Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szlalomsör

5 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló A demokrácia téglái 2010.10.31 07:00:00
Andor cikke, melyben Orbán Viktor védelmére szólít fel minden magát demokratának érző állampolgárt egy dologban mond alapjaiban ellent korábbi írásomnak. Ez pedig az, hogy a demokrácia megléte mennyire árnyalható jellemzője egy kultúrának.Andor szerint egy dolog vehet rá minket…..
Vége a szabadságnak? Vagy szó sincs semmiféle átbillenésről? Van-e még demokrácia az országban, és egyáltalán, mitől függ ennek a megítélése? Definíciós kérdés, vagy gyakorlati?Az elmúlt napokban e blogon is több írás jelent meg a kormánypárt legújabb…..
Sárdobáló Toy Story 2009.07.10 17:00:00
Többek között az a baj az „egész világot a zsidók irányítják”- típusú összeesküvés-elméletekkel, hogy relatíve nehéz megtalálni kapcsolódási pontjaikat a mindennapi életünkhöz. A napokban viszont eljutott hozzám egy kép, melyet szeretnék minden olyan pajti…..
  Michel Platini 2007 elején vette át az Európai Labdarúgó-szövetség irányítását elődjétől, a 16 éven keresztül az UEFA élén álló Lennart Johansson-tól. Platini – ekkor már a közvélemény által jól ismert – terveit a hangzatos „törvényesség,…..
Sárdobáló Nácik Budapesten 2009.02.15 05:00:00
Budapesten az utóbbi időkben rendszeresen megtartják az évi rendes náci (gyengébb lelkűek kedvéért: neonáci) felvonulást, a Becsület napját. Ha bárkinek kétségei lennének afelől, hogy valóban nácikról van szó, érdemes megnézni a Hírszerző fényképét, vagy az Index…..
szlalomsör 2009.02.15 23:37:20
@A Nép - Te vagy!: ne az oldalból legyen eleged kérlek, ne engedd h a hülyeség elijesszen.. ha majd nem lesz index főoldalas a poszt, amiben szerepelnek ilyen nácimágnes szavak, akkor lesz itt normális hangulat is.. ez most nekem is sok, pedig alapvetően nem szoktam hagyni magam felidegesíteni...
szlalomsör 2009.02.15 15:53:45
@Ralesk: akkor itt a különbség aközött, amit mondunk: én nem a patriótákról v egyéb ilyesmiről beszéltem, hanem a cikkben említett, a videón látott, és mo-on az utcákon megfigyelhető csoportról, akiknél nem válik el a két dolog, mert abból, h ő náci/neonáci/"nemzetiradikális"/"békéséppenarrasétálóáldozat", abból következik az, h kivel és mit akar tenni.. és nincs átmenet szerintem...

heima, érdekes amit írsz :) érdekesen beszűkült, érdekesen egyoldalú, érdekesen egyszerű gondolkodást takar... és annyira belehelyezkedtál ebbe az butaostoba képbe, h komolyan el sem hiszem, h a valóságban is ilyen butaostoba vagy :) én hiszek az emberi okosságban :)
Sárdobáló Fontos pontok 2008.12.01 10:00:00
A poszt szerzője szerint nem véletlen a tény, hogy a felsőoktatási intézményekbe való bekerülésnek külön – bonyolult, ám nem átláthatatlan – intézményi és feltételrendszere van. Ez egyfajta hagyomány. A probléma az, hogy az jelenleg emellől szép lassan kikopó…..
Sárdobáló Levél a szélben 2008.11.01 08:00:00
A kurva anyádat te köcsög, mit képzeltél, mi? Szétbaszlak!!! Hülye barom!! Vasárnap déli verőfényes napsütés, Eger. A város egyik közlekedési csomópontja, a belvárosi körforgalom felé sétálok, egy tízfős társaság részeként. Miközben beszélgetünk, már az egyik legjobb…..