Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leindlar

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
leindlar 2012.07.26 08:52:36
A fenti cikk jó, de a mai problémákat nem oldja meg egy esetleges 15 év múlva felnövő generáció 15 év múlva felnövő gyerekei akik már talán civilizáltabbak lesznek, talán. De talán nem. Nekünk most vannak primitív többek által nagyon jól jellemzett - elkanászodott, pofátlan - "embereink" akik mellett mi magyarok félünk.
Ezt nem valami 20-30 éves programmal kellene kezelni, hanem MOST. Míg a többség építi a civilizációt addig a "kisebbség" széthordja azt, lassan már semmi nem szent, szétszedik az utcai szobrokat és még a megállókat és néha még a hidakat is, gyakran csak a hecc kedvéért rombolnak. Ezeket az embereket mi tenyésztjük, mi adjuk meg a forrást ahhoz, hogy egyre nagyobb számban itt randalírozzanak és tegyék ezt egyre pofátlanabbul.

Nemrég meghirdette "Nagy Vezérünk" a "Zéró toleranciát" amin megint sírni támadt kedvem, mert nem lenne itt rasszizmus meg antimindenféle ha mindenki jól élne és nem egymást kellene nyírni ahhoz hogy valahogy megéljünk és azok akik dolgoznak nem azt kellene, hogy nézzék, hogy azok akik nem dolgoznak (fent és lent) vígan élnek, kiröhögik és néha leköpdösik őket és a sok szabadidejükben pedig árgus szemekkel figyelik, hogy mikor nincsenek otthon... na ERRE KELLENE ZÉRÓ TOLERANCIA, hogy a "többség" nyugodtan élhessen és amikor hazamegy a munkából és aludna, akkor ne kelljen a szomszéd nemdolgozó dajdajozását hallgatnia hajnalig, ne kelljen olyan híreket olvasni, hogy megint elvittek egy köztéri szobrot és megint megvertek egy nyugdíjast és hogy ha valaki lop (akármilyen kicsit) akkor azt úgy büntessék meg, hogy abból értsen. Mert szemmel láthatóan most nem értenek belőle.

Büntetés: a primitív embert "ostorral" lehet tanítani, a fenti módszer a "simogatás". Igen, azt aki jól viselkedik azt simogatni kell, de aki nem arra rá kell verni. De mit ér a mostani ráverés? Jelenleg elküldik a "rosszcsontokat" egy börtönbe ahol sok szempontból sokkal jobb életkörülmények vannak mint "otthon" - hol van itt a büntetés? Persze ne legyen halálbüntetés, de aki nagyon rosszcsontkodik azt küldjük Szibériába börtönbe, vagy zárjuk egy két napra kalodába ... abból talán már megértené, hogy azt várják tőle a többiek, hogy tényleg hagyja abba amit csinál. Ez is egyfajta nevelés.

MOST azon kellene gondolkozni, hogy a felnőtt populáció deviáns részét hogyan kellene "ránevelni" arra, hogy úgy viselkedjen, ahogy azt a "többség" elvárja tőle. Nem arra, hogy adja fel a "kultúráját" hanem arra, hogy tartsa be a többségi normákat. A mai módszerek nem jók, mert nem értenek belőle de szemmel láthatóan a kormányzat szánt szándékkal szemet huny efölött és "zéró toleranciát" hirdet azokkal szemben akik kimondják a problémákat még ha torzítva is. Nagy hiba a rasszizmus, de még nagyobb hiba nem kezelni a problémát, csak hogy ne tűnjünk "rasszistának" :(
Recseg-ropog a Fidesz konstruált valósága. A tegnapig sziklaszilárdnak tűnő mítoszok kártyavárként omlanak össze, mint a hatalmas felhőkarcolók az Eredet álomvilágában. A „vonalat” értő, sőt diktáló „műhelyek” hasadnak szét a gyökerükig, korábban…..
Ha egy férj rákattan a pornófilmekre és a szexpartner kereső portálokra, akkor egy érzékeny feleség eltöpreng: vajon ki a hibás? A feleség úgy érzi, hogy a szexuális életük márpedig rendben van, ám a férj mégis más utakon járna. Vagy csak fantáziál róla és még nem lépett…..
  Ma hirdette meg választási programját és nevezte meg egyéni képviselő-jelöltjeit a Jobbik. A jelöltek listájából az derül ki, hogy sok a fiatal, új arc, de szép számmal előfordulnak olyan, sok pártot megjárt aspiránsok is, mint az FKGP-ben és a MIÉP-ben is…..
leindlar 2010.01.17 17:02:54
Szerintem ez még egy lightos program, látszik, hogy olyanra írták amit az átlagemberek / "átlag megtévesztett mszp szavazó" is el tud fogadni.
Ha tényleg garantálva lenne, hogy EZT és CSAKIS EZT hajtanák végre akkor azt mondanám, hogy "hajrá ezt akarjuk"! Főleg ha be is jönne egy ként pont amire nem tudom mekkora esély lenne (pl. hitelek újratárgyalása, privatizációk felülvizsgálata...)... nem tudom mekkora esély van erre, mert akik ezeket csinálták szerintem kőkeményen bebetonozták a jelenlegi állapotot,

Olvastam itt egy ilyen szemetet:
"Ez, amit a jobbik "programnak" tart röhejes, ostoba, dilettáns, gyerekes szarság. Náci maszlag...
De önmagában véve nem a hülyeségük a probléma, hanem az, hogy a sok, megvezetett szerencsétlen ember, meg katonásdit játszó ostoba gárdista beveszi ezt a híg fost...Tragikus."

Nos, lehet, de erről 2006 jut eszembe amiről utólag ezt lehetne írni (és ez viszont TÉNY):
Ez, amit az MSZP "programnak" tart röhejes, ostoba, dilettáns, gyerekes szarság. LIBERALISTA maszlag...
De önmagában véve nem a hülyeségük a probléma, hanem az, hogy a sok, megvezetett szerencsétlen ember, meg ANTIRASSZISTÁT KIÁLTÓ ostoba FÉLREVEZETETT SZERENCSÉTLEN beveszi ezt a híg fost...Tragikus."

Miért lenne jó, ha ők (Jobbik) nyernének?
Szerintem tényleg keményen elszámoltatnának, és tényleg rendet csinálnának. Itt ebben az országban erre volna szükség. Nem felejtem el, hogy ugyanaz a féreg aki bevallotta, hogy hazugsággal nyert választást, mondta azt is, hogy "akinek nem tetszik annak el lehet menni". Ugyanezt a férget megszavazták a bizalmi szavazáson a társai mindezek után. Épeszű ember ezekre soha többet nem szavaz... ahogy a Sólyom is megmondta,
Gyurcsányról: "olyan boltban, ahol becsaptak, nem vásárolok". Itt üzenem az egész bandának: én se fogok soha többet a büdös életben ott vásárolni, sőt remélem bezárják azt a boltot!

Persze kíváncsi vagyok a Fidesz programra is. Alapban ők már bizonyítottak: nagyjából a programjukat hajtották végre (és ez már nagy szó Mo.-on), egy nagyságrenddel kissebb korrupció mellett (ez is!), sőt erősen lecsökkentették az államadósságot a végére ... és szerintem ez már elég.

Mindenesetre "Szebb jövőt"! ( :D )
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
Tényleg sokat láttam, de ilyet még nem! A Béla király úton nőttem fel, a miniszterelnöki rezidencia szomszédságában, és utcabéliként a többi gyerekkel együtt kedvenc szórakozásunk volt megszámolni az érkező delegációkban haladó autókat. A leghosszabb  konvoj Margaret…..
leindlar 2009.09.07 20:02:31
@marxcie: valóban - nőt ütni (hátmég csoportosan), gyereket lelőni NAGYON NEM menő - hanem BÜNTETENDŐ. Itt viszont arról van szó, hogy mi is az amit még engednünk kellene a mi kis szép országunkban és mi az amire meg azt kellene mondani, hogy "hoppá ezt már nem kellene azért, csináld Párizsban, ha ott engedik".
Remélem te nem azt akarod sugallni, hogy azok akik szerint "meleg NEM menő" azok szerint (mind) "NŐT ÜTNI = MENŐ? GYEREKET PUSKÁVAL LELŐNI = MENŐ". Ugye nem?
leindlar 2009.09.07 21:09:58
@marxcie: a normáink/erkölcsünk olyanok amilyeneket mi - a "társadalmunk" elfogad. 2000 éve olyan dolgokat is elfogadtak amit ma büntetnek, ma viszont elfogadunk olyat amit még 50 éve is büntettek. Nem diktatúra kell, hanem el kell dönteni hol a határ - nekem itt a határ: csinálja amit akar, de ne bele pofámba nagytotál. Miért nem lehet análsz*xelni a Kossuth téren??? Tényleg miért nem? Lehet az is csak egy elnyomott deviáns szubkultúra ...

Jah: diktatúra egyébként már van - vagy te nem láttad a lovasrohamról a híradókat? Vagy nem hallottad, hogy vannak emberek akiket kipécéznek egyes miniszterek, hogy "na azt kell elítélni"? Nem az a "szabadság", ha engedjük a melegeket vonulni, hanem az, ha van lakás ahol lakhatsz, ha van fizetésed amiből megélhetsz. Ma vonulhatnak a melegek, de nincs aki azért vonulna (vagy vonulhatna), hogy ne lakoltassák ki a bankok az embereket, vagy nehogymár a fizetés 80%a legyen a rezsi. Ha majd ezek a problémák megoldódtak - mit megoldódtak, ha már csak lehet ezekkel kapcsolatban is tüntetni és lezárni pestet - na akkor vonuljanak a melegek is hajrá. De amíg a sokkal égetőbb problémákat diktatórikusan kezelik akkor ne a melegekért kellejen aggódnia az országnak, meg ne azon kezdjünk pörögni, hogy MENŐ-e?

Mellesleg igenis vannak "erkölcsi bizottságok" és a "nagy testvér" igenis eldönti, hogy mit szabad és mit nem. Csak most épp olyan bizottságok vannak ahol a melegfelvonulást támogatják, viszont a fent felsorolt problémákról való nyilvános megnyilvánulásokat nem.

Részemről, én sem kocsit nem borogatok, sem nőket nem verek (nem is tervezem) - amit csinálok az annyi lesz, hogy elmegyek szavazni - de azt már nagyon várom ... na azon a szavazáson fog eldőlni, hogy milyen erkölcsöket is akarunk támogatni a következő 4 évben - én pl. nem ilyeneket.
leindlar 2009.09.09 08:22:57
@marxcie: valóban más a véleményünk, de ettől még nem érzem, hogy nem lennék "jó érzésű ember" még akkor sem ha nem állok ki úton útfélen a melegekkel és egyéb "deviáns szubkultúrákkal" szimpátiatüntetni ...

Ill. nesze nekünk anális sz*x a Kossuth téren - vagy majdnem:
magyarinfo.blog.hu/2009/09/08/radikalis_buzulas
"... A szervezet vezetői a demonstrációra külön rózsaszín bibliát hoztak, mellyel hosszasan közösültek."
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..