Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Modor Tibi

1053 bejegyzést írt és 3585 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta próbálkozom azzal, hogy az érzelmi síkot teljesen kizárva elemezzem ezt az országot. Mint mondjuk ha egy kenyai független elemző lennék. Most megpróbálom, de azért egy kis érzelmi indulatot így is beleviszek.   Szóval bármennyire is fáj, ki kell jelentenem, hogy Románia sikeres ország.…..
Szermusztok! Blogger-szerkesztő haverünk úgy egy éve keresett meg bennünket, hogy az egyik legnagyobb magyar internetes újság számára (nincs másik) van-e kedvünk nyilatkozni a régi szép időkről, meg hogy úgy mi van velünk. Volt - bár Józsi lusta, és annyira boldog és sikeres, hogy nincs ideje…..
Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal egyszerre megmosolyogtatónak és kerülendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni. Senki ne lepődjön meg, ha saját maga által is használt frázisokat olvas, nehéz ezzel szembesülni :)…..
Modor Tibi 2009.02.22 14:28:52
@Azor: értem, aki azt mondja, hogy "a Tibi", az paraszt :-) hadd gratuláljak minden dunántúli és alföldi nevében is!
Modor Tibi 2011.02.06 01:10:35
@Molinaseca: A Dunántúlon, a Duna-Tisza közén és Budapesten.
Modor Tibi 2018.10.29 21:47:51
@blur7: megelőztél :) bizony! <3
TÖPRENGŐ DÖGÖLJ MEG, ADY! 2018.09.08 12:39:20
Megdöbbenésemben nemigen tudok szóhoz jutni. Az imént beleolvastam gimnazista kislányom véletlenül nyitva maradt irodalmi szöveggyűjteményébe, ahol a következőre bukkantam: „Kicsi kunyhó, szerető sziv,  Messze égbolt, tiszta, kék - Fulladjon meg Ady Endre Lehetőleg máma még." Le kellett ülnöm a…..
Modor Tibi 2018.09.09 16:51:13
:-)
Jó napokat!..
Modor Tibi 2018.08.11 21:37:59
@Albu: igen, meg olyan sincs, hogy médiák, hiszen az már eleve többes szám!
Népi Baloldal Mi, halasiak 2018.07.10 12:44:24
Először 18 éves koromban, az 1990-es évek második felében, amikor elhagytam Halast és lekerültem Szegedre, észleltem, hogy mi halasiak mások vagyunk, egész pontosan, a szegediek mások, mint mi. Szegeden az emberek sokkal jámborabbak, kedvesebbek, hajlékonyabbak, finomabbak voltak, mint mi.…..
Modor Tibi 2018.07.14 23:42:26
Miben? / Ki? Baloldali szavazó Jobboldali szavazó Vallás terén Igazi keresztény, de nem bigott. Legbelül, külsőségek nélkül, szerényen, nagyon mélyen éli meg hitét, és nem teszi ki a plénum elé.  A Bibliát kívülről fújja, kiválóan érvel hitvitákban. Imádja Ferenc pápát. Az első pápa,…..
Modor Tibi 2018.03.31 23:39:35
@Bolshevik: @Jóléti Dán Kekszesdoboz:

:D csodálatos! Bár Hofinál úgyse lesztek viccesebbek.
Már rengeteg hajviseletről olvashattatok, most viszont összegezzük Nektek azokat, amikről még nem esett szó: slicked back frizkó, asszimetrikus drop fade, pompadúr ducktail és fade hajstílus, borotvált kontúrral. A slicked back: minimum 10-12 centis hossz kell hozzá, anélkül nem…..
Modor Tibi 2018.03.31 09:21:57
Teljesen mindegy, ki nyeri a választásokat, legfeljebb egy erős kétharmad adhatja vissza Orbán önbizalmát -- átmenetileg. (De emlékszünk, néhány hónapja még a háromnegyed is bőven képben volt, ám erre már senki sem számít egyik oldalon sem.) Az utóbbi hetek Fidesz-körüli, a miniszterelnök személyére…..
Miniszterelnökünk március 15-i beszédéből a legnagyobb visszhangot ama bizonyos elégtétel váltotta ki. Ötödik napja vitatkozunk arról, vajon készül-e megtorlásra az április 8-ára feltételezett választási győzelem után? Az értelmezésekhez járulnék hozzá egy érdekes tanúvallomás felidézésével. A…..
Amikor e sorokat írom, még nem hangzottak el az ünnepi beszédek. Annyi azonban már nyilvánvaló, hogy az ellenzéki pártok külön-külön próbálják meggyőzni híveiket a vélt vagy valóságos igazukról. Nem tudható, vajon mit mondanak majd, de aligha űberelik Szigetvári Viktor tegnapi kijelentését. Az…..
 ..
Modor Tibi 2018.03.15 14:35:28
@id. Modor Tibor: bocs, Fater!

Nem tudtam ezt segíteni!
Régóta szó van róla, de úgy néz ki, a rémálom valósággá válik. Egy újabb izgalmas épülettel lesz kevesebb A város. A fideszes önkormányzat lebontja a még mindig korszerű, egész Európában egyedülálló minimalista alumíniumborítást a Corvin Áruházról. Szomorú. A Józsefváros.hu közölte: lebontják…..
Feleym! Ne feledjétek, hogy a főbérlő egy rohadt sóher csótány, aki soha nem fektet be a lakásba, még egy villanykörtét se hajlandó kicserélni, zsebre dolgozik (tehát lop, csal és hazudik - ha mégis szerződést kérsz, akkor rögtön emelne) - tehát alapvetően rajtad nyerészkedik, illegálisan. Botrány,…..
Amikor tavaly májusban a fonódó villamos átadásának melléktermékeként megtiltották a Bécsi útról a Szépvölgyire való jobbrakanyarodást Óbudán, elég sokak pénztárcája bánta a rutinból autózást. Most a környék egy sokkal kisebb forgalmú utcája elé került ki a kötelező haladási irányt jelző tábla.…..
Pár nappal a G-nap évfordulója előtt úgy tűnik, hogy a Felcsúti Birodalom mindenre felkészült. Már a nyomdában az újabb Soros kampány plakátjai, az üzenetek betárazva és minden alattvaló be van tanítva a szerepére - kezdődhet a választási komédia. Mégis, talán feltűnt a publikumnak, hogy valaki…..
Mert egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a migránsoktól. (1 pont)Mert kaptam egy trafikot és nem szeretném visszaadni az előző tulajdonosának. (100 pont)Mert én is részesülök az intézményes korrupció áldásaiból. (100 pont)Mert csak ez a kormány támogatja a családokat. (1 pont)Mert…..
Modor Tibi 2018.02.03 14:36:34
Hihetetlenül hangzik? Elsőre nekem is - röhögtem és legyintettem: ez lehetetlen! De aztán elkezdtem kutatni (=YouTube-videókat nézni, hogy hogyan legyek gazdag); elolvastam Kiyosaki pár művét, majd Tim Ferrisstől a 4 órás munkahét - Szabadulj meg a 9-5-ig robottól és élj ott, ahová a szíved húz!…..
Amikor sok-sok egymillió új munkahelyről, majd egyszer bekövetkező munkaerőhiányról beszélt néhány bölcs gondolkodó, csak megmosolyogtuk őket: elképzelhetetlennek tűnt, hogy változtatni lehessen azon, amire mindenkit kondicionáltak: a helyedre húszan várnak, ha nem tetszik, el lehet menni, a…..
A hírek  és a hozzánk érkező posztok szerint az eddig két budapesti és egy pécsi edzőtermet üzemeltető Life1 felvásárolta a legnagyobb fővárosi fitneszláncot, a Gilda Maxot, majd erőteljes belépőként egyszerűen szó nélkül bezárta annak legnagyobb, Savoya parki termét. Az érintettek beszámolói…..
Modor Tibi 2017.11.21 22:16:38
@Hohó60: érdekes, akárhova megyek, minden dugig van, még a szar helyek is.

Milyen lenne, ha nem döglődne?
Szlengblog Viktoriánus 2010.04.25 19:00:00
Jobboldali, fideszes választópolgár, aki Orbán Viktor mélységesen elkötelezett követője és szavazója. Norbi, bazz, volt egy ilyen lakás, mikor gyűjtöttünk. Már a csengőn is kinn volt még négy évvel ezelőttről a Változás 2006 matrica, de azé becsöngetek. Kicsattog a mammer.…..
Modor Tibi 2017.10.22 13:38:10
Kedves Oktatási Hivatal! Utálom az egészet amit maguk művelnek! Gyerek vagyok, reggel háromnegyed hatkor kelek, ha a úszásra kell menni nulladik órában. A terjengő klórszagban szívesebben lennék bárhol, bár télen odakint még akkor is sötét van, ha elkéstem. Nemsokára azonban ez a nyomorult uszoda…..
        A hervasztóan tehetségtelen magyar jobboldali értelmiség  imbecillis lojalitását az Orbán-rezsim iránt mostanában azzal szereti kimutatni, hogy Németország végét vízionálja, magyarázza, hogy mennyivel jelentősebb politikus Orbán, mint Angela Merkel.        Tegnap testközelből figyelhettem…..
Természetesen csak irónia, és elég szomorú, hogy a német választásokon is már kampánytéma lett Magyarország :(( Magyarország, így szeretlek! /Forrás: http://pecs.varosom.hu/ 2017, Európai Unió...
Modor Tibi 2017.09.04 11:53:26
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: vlszeg a "kimar#dt" szót próbáltad használni, amit nem szeretünk.
Most, hogy kicsit talán lecsillapodtak a kedélyek, azt javaslom, csévéljük vissza a szalagot (kocsivissza), és oldalaktól függetlenül, józanul játsszuk újra. Családon. Belüli. Erőszak. Ízlelgessük egy kicsit a szavakat. Mire célozhatnak pontosan? Hát persze, hogy a családfőre -…..
Modor Tibi 2017.07.29 10:36:42
@Sintai: Persze, sőt - kívánatos is.
Modor Tibi 2017.07.29 23:59:10
@Sintai: feltéve, ha Férfi vagy.
Modor Tibi 2017.07.30 09:18:04
@Sintai: élhetnél akárhol, ki tudja manapság.