor: értem, aki azt mondja, hogy "a Tibi", az paraszt :-) hadd gratuláljak minden dunántúli és alföldi nevében is!
Modor Tibi 2011.02.06 01:10:35
@Molinaseca: A Dunántúlon, a Duna-Tisza közén és Budapesten.
Modor Tibi 2018.10.29 21:47:51
@blur7: megelőztél :) bizony! <3
TÖPRENGŐ DÖGÖLJ MEG, ADY! 2018.09.08 12:39:20
Megdöbbenésemben nemigen tudok szóhoz jutni. Az imént beleolvastam gimnazista kislányom véletlenül nyitva maradt irodalmi szöveggyűjteményébe, ahol a következőre bukkantam: „Kicsi kunyhó, szerető sziv,  Messze égbolt, tiszta, kék - Fulladjon meg Ady Endre Lehetőleg máma még." Le kellett ülnöm a…..
Modor Tibi 2018.09.09 16:51:13
:-)
Jó napokat!..
Modor Tibi 2018.08.11 21:37:59
@Albu: igen, meg olyan sincs, hogy médiák, hiszen az már eleve többes szám!
Népi Baloldal Mi, halasiak 2018.07.10 12:44:24
Először 18 éves koromban, az 1990-es évek második felében, amikor elhagytam Halast és lekerültem Szegedre, észleltem, hogy mi halasiak mások vagyunk, egész pontosan, a szegediek mások, mint mi. Szegeden az emberek sokkal jámborabbak, kedvesebbek, hajlékonyabbak, finomabbak voltak, mint mi.…..
Modor Tibi 2018.07.14 23:42:26
Miben? / Ki? Baloldali szavazó Jobboldali szavazó Vallás terén Igazi keresztény, de nem bigott. Legbelül, külsőségek nélkül, szerényen, nagyon mélyen éli meg hitét, és nem teszi ki a plénum elé.  A Bibliát kívülről fújja, kiválóan érvel hitvitákban. Imádja Ferenc pápát. Az első pápa,…..
Modor Tibi 2018.03.31 23:39:35
@Bolshevik: @Jóléti Dán Kekszesdoboz:

:D csodálatos! Bár Hofinál úgyse lesztek viccesebbek.
Már rengeteg hajviseletről olvashattatok, most viszont összegezzük Nektek azokat, amikről még nem esett szó: slicked back frizkó, asszimetrikus drop fade, pompadúr ducktail és fade hajstílus, borotvált kontúrral. A slicked back: minimum 10-12 centis hossz kell hozzá, anélkül nem…..
Modor Tibi 2018.03.31 09:21:57
Teljesen mindegy, ki nyeri a választásokat, legfeljebb egy erős kétharmad adhatja vissza Orbán önbizalmát -- átmenetileg. (De emlékszünk, néhány hónapja még a háromnegyed is bőven képben volt, ám erre már senki sem számít egyik oldalon sem.) Az utóbbi hetek Fidesz-körüli, a miniszterelnök személyére…..
Miniszterelnökünk március 15-i beszédéből a legnagyobb visszhangot ama bizonyos elégtétel váltotta ki. Ötödik napja vitatkozunk arról, vajon készül-e megtorlásra az április 8-ára feltételezett választási győzelem után? Az értelmezésekhez járulnék hozzá egy érdekes tanúvallomás felidézésével. A…..
Amikor e sorokat írom, még nem hangzottak el az ünnepi beszédek. Annyi azonban már nyilvánvaló, hogy az ellenzéki pártok külön-külön próbálják meggyőzni híveiket a vélt vagy valóságos igazukról. Nem tudható, vajon mit mondanak majd, de aligha űberelik Szigetvári Viktor tegnapi kijelentését. Az…..
 ..
Modor Tibi 2018.03.15 14:35:28
@id. Modor Tibor: bocs, Fater!

Nem tudtam ezt segíteni!
Régóta szó van róla, de úgy néz ki, a rémálom valósággá válik. Egy újabb izgalmas épülettel lesz kevesebb A város. A fideszes önkormányzat lebontja a még mindig korszerű, egész Európában egyedülálló minimalista alumíniumborítást a Corvin Áruházról. Szomorú. A Józsefváros.hu közölte: lebontják…..
Feleym! Ne feledjétek, hogy a főbérlő egy rohadt sóher csótány, aki soha nem fektet be a lakásba, még egy villanykörtét se hajlandó kicserélni, zsebre dolgozik (tehát lop, csal és hazudik - ha mégis szerződést kérsz, akkor rögtön emelne) - tehát alapvetően rajtad nyerészkedik, illegálisan. Botrány,…..
Amikor tavaly májusban a fonódó villamos átadásának melléktermékeként megtiltották a Bécsi útról a Szépvölgyire való jobbrakanyarodást Óbudán, elég sokak pénztárcája bánta a rutinból autózást. Most a környék egy sokkal kisebb forgalmú utcája elé került ki a kötelező haladási irányt jelző tábla.…..
Pár nappal a G-nap évfordulója előtt úgy tűnik, hogy a Felcsúti Birodalom mindenre felkészült. Már a nyomdában az újabb Soros kampány plakátjai, az üzenetek betárazva és minden alattvaló be van tanítva a szerepére - kezdődhet a választási komédia. Mégis, talán feltűnt a publikumnak, hogy valaki…..
Mert egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a migránsoktól. (1 pont)Mert kaptam egy trafikot és nem szeretném visszaadni az előző tulajdonosának. (100 pont)Mert én is részesülök az intézményes korrupció áldásaiból. (100 pont)Mert csak ez a kormány támogatja a családokat. (1 pont)Mert…..
Modor Tibi 2018.02.03 14:36:34
Hihetetlenül hangzik? Elsőre nekem is - röhögtem és legyintettem: ez lehetetlen! De aztán elkezdtem kutatni (=YouTube-videókat nézni, hogy hogyan legyek gazdag); elolvastam Kiyosaki pár művét, majd Tim Ferrisstől a 4 órás munkahét - Szabadulj meg a 9-5-ig robottól és élj ott, ahová a szíved húz!…..