Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pici Juci

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minket is roppant mód meglepett, de úgy tűnik, vannak nők, akik imádnak menstruálni. És még blogot is írnak róla! Illetve csak írtak, mivel ez a genetikai és internetes kuriózum már egy éve felfüggesztette a működését. Talán teherbe esett a gazdája, fene tudja...
A fenti kép egy 22 éves amerikai hölgy lábát ábrázolja, aki azt hitte, hogy valamilyen különös sérülés van a talpán. Az alapos orvosi vizsgálat azonban kimutatta, hogy ez bizony egy tökéletesen kifejlett mellbimbó. A harmadik mellbimbó egyébként nem szokatlan dolog, a nők…..
Liptai Claudiát tehenészlánynak öltöztetni tényleg vicces húzás, őszintén csak gratulálni tudunk. Ha a következő Sztárok a jégenre is kérhetnénk valamit, akkor rózsaszín kezeslábasban szeretnénk látni a művésznőt, citrommal a szájában...
Subba Kínzó kérdés 2007.02.12 12:45:26
Ki az a napjainkban is aktívan szereplő tévés-rádiós személyiség, akinek a visszatérésével az RTL-es Reggeli dolgozóit riogatják? Ráadásul úgy hírlik nagyon nehezére esik köszönni a munkatársainak, mintha fent hordaná az orrát. Különösen rosszul esik ilyesmit hallani,…..
Subba Olvasói levél, és Malacka 2007.02.12 16:15:00
Rengeteg levelet kapunk, de ez igazán földhöz vágott. "Baszus ti emberek csak azért  b***tatjátok a Tokio Hotelt és a No thanxet mert ők sikeresek ti meg a szarba se vagytok!!! Na ennyit rólatok kis irigyek. Igen azok vagytok csak IRIGYkedésből csináljátok ezt. Ez a szánalmas…..
Subba Nem kösz, kösz nem!!!! 2007.02.06 14:35:00
Senki sem gondolta, hogy a No, Thanx! nem tesz majd tönkre embereket. Igazából még el sem indultak, és máris csapást mérnek a világ legszerencsétlenebb zenekarára. Mennyire borzasztó érzés lehet 7 év zenélés után megkapni az első rajongói levelet, amit még csak nem is…..