Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shark999

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rémálom blog Segítségkérés 2008.10.01 11:12:00
Az alábbi levél kommentben érkezett, nem változtattam rajta semmit, csak tördeltem a könnyebb olvashatóság érdekében. Kérlek benneteket, segítsünk a hozzászólónak, adjunk tanácsot, bár a szcientológusok mentalitását ismerve tudom, hogy ez sokszor süket fülekre talál. A…..
shark999 2008.11.05 03:58:14
Nos jo, am legyen, ugy latom szukseged van erre, tessek!

orulok, hogy kezdesz latni, eloszor ilyen fajdalmas, utana majd konnyebb lesz.

kerdesedre:

fat ultetek minden honapban reven, hogy van kb 50 darab a szep kertemben -kokusz, mango es bananfak is.

csak az utobbi 2 evben korulbelul 10 ember koszonte meg a segitsegemet, es nagyon sok jo baratom van, akikkel jo egyutt lenni.
nem elkeseredett hivok mint te akik teriteni akarnak, es azt sem tudjak mire teritik az embereket.
A hozzad hasonlo barmokat messzirol elkerulom reg- aztan majd kimulnak az OT szinteken, ahogy nem kevesen. Uszkosodik a labuk, nehanynak elsorvad, foleg OT 5-on lattam tobb ilyen esetet.

sokaig tartott lemosni a szcientologia mocskat magamrol, de sikerult, es ma ismet csupa szep es jo dolog tortenik velem es prosperalok, ahogy azt egy joszandeku ember megerdemli - szerencsere van igazsag a vilagban...

csodaszep felesegem es draga kisfiammal boldogan elek, ahogy te valoszinuleg nem... mert a harag es az indulat omlik a szavaidbol. Kar erted.

Ugye faj latni ezt, hogy szcientologia nelkul is lehet boldognak lenni sok evvel a sea org nevu karanten inkabb marha karan elhagyasa utan... ez ellent mond az egyhazad tanainak. Mert sCN nelkul meghalunk, lesullyedunk, osszeomlunk.

Nem vetted eszre, hogy nem LRH val volt gondom, hanem azokkal akik ot is kicsinaltak, ezeket tamogatni bun. Nem hit kerdese. Emberseg kerdese.

Keresd csak az outpointokat ezen irasomban, biztos talalsz ! Eleg nyomorult vagy, hogy csak mas energiajanak leszivasabol elsz. Tessek adok neked, mert ugy tunik eleg enervalt vagy! Nekem marad boven, ne felj, csak kimegyek a kertembe ezen level utan, szippantok egyet a novemberi napsutesben a levegobol es kesz...

Termelj csak es vidd be nekik a penzedet, hagyj koltse a david miscavige es a legenysege arra amire akarja... elmemanipualciora es titkos cia taborok epitesere.
segitsd ezt, majd isten - ha te nem is magadat - megitel mikor elhagyod ezt a testet. Az eleted majd fajdalmakkal ebreszt tudatossagra. MERT KEPTELEN VAGY LATNI.

Amugy nem fosol attol, hogy jeff hawkinst olvasgatsz a neten, meg SPve nyilvanitott clearek leveleit. Meg ilyen froumokra jarsz. Lesz sok gondod majd az OT megfelelesen, de odaig el sem jutsz majd, ha igy folytatod. Ha meg tulsiklasz rajta, akkor majd elokerul a FPRD-n...
Sokba fog kerulni, mikor majd kihuzogatjak ezen arto tetteidet...

Az egyhazadnak nemsokara annyi lesz... akar akarod akar nem. Veled es a tobbi szerencsetlennel egyutt sullyed el a sajat fertojeben.
Nem az en konyvemtol, ami ki lesz adva es szart sem fog szamitani, nem azert irtam hogy szamitson.

Azert mert az egyhazad megerdemel egy seggberugast. Ha log a szakadek torkaban besegitek, hogy biztosan lezuhanjon...
Es a vilag megmenekul az olyanoktol mint te vagy amilyenne valtal altala... mindenki csak nyer majd vele.

Amikor eljottem kiirtak ram is a ketseg kondiciot. Vedd konyvem kiadasat a KETSEG eldontesenek. Mar nincs ketsegem, nem is volt igazabol, de ha veletlenul lett volna eppen a te es hozzad hasonlo nem normalisak segitenek benne, hogy ne legyen.

Ezt halasan koszonom neked!

shark999 2008.11.05 13:36:51
jhokka
igy van maskkent latjuk a dolgokat. ezert vagyunk onallo szellemi letezok. a vilag sosem ment elobbre egy metert sem az olyasfajta kommunikacioktol, ami fentebb tortent.
most kulonbozo oldalon allunk, de az idonyomon ez meg is valtozhat es ezt te is tudod, hiszen OT vagy. Sot azt is tudod, hogy meg is fog. Csak azt tudjuk gyulolni, ami igazabol mi vagyunk, a sajat arto tetteinket. Igy mukodik a reaktiv elme. Az osszes tobbi ember egy tukor (mindannyiunknak - igy lett megteremtve ez az univerzum) es felesleges a szavakat egymas fejehez vagni, ez entetat teremt. A valosag nem adhato at szavakban amugy sem, csak megtapasztalni lehet. Az eletet, az elmenyeket nem adhatod at masnak kommunikacioval, mert attol meg nem lesz elmeny a szamara. A tapasztalas az, ami kivezet az anyagi vilagbol. A szimbolumok es kepzettarsitasok es szavak, csak az elmet novelik, ami vegul a halal tonusara viszi a szellemi lenyt. A szervezet nem rossz, az csak egy szimbolum, amit elo organizmusok mozgatnak es jelenleg nem jol.
Es eppen ezert, eppen ebben a formaban szamomra nincsen letjogosultsaga, mert tobbet art, mint segit. Annak idejen ezt maskeppen lattam, ma igy latom. Ez nem az egyeneket akarom elpusztitani benne, mert minden leny alapvetoen jo, te is en is. Es mindannyian esendoek vagyunk es hibazunk, ahogy te is es en is hibazunk. De ezen dolgainkat mi fogjuk rendberakni, vagy nem rendberakni. Senki mas. Es mi leszunk az onmagunk szamonkeroi senki mas...
Mert ettol vagyunk szabad es fuggetlen letezok. Hogy mas es mas szellemi behatasokra es szinekre reagalunk. A te integritasod, a te integritasod, es az enyem az enyem. A szellemi nagysag titka szeretni a masikat az esendosege ellenere is.
Es ugy lesz ahogy irtad. Te ahhoz adod magadat, amiben ma TE hiszel, en meg ahhoz amiben ma EN hiszek. Errol szol az egesz idonyom.
Viszont a szemelyes nezopontodon nehez keresztul jutnod es nekem is, de igyekszem, es utolso irasodbol kitunik te is. A szervezet jelenleg eppen annyi tetat teremt, amennyit er, amennyi embernek jot okoz, es ebben van kivetnivalo, nem is keves. Lathato az itteni hozzaszolasokbol is. Ezen kell javitanotok. Nem is keveset.
A reginek el kell tunnie, hogy letrejohessen egy jobb es mukodokepesebb. Ez pedig csak ugy lehet, ha veget er a regi es helyet ad az ujnak. Az egyhaz nem maradhat fenn abban a formajaban, ahogy ma van, hogy emberek ezrei boldogtalanok a tevedesek miatt. A hibak miatt, amit, ahogy irod nehez kijavitani. Ez nem kondicio kerdese, hanem dongness kerdese.
Ha kileptek a vilag ele es azt hirdetietek "segiteni akarunk" nem engedhettek meg magatoknak ezerszamra ARKtorott embereket, azzal a legyintessel, hogy ez a "legtobb jo a legtobb dinamikan". Igenis meg kell talalni azokat, akik elerik, hogy 50 eve jelen van egy szervezet es meg mindig ugyanott tart a nagyvialag megiteleseben. Ezt az illuziot kell maskeppen latni, hogy 58 ev alatt tortentek valtozasok, voltak eredmenyek, de a megiteles meg mindig ilyen amilyen. Vajon miert? Mert a legfelsobb posztokon meg mindig ugyanazok ulnek, es meg mindig ugyanazok engedik meg, hogy ez a kep es ez a terjesztesi mod mukodjon. Ami entetat teremt es elpusztit mindent, ami elo.
Csaladok leteznek, elik a hetkoznapjaikat es hirtelen megjelenik valami, ami meg akarja valtoztatni teljesen az eletuket. Es meg is valtoztatja. Persze, hogy vedekeznek. Erre mi tortenik, eroszakkal viszik keresztul a celjukat. Hol itt a segitseg? A szandek jo, a kivitelezes nem. A cel jo, a forma nem.
Szulok azt latjak, hogy a gyermekuk elmegy egy szervezetbe, amirol csak rossz hallatszik a TV-ben, majd amikor egy anya szamonkeri mit csinaltak a gyerekevel, mert nem erti mi tortenik, akkor C tipusu pts-nek nyilvanitjak a gyereket. Az hogy kozottuk fajdalom es enteta keletkezett az "nem szamit". Dehogynem eppen ez szamit. Ez az amit kezelni kell az ulesben. A toltest.
Egy egyszeri hiba megeshet, de itt szazszamra tortenik ez. Evek evtizedek ota. Es ha benne lettel volna a sea orgban, akkor lattad volna ott meg aztan ezerszamra ez megy naponta, hetente.
Publikent nem lathatod. Ha nem felsz tole es kvalifikalt vagy probald meg es latni fogod mi zajlik. Nem teljesen fogod akkor sem latni, mert a legfelsobb retegek munkajaba nem lathatsz bele sosem, de jobban fogod latni, mint ma. Ha meg. Es akkor elmondhatod, hogy tudsz rola, mert megtapasztaltad. A tobbi csak adat volt, amit masodkezbol, masoktol kaptal. Nem a tied.
Ha akarod vedeni a szervezetedet akkor tegyel erte! Erd el hogy jol menjenek benne a dolgok es akkor senki, szo szerint ertsd SENKI errol az oldalrol sem mashonnan sosem fogja megtamadni az egyhazadat. De amig idejarsz csak azzal a cellal, hogy altalad SP-nek itelt embereket piszkalj, semmit nem teszel hozza az egyhazadhoz, amit vedeni akarsz.
Ha az egyhazad jo, ahogy te hiszed, nincs mitol felnie. Neked sem. Mert meg fog maradni. Mert a jo es az igaz elobb volt, mint a fajdalom es a hazugsag. A valosag letezik, az illuzio nem. Ami hazug, ami nem igaz, csak az fel attol, hogy eltunik, vagy el lehet tuntetni a fold felszinerol. De azt el is kell. Ez mindannyiunk kozos celja.
Beke veled!