Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Modor Tibi

1099 bejegyzést írt és 3608 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint haverünk küldte a posztot - hogy ki lehet az, fogalmunk sincs, de újra Szemmelversz Ignácra gyanakszunk, mert már szinte bántó az a személyes sértettség, ami a betűkből árad. Józsi és Tibi nevében is mondhatjuk, hogy elég gáz ez az egész és elhatárolódunk, hiszen létezik JÓ Enber és ROSSZ…..
Modor Tibi 2024.04.15 14:36:52
@Szekrényszagú néni: mekkora a kicsi? Ezt sajnos nem írja ki senki, csak a 185 centis magasságot :((
Felháborodva hallgattam reggel a rádióban a miniszterelnököt, miszerint van képe "a magyarok" meg "az ország nevében" beszélni. Kicsit el van tájolva, mondhatni, szereptévesztésben van. Tudja, kedves "Miniszterelnök Úr" (a nagybetű itt most a gúny jele!), élnek itt kishazánkban többmilliónyian,…..
Modor Tibi 2024.02.03 08:40:57
@gigabursch: azért valahol megható, hogy egy évtizede próbálkozol, és még mindig nem adtad fel <3
Modor Tibi 2024.02.06 10:47:43
@Szekrényszagú néni: aranyos vagy <3 :-*
Úgy van, fekete pólós előemberek üvölthetnek megint naphosszat: kétszer tizenegy hülye kergetett egy labdát, amely végén állítólag a "mieink" rúgták be a másik kapujába azt. Természetesen hirtelen ezzel akkor minden megvan oldva: nincs infláció, a demokrácia luxusa soha senkit úgyse érdekelt Kádár…..
Modor Tibi 2023.12.15 14:23:52
@Szekrényszagú néni: Most kicsit elbizonytalanodtam. Hogyan kéne élnem, mit kéne gondolnom?
Modor Tibi 2023.12.20 09:27:30
@Szekrényszagú néni: szerencsére MÉG elmondhatod mindezt ;))
Megvan a sztereotípia a budai kerületekből jogvédősködő, felnyírt, kisfiús, fehérre/zöldre/padlizsánra festett hajú agresszív anyuka figurájáról? Természetesen ilyenek a valóságban nem léteznek, de mi elfantáziáltunk, hogy ezek az emberek miféléket mondhatnának (és gondolhatnának), ha mégis…..
Igen. El lett kúrva az egész módszer- és gengszterváltás, illúziókat kergetünk, Ausztria még mindig sehol, sőt, az olló pedig egyre csak nyílik, és mára már a régebben folyton csak lesajnált Romániát és Bulgáriát is csak irigyelhetjük, még fociban meg olimpiai aranyakban is. 1990, de 2004 óta se…..
Gyűlöljük a tárgyakat. De mégsem. Atlétásékkal gyűjöttünk egy kicsit, hogy mik azok az ESZKÖZÖK, amelyeket azonban mégis megtartunk, mert egyszerűen muszájak vagyunk...
Gyúrunk, vaze? HÁHÁ! Nézd, én keményen birkóztam, súlyt emeltem, kajakoztam meg kenuztam az MTK-Előrében meg a Szpariban, ifiválogatott is voltam, de aztán jött az a fránya sérülés, tudod, és életem végéig el vagyok tiltva mindentől, csak úsznom szabad. Úgyhogy nem úszom, inkább csak kocsmázom és…..
Modor Tibi 2023.09.22 11:09:10
@dobzse.laci: előbbre! ;-)
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Modor Tibi 2014.01.04 18:17:47
@tff: na elmész a picsába.
Modor Tibi 2014.01.04 19:43:02
@tff: ugyan, kérlek! :D
Modor Tibi 2023.06.29 09:48:50
@agytörzsy prof: csodálatos, imádlak.
Így tették tönkre a Corvint – Burger Benjámin írása   A Blaha csodája volt a letisztult vonalvezetésű, minimalista Corvin    Kevés szomorúbb dolog történt mostanában, mint amivel az egyszerű járókelő találkozhat a Blaha Lujza téren. A tér csodálatos, szinte mesébe illő felújítása hihetetlenül…..
Modor Tibi 2023.06.15 10:24:38
Fő a biztonság, a Te biztonságod. Nos, áttérünk most már a valóban XXI. századi megoldásokra, digitális vállalat és állam vagyunk, úgyhogy legelőször arra kérünk, hogy: fáradj be személyesen. Meg kell győződnünk arról, hogy valóban létezel: Know Your Customer, sajnos No Hungarian Equivalent. Nem…..
Tudjuk természetesen, hogy a Modoros olvasói mind bátor punkok, akik az iskolában, a heti állománygyűlésen is folyton vállalták nonkonform viselkedésüket és sose érdekelte őket, hogy ki mit gondol; de hát mi gyáva, megalkuvó, simulékony, idomított férgek vagyunk - ráadásul be is ismerjük ezt.…..
UPDATE: A poszt meredekség számítására vonatkozó részei pontosítva lettek, ezen túl a kommentekben javasolt meredek utcák is bekerültek a meredek utcákat összegző PDF-be. Mindezt piros színnel jelöltem. Amikor belekezdtem Budapest legmeredekebb utcájának a keresésbe, álmomban sem gondoltam volna,…..
Modor Tibi 2023.01.17 17:51:18
Kedves, bennünket modernkori rabszolga- és gyarmattartó birodalomként kiszipolyozó kiskereskedelmi üzletláncom, azt hiszem, ideje leülnünk beszélgetni egy kicsit. Nos, te rinyálsz összevissza, hogy neked mennyire borzasztó itt Magyarországon a gazdasági környezet és MUSZÁJ VAGY leépíteni, árat…..
Emlékszünk még a mobiltelefon- és legfőképp a mobilinternet előtti világra? Valóban olyan borzasztó lett volna? Hát szerintem nem. Mert most ne azt mondjuk, hogy "mert akkor még beszélgettek az emberek", hiszen azt mindenki kívülről fújja már. Hanem ez egy teljesen messzire vezető, a mélybe…..
Modor Tibi 2023.01.17 13:54:25
@Hácsé77: JEEE (kisebb, mint három)
Tudjuk le ismét a kötelező köröket, hogy ha esetleg megint ügyvédi felszólítást, tüntetőket meg aktivistákat akarna bármi felháborodott fasz küldeni: a világ egyik leghasznosabb, legfontosabb munkája a fodrászé, borbélyé; elképesztően bizalmi pozíció ez, akárcsak a bejárónőé, orvosé: fogorvosé,…..
Industrial Loft Luxury Appartements; Marine Barracks Studios, Margaret Island Properties és a többi. Újragondolt ipar- és rozsdanegyedek, rekultivált, revitalizált kerületek és Magdolna-negyedek, projektek és ütemek. /alberlet.hu, Waterfront City/ Egy hatalmas baj van velük: nem tudsz már venni…..
Modor Tibi 2022.12.28 08:32:49
@Szekrényszagú néni: :(( hát igen.

Nem mondom, nekem is bejöttek a ragadós PVC-padlós, merőkanalas pinceborozók itt Budán.

De valahogy inkább mégis azt a penthouse-t kérem az embertelen kaptárban, mint a lavórban fürdést és az udvar végén prátolást a közös slozetton (már aki élt ilyenben), Isten látja lelkem, bocsánatot kérek.
Modor Tibi 2022.12.28 08:51:35
@Szekrényszagú néni: na, a művészet az még annyira sem hiányzik!
A kajával sokan úgy vagyunk, hogy esszük, ami van és amit szeretünk - az aktuális divattrendeket pedig érdeklődve figyeljük a partvonalról, hátha mindegyik elmúlik. És el is múlnak. Ahogy a reklámokban évtizedekig dicsőítették az azbesztet, a doktorok a legkedvencebbik cigarettájukat, úgy mentek…..
Modor Tibi 2022.12.22 08:47:40
@Sir Yangus: nem tiltotta senki, csak lusta vagyok megszerkeszteni őket. De amúgy támogatnám a dolgot, csak rá kell vennem magam.
Sajnos rengeteg az életbe csak úgy spontán beleélő, sodródó, rendetlen, mocskos, fegyelmezetlen ember. Mi - jó értelemben vett - fasiszták úgy érezzük, hogy az eszme nemes volt, csak az emberekben volt a hiba, elrontották, az nem igazi fasizmus volt! Mi azért mindennap újra megpróbáljuk. Atlétás…..
Modor Tibi 2022.07.20 13:20:23
@Mitya Ivanov: az az, bár nem vagyok OTP-s. A lényeg a kiexportálhatóság, lehetőleg csv-formátumban.

MÁS: kimondani rendesen, hogy hat egész hat TIZED!

Ha esetleg még bárki kézzel, papírra írna: szabályosan, egy oszlopban tartani az adott helyiértékeket.
Kedves Leendő Párom, Pasim! Előre szólok, hogy nem vagyok könnyű eset: ezt hívhatjuk manapság divatos jelzővel nárcisztikusnak, de lehetek pszichopata, bipoláris meg akármi, lényegtelen. Fontos, hogy legyen mire fogni az egészet - leginkább valami betegségre - hiszen minden faszságom mások hibája…..
Modor Tibi 2022.02.18 13:07:47
Modor Tibi 2022.07.20 12:19:31
@gigabursch: rég kaptunk ilyen szép komplimentet <3
Köszönjük szépen Atlétás Bandinak a közreműködést. Már megint...
Drága, a parlament kényelemes karosszékeiben pöffeszkedő, kitartott politikusaink! Mi, kisemberek a hétköznapokban beszélgetünk ám egymással, gondolatokat cserélünk, támogatjuk, lelkesítjük egymást. Kisboltban, játszótéren, körömszalonban, szülői értekezleten, közös családi nyaralások alkalmával a…..
A világ már sose lesz olyan, mint ELŐTTE. Ez az új normális. Remote, home office, távmunka, rugalmas munkaidő. Évek-évtizedek óta lelkiismeretesen ingázó, felöltöző, bejáró csinovnyikok döbbennek rá: így is lehet? Csak az ingázás elhagyásával megspórolok napi 1-2 órányi tiszta szabadidőt, és nem…..
Modor Tibi 2020.11.03 10:46:23
@Sir Yangus: nekem a 2008 november előtti időszak tetszett leginkább
Modor Tibi 2022.02.18 10:32:56
@Milgauss: szerintem csak egy duplacsavaros irónia, amit mi már nehezebben értünk.
De ne szaladjunk olyan brutálisan előre, meg hát tulajdonképpen a cím már mindent elmond. Kész, ne is olvass tovább. Ugye vannak az ilyen taxisbajszos, autóstáskás öregfószerektől mindig a nagyotmondások, hogy ők az NDK-s lányokat hogyan hegesztették minden éjjel Siófokon 77-ben, mert a lányok…..
Na csá! Na hol van ez? Hanyas szám? Lejössz értem? Nem találok föl. Hát igen, ez egy visszalépés. A panel az mindig egy visszalépés, de hát ez van. Neked kell itt laknod. Az hogy a faszomba van, hogy nincs lift? Nem tudom, amikor a Klotild Apartementsban béreltem, ott volt lift meg beálló is.…..