Regisztráció Blogot indítok
Adatok
francescaa (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Menő és hidegben nagyon jól fog jönni" - gondoltam tavaly, amikor a Premier Outlet Centerben megvettem a világoskék mango (UGG utánzat) hótaposómat. Legalábbis az volt a cimkére írva: hótaposó. Aztán jött a hó, rögtön leteszteltem a frissen szerzett lábbelit.…..
OurFashion Cruise körkép 2011 2010.07.01 09:04:00
Következzen egy kis galériás poszt a legújabb Cruise 2011-es kollekciókról. Kezdjük rögtön a legérdekesebbel a Prada kollekciójával. Színes ruhák, műanyagnak tűnő nylon anyagok, zoknik, karkötők... elsőre Rosalinda és valami brazil szappanopera jutott eszembe a képekről. Hát…..
Azt eddig is tudtuk, hogy a Lee McQueen halála után vezető tervezőnek kinevezett Sarah Burtonnek óriási elvárásokkal kell szembesülnie majd, de mostanra valóban elérkezett az igazság pillanata: megjelentek az első képek a kollekcióról, amely a zseniális Lee nélkül született az…..
OurFashion Személyes 2010.05.20 19:00:00
Nem szoktunk ennyire személyes élményekről beszámolni (főleg nem képet feltöltögetni magunkról), de most Leighton Meesterről van szó. Akinek eddig nem jutott a fülébe, az most értelülhet róla: a Gossip Girl Blairje Budapesten forgat. Ma okkal mentem a Deák térre, és sikerrel…..
francescaa (törölt) 2010.05.20 22:18:44
Öveket kérjük becsatolni a Love or Hate rovat perceken belül elindul!Utazásunkat 2010-es téli Cipővel nyitjuk és cipővel zárjuk, és a kettő között útba ejtünk egy fürdőruhát is. Döljenek hátra és élvezzék az utazást!Az alattunk jobbra látható Alexander Wang 2010-es…..
francescaa (törölt) 2010.04.16 22:59:07
Imádom, imádom, imádom! Ha van, ami nélkül nem akarok élni, akkor az ez a póló. Gossip Girl függőknek kötelező, még akkor is, ha Chuck bársonyos hangja néha már sok. Apropó GG. Remélem minden kedves divatrajongó észrevette (a későbbi doboz felirata nélkül is), hogy Blair egy…..
Nehéz egy ilyen posztot elkezdeni. Talán az a legegyszerűbb, ha elmesélem én mikor találkoztam először McQueen munkáival. 2005-ben kapcsolgattam egy unalmas hétvégén a televíziót, amikor a fashion tv-n megláttam Alexander McQueen akkori tavaszi-nyári kollekcióját. Megbabonázott.…..
A LOVE magazin nyolc szépséget vetőztetett meztelenre a legfrissebb címplapjához - Kate Moss, Naomi Campbell, Natalia Vodianova, Amber Valletta, Daria Werbowy, Lara Stone, Kristen McMenamy és Jeneil Williams testét mindössze néhány stratégiai helyen elhelyezett photoshop flekk…..
francescaa (törölt) 2010.02.06 23:50:31
Mindig nagy kiváncsisággal tölt el, amikor meglátom egy rovatcímben, hogy reklámkampányok képei photoshop nélkül! Most Madonnán volt a sor, aki a tavalyi Louis Vuitton kampányfotóin pózolt nyuszifülekben. A képek már akkor kiverték a biztosítékot, hiszen állítólag direkt…..
francescaa (törölt) 2010.02.06 23:48:54
A TopShop kiadott egy fotósorozatot, amivel irányt szeretne mutatni a következő téli szezon divatforgatagában. Következzen tehát 6 kihagyhatatlan tipp, ruhadarab, fazon a következő hideg évszakokra! Szerintetek melyik a legjobb?1. FŰZŐS CSIZMA.2. FÉLVÁLLAS RUHA vagy FELSŐ3.…..
francescaa (törölt) 2009.08.02 00:13:39
Heidi Klum sosem tartozott a kedvenc modelljeim közé. Ahogy pedig 'celebként' viselkedik, az főleg ellenszenvessé teszi nekem - nélkülöz minden méltóságot, ahogy kiteregeti a magánéletét boldog-boldogtalannak. Most pedig Barbie-t mintáztak róla - a stílusteremtő babák idén…..
Már kicsit unom a resort kollekciókat, szinte üveges tekintettel kattintok a tovább gombra, mert eddig még semmi igazán érdekeset, figyelemfelkeltőt nem láttam. Persze, mindegyik nagyon szép, nagyon hordható és jó a szabásuk meg az anyaguk, de nekem ennél azért több kell, hogy…..
francescaa (törölt) 2009.06.10 17:47:18
OurFashion KD JEANS 2010 2009.05.28 15:06:00
Konsánszky Dóra új irányvonalat indított tervezésében és 2010-től megjelenik a KD Jeans Kollekció, ahol designer farmereket árul a tervezőnő. Honlapján a hírek között még csak egy mondat és csupán pár kép jelzi az új kollekció indulását, az interneten és a körlevelekben…..
Bevallom őszintén, sosem szerettem azokat az embereket akik alig tudnak zenélni de extrémen feltűnően viszik az utcán a hangszereiket, vagy azokat akik éppen hogy tudnak firkálni valamit a papírra és már óriási A2-es mappákkal járkálnak fel és alá. Ettől függetlenül …..
francescaa (törölt) 2009.05.16 11:01:12
OurFashion Ezek a mai fiatalok... 2009.05.07 23:21:59
...aztán tudnak öltözködni. Az itt felsorakoztatott lánykák ugyanis a tini korosztályt képviselik, hiszen mindannyian 12 és 16 év közöttiek. Nyilván azért nem sokan vannak 12 évesen, akik olyan intenzíven foglalkoznak öltözködésükkel, hogy közösségi honlapokra töltögessék…..
Eletelt az a csodálatos és izgalmas 10 nap, amit Párizsban tölthettem, ezért most megpróbálok Nektek mindent a legjobban, legalaposabban átadni, hogy aki ebben a városban jár, könnyebben tudjon eligazodni a ruhák és kiegészítők dzsungelében. Nagyon inspiratív volt ez a…..
Split toed shoes. Magyar megfelelője még nincs, mondjuk talán lábujj szétválasztós cipőnek. Japánban ez most a menő, és már a Nike is próbálkozott vele egy időben. De egy kedves olvasónk Laurinda hívta fel rá a figyelmemet, hogy már Hollywoodba is betört ez a trend és Sarah…..
Hervé Léger ún. bondage ruhái elárasztották vörös szőnyeget az utóbbi fél évben, így a bemutató iránt is fokozott volt az érdeklődés. Sötét színek, barnák, feketék és zöldek utalták a kifutót, illetve itt is rengeteg válltömést láthattunk. Nem mondom, hogy…..