Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kulsztaff

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már maga a cikk is megér egy misét, Manhattan nem város, ha a cikkben kiemelem mint helyszín, akkor is New York, de mindegy is, mert a két épület kurvára nem Manhattanben, hanem Harlem északkeleti részén dőlt össze, mint ahogyan az a cikkbe belinkelt videóból ki is derül. Mutatunk…..
Android Vége a Google Readernek 2013.03.14 05:49:47
A tavaszi nagytakarítás keretein belül a Google egy sor szolgáltatását leállítja, köztük a nagyon kedvenc hírolvasót is, a Google Readert. Magyarázatként a fogyatkozó felhasználószámot és az erőforrások optimalizálását jelölték meg, valamint hogy a közösségi…..
hajnalcsillag dalok az égből I. 2012.08.29 21:48:42
Már régen írtam Nektek zenéről, legalábbis hosszabban több mint egy éve utoljára. Pedig azóta rengeteg-rengeteg album látott napvilágot, amelyek közül volt/ van néhány olyan darab, amit kötelező hallgatnivalónak is megjelölhetnénk. Ezekből (na meg az általam meghallgatott…..
Appdroid Battery Widget Reborn 2012.08.01 08:00:00
Gondolom a címet olvasva senkinek nem okoz hatalmas meglepetést, hogy egy widgetről lesz szó, ami a telefon töltöttségi szintjét rendeltetett jelezni nekünk. Design terén pacsi jár a fejlesztőnek: minden holo, minden szép, és minden, amit csak megvalósítottak benne, okosan szép -…..
hajnalcsillag műtét #2. 2011.08.04 23:29:00
Végre rávettem magam, hogy elmenjek megcsináltatni a második műtétemet, hiszen a szövettan kérő lapomat már majdnem 3 hónapja kaptam a kezelőorvostól. Sikerült keddre időpontot kérnem, így fél 10-re mentem be. Elég sokan vártak műtétre, de szerencsére a doki pörgette a…..
hajnalcsillag esküvő time. 2011.07.29 23:55:00
Holnap ismét esküvőre megyek. Furcsa azt mondani, hogy ismét, hiszen utoljára tavaly voltam, de akkor bőven kijutott (összesen ötön voltam, ha jól emlékszem). Szóval holnap megházasodik még egy unokatestvérem. Mivel mi vagyunk az egyik legközelebbi rokonok, így be kellett…..
hajnalcsillag királylány voltam. 2011.02.06 13:25:00
mikor még óvodába jártam. '96 februárjában történt...
kulsztaff 2011.02.11 16:14:52
hajnalcsillag vidám reggelem volt. 2010.09.27 15:49:00
Hétfő reggel. Mi jellemző rá? Mindenki "nem akarom ezt a hetet, utálom a hétfőt" fejjel ül a buszon, vagy éppen becsukott szemmel próbál koncentrálni hátha egyik pillanatban valami álompor hullik a szemeire, és néhány pillanatig el tud menekülni a nyüzsgés elől.…..
Slapchop Vince Shlomi visszatért emberek! Sajátos Teleshop stílusát sokan szerethetik, hiszen most nem valami haszontalan robotgépet akar ránksózni, hanem Eminem legújabb albumát, a Recovery-t. Nem is hinnétek mi mindenre jó egy cd a konyhában! És mielőtt bárki kamunak…..
kulsztaff 2010.06.27 01:47:09
Már múlt péntek óta. Annak ellenére, hogy nem vittem esernyőt, szakadt az eső és szétáztam, nincs okom panaszra. Nem lett egyesem,  kettesem, hármasom; az átlagom pedig 4,4. Remélem büszkék vagytok rám...
Először is köszönöm a "játék" lehetőséget Tomának, akit bár még nem ismerek, de örömmel fogadtam az invitálást, meg a linkelést is! :) Azt a feladatot kaptam, hogy írjak magamról hét dolgot, majd továbbítsam a felhívást 7 embereknek, hogy ők is…..
hajnalcsillag tudod mit eszel meg? 2009.11.27 20:14:00
Most hogy tanulunk áruismeretet elég sok dologról megtudom, hogy valójában mit is rejt magában. Az első pár hónapban az élelmiszerismeretet vesszük, abból is az alaptápanyagokat tanultuk, majd a gabonákat, cukrokat, most pedig a gyümölcs - zöldség van terítéken. A tanár -mivel…..
Végre. Már egy ideje szerettem volna, aztán így most jött össze. Faggattam néhány embert, hogy mégis milyet érdemes venni, meg hogy minden jó legyen, stb.. Aztán végülis ez MSI CX600X-018HU típusú gépre esett a választás. Múlt héten akartuk megvenni, de szombaton zárva volt a…..
Szóval augusztus 29-ére ébredünk, amikor is már London belvárosában egy kis lakásban ébredek fel reggel fél 8-kor. Először is megreggeliztünk, aztán amíg Anett elment boltba, addig én felöltöztem, meg elkészültem. Közben megismerkedtem az új lakótársukkal, Gergővel, aki…..
ma este a Jetixen néztem a Jonas nevű sorozatot. Elvileg fél órás és a Jonas testvérek a főszereplők. <3 Egyből is írtam Magyarország első számű JB rajongójának, hogy mit nézek. Erre annyi volt a válasza: :O NÁLUNK NINCS JETIX. :( :(Én meg jól kinevetem most:…..
hajnalcsillag utazok Angliába(n). 2009.09.17 22:34:00
...és hogy mennyire jó volt! :) Az biztos, hogy nem mindennapi élményekkel lettem gazdagabb. Így próbálok veletek is minél több izgalmas részletet megosztani. Azt hiszem az előzményeket már mindenki olvashatta, hogy Anetthoz mentem ki látogatóba, aki kint dolgozik. Így augusztus…..
Nyár elején még gondolni se mertem volna, hogy most erről írhatok. Bizony, holnap Angliába utazom. Régi álmom volt már, hogy eljussak abba az országba, még ha nincs is sok közöm hozzá. A suli után is voltak persze terveim, hogy dolgozok és talán egyszer eljutok oda, de aztán nem…..
hajnalcsillag újabb alkotás. 2009.08.27 12:25:00
Tegnap ismét elővettem minden kreativitásomat, hogy valami szépet alkossak. Próbáltam a szobámat feldobni, hogy kicsit színesebb legyen, meg ilyenek. Így vettem egy parafatáblát, ilyen szivacsos anyagból vágtam ki betűket, meg szívet, és feltűzdeltem néhány képet. Hát ez lett…..
kulsztaff 2009.08.27 18:04:09
Hol is kezdjem. Talán a csütörtöki napnál. Az volt az egyik legkeményebb. Tesómnak és anyumnak is dolgoznia kellett. Viszont beköszöntött a málnaszezon, így ketten apummal ránk maradt a száz hold föld. Na jó, persze ez túlzás, de nem 2 db, 5 méter hosszú sorunk van, úgyhogy…..
hajnalcsillag káromkodsz-e? 2009.03.12 15:44:00
Nem. Múltkor gondolkoztam el rajta, hogy tényleg néha mennyi minden bemegy az ember fülén, és mennyi önuralom kell ahhoz, hogy ezek ne hagyják el a száját. Nekem nem jelent különösebb problémát. Lehet, hogy a mai világban sokan csak káromkodással tudják kifejezni magukat, mert ez…..
hajnalcsillag zene, mint lételem 2009.02.17 22:38:00
Zene. Egy szó, mely valakinek az életét, a hobbiját, vagy éppen a munkáját jelenti. Sokszor sokféleképpen magyarázzák meg mi is ennek a röpke fogalomnak a jelentése, de most az én szemszögömből próbálom bemutatni.Kiskoromban nem sokat tűnődtem a zenén, tudtam, hogy létezik és…..
hajnalcsillag rossz nekik? 2009.01.16 22:11:00
Ma ahogy utaztunk Pestre vonattal, figyelmes lettem néhány emberre. Észrevettem, hogy mutogatnak egymásnak, mármint ilyen jelbeszéddel. Gondolom süket - némák voltak. Aztán elővettem az iPodomat, és akkor döbbentem rá, hogy jéé. Ők lehet, vagyis valószínű, hogy nem hallanak…..
hajnalcsillag a különleges nap. 2009.01.15 18:31:00
A hétfői nap különleges volt számomra. Mert igen, pontosan 18 évvel ezelőtt (1991. január 12-én) láttam meg a napvilágot. A hét első napja ugyanúgy indult, mint a többi átlagos hétköznapi nap. Tesóm reggel meg akarta ráncigálni a fülemet, de nem engedtem. Aztán mentem suliba.…..