Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyuri62

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
220             Október 12. Hétfő Ötödik nap laktanyafogság. Ma Répával kiszöktünk.Ő majd csak holnap délután megy szolgálatba, addig rengeteg időnk van, nekem is délután jár le a szabadnapom, eddig senki nem mondta, hogy szolgálatba kéne…..
gyuri62 2013.10.14 21:39:48
@kiwirágós kivirradtig: Azêrt ennyite ne éld bele magad, a nyolcvanas êvek elejên a ferihegyi hör "laktanya" valóban egy toldozott-foltozott barakk volt, igen laza fegyelemmel, elêg komoly hagyomânyai voltak az illegâlis kimaradâsoknal.
gyuri62 2013.10.15 04:41:46
@kiwirágós kivirradtig:
Akkor elmondom mêgegyszer, komkrétan ott voltam sorállomânyù útlevêlkezelő abban az időben, ês nekem sajât tapasztalatom az amiről te azt hiszed, hogy "tudod".
Este hazamentek a hivatâsosok, az üti-t meg qrvára nem êrdekelte, hogy mi törtênik a barakkban, amíg nem volt balhé. Egyedül a riadó csoportot ellenőriztêk nêha, aki oda volt beosztva, annak ugrani kellett ha szólt a szirêna.
Brezsnyev halâlânak meg semmi köze a dologhoz...
autózz! Jogsit a bringásoknak! 2009.05.14 10:05:00
Sitti kerékpárosként gyakran autóba pattan, és szomorú tapasztalatairól számol be nekünk, melyeket négy keréken közlekedve élt át. Ti mit gondoltok, hogyan lehetne megreformálni a kerékpárral közlekedők hozzáállását? Talán ők is szerezzenek valamiféle jogosítványt? Nem…..
Tanzablog Mai meeting 2 / munka 2 2008.11.13 06:17:00
Mai meeting 2Tíz órára, az Arusha hotelbe beszéltük meg a találkozót az utazásszervező szövetség nyolc bizottságának vezetőjével, hogy elmondjuk nekik javaslatainkat, és bemutassuk az új honlapot, amelynek segítségével a külföldi utazási irodák és egyéni utazók…..
Bungalótelepünk tulajdonosnőjének vastagon fog ceruzája a mosásért. A hölgy zimbabwei fehér. Szállásadónk a zugmosást szigorúan megtorolja. Ha saját kezűleg mosott, száradó alsógatyát találna a szobámban, behajtaná a borsos mosodai díjat. Erre öt nyelven figyelmeztet a…..
Tanzablog Délről északnak 2008.10.21 10:38:00
 Galéria (úton) Reggel indulunk a kisbusszal. Az út minden pillanata élményt ad. A táj zöld, a föld vörös, az égen bárányfelhők. A főút egész hosszában él, lüktet. Büszke tartású, szép arcú, színes ruhába öltözött nők, kézikocsit toló árusok, málhával…..