Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wgyuri

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól lehúzták a kritikusok, de nekem nem fájt - egyszer simán meg lehet nézni Tom Cruise új filmjét. Ami persze igazából Joseph Kosinski új filmje, hiszen ő a rendező, viszont az ő nevéhez fűződik a Tron: Örökség, amiből nagyjából másfél percet bírtam. Az Oblivion (Feledés)…..
wgyuri 2013.04.25 15:51:03
@Usul74: ebayről rendeltem márciusban ettől az embertől egy 55-öst:

myworld.ebay.com/doboy928

4 hét alatt jött meg
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
wgyuri 2013.01.09 15:48:08
Sebastian Vettel idei harmadik generátorhibája után a Red Bull igyekszik nyomást gyakorolni a Renault-ra, hogy a francia gyártó váljon meg olasz beszállítójától. A bikások a vb-cím megnyerése érdekében akár a rivális McLaren elektronikai rendszeréért is hajlandóak lennének…..
B-oldal TOP10 RHCP-dal EVÖR 2011.08.30 07:00:00
A 2011-es év egyik legrosszabb pillanata eddig az volt, mikor kinyitottam a Slane Castle DVD tokját és nem volt benne a DVD. Lejátszóban? Nem, ott sincs. Azóta sem találom. (Nyilván valamelyik barátom annyira megszerette, hogy azóta is a lejátszójában csücsül. Nincs éppen pont…..
wgyuri 2011.08.30 22:00:38
Na, hát a tegnapi nap leginkább a az Apple-kémkedésről szólt, nyilván sokan hallottatok róla, aki nem, annak gyorsan összefoglalom, miről van szó. Mi megvártuk, amíg kicsit elmúlik a hisztéria, és nyugodtan összeszedjük, amit tudunk.Kiderült, pontosabban Alasdair Allan és Pete…..
Modorosblog A kreatív helyesíró 2010.08.13 09:54:00
A stílus maga az Ember - bántóan igaz ősmodorosság. Sokszor feltesszük magunknak a kérdést, hogy ha rendszeresen valami - szerintünk - helytelent látunk ugyanabban a formában valakinél, akkor az csak a sima tudatlanság, a nemtörődömség, esetleg a tudatos stílusteremtés egy…..
Sajtóközlemény Ingyen jó 2010.05.11 13:55:00
Az ötlet egyszerű, a technika adott, ebből kell kihozni a legtöbbet. A legenda szerint a Jitti ötlete dugókban ücsörögve fogant meg pár éve Nagy Bálint fejében: a GPS vevős okostelefonok adataiból egészen jól fel lehetne térképezni a nagyvárosok forgalmi helyzetét, méghozzá…..
wgyuri 2010.05.11 18:15:28
@Bende Tibor: A gyalogosok, buszon utazók és egyéb előlények szűrése megoldható valamilyen bonyolult algoritmusokkal.

Ez főleg akkor fontos, ha a szolgáltató mobiltelefonok cellainformációit használja anonim adatforrásként. Az meg majdnem mindenkinek van, nem csak annak, aki az autójával a dugót akarja elkerülni.

Ilyenre vannak próbálkozások, és technológiailag megoldható a dolog.
A Gizmodo nagyon hosszan és részletesen ír az iPhone legújabb generációjáról, amit csak júniusban mutat be az Apple. A háttérsztori itt is az, hogy elvesztették és egy bárban megtalálták.  Nézzük, mik az újdonságok: Mint ahogy az Engadget is megírta, elülső kamerája is…..
Magyar idő szerint csütörtök este az Apple bemutatta az iPhone OS 4.0-át. A rendszer a Flasht leszámítva már szinte mindent tud, amit a kritikusok elvártak tőle. És mivel a Flasht egyik mobil sem tudja normálisan megjeleníteni, szinte támadhatatlanná vált a rendszer. De vegyük…..
A tavaszi szél most fellépőket áraszt, méghozzá a nyári fesztiválokra. A napokban brékingeltük, hogy a VOLT-ra jön Billy Idol, valamint a Massive Attack, ma pedig közhírré tétetik, hogy a Heineken Balaton Sound fesztiválra látogat.... dobpergés... szóval:Chemical…..
wgyuri 2010.03.05 11:37:53
Némi kompromisszummal persze.  Az Ectaco célja az volt, hogy 150 dollár alatt tartsa az ekönyv-olvasó árát. A jelBookot a frankfurti könyvvásáron mutatták be. A kompromisszumok pedig az öt inches reflective TFT-kijelző és akkumulátor hiánya. Aksi helyett négy darab AA elemmel…..
Na, az esemény után kipróbáltam az új iPod nanót. Pont olyan, mint a régi, leszámítva, hogy valamivel ragyogóbbak lettek a színek, meg hogy FM-rádió és kamera került bele. Ja, meg persze hangszóró, ami egyből kiderül, amint a kezünkbe fogjuk a készüléket és elindítjuk a…..
B-oldal TOP5 felnőttnapi dal 2009.06.10 11:20:00
NA VÉGE A GYEREKNAPNAK - mondják a szülők az év 364 napján, de múlt héten tényleg volt gyereknak, úgyhogy most már aztán igazán vége van. Úgyhogy felnőttnap jön. És ugye mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek. Ugye? Na én is így…..
Ezen gondolkodom. Pontosabban azon, hogy "miért nem szeretem a Rolling Stonest, de tulajdonképpen miért is ne szerethetném". Ezt át kell beszélnem magammal, mert másnapra elpusztít. Fontos, hogy a dolgok helyükre kerüljenek. 5 ok, amiért nem szeretem a Rolling Stonest:…..
wgyuri 2009.03.17 11:08:27