Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blake11

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Blake11 2008.12.31 17:30:02
Kicsit off, de adjátok le a voksotokat, hogy mely játékok voltak szerintetek a legjobbak!Klikk..
Nagyon rég volt olyan (utoljára talán Scooter Pro megjelenésekor), hogy más játékbemutatóját kirakom ide (és nem is lesz belőle rendszer), de mivel múltkor szóba hoztam ezt a játékot, ideillik.A szerintem rendkívül tehetséges Othala készíti ezeket a videókat és főként…..
Egy dolgot el kell ismerni. A City Interactive játékok lehetnek olyanok amilyenek, de a játékhoz adott kis kézikönyvek mindig becsületes munkák szoktak lenni. Minőségi papír, átlátható infók, szóval amilyennek lennie kéne. "FarkY" viszont észrevett egy igen érdekes…..
Ádám küldött nekem egy Tescos kiadású "Grand Touring" nevű játékot. 98-as a játék, szóval korántsem mai darab. Ahhoz képest meglepően jó volt a grafikája és úgy egyébként sem tűnt fel komolyabb probléma. Talán az, hogy meglehetősen nehéz egy játék. Arcade…..
Ez tényleg nem valami vicc! A Stellar Stone bejelentette, hogy készül a Big Rigs Online (multis) változata! A cégnek van öniróniája, mert ugyebár ez a cég adta ki a mindenütt (jogosan) legrosszabb játéknak titulált Big Rigs-et. Érdekességképpen a cég többi játéka itt…..