Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leland_Palmer

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, nem bírt a Wizz Air sem ellenállni annak az utaskopasztásnak, amit eddig csak a Ryanair mert meglépni: egyre több levelet kapunk arról, hogy ők is átprogramozták a helyosztó algoritmust, külön fizetni kell azért, hogy egymás mellett ülhessünk a velünk azonos foglaláson levő…..
Nem felejteni a Magyarországról kivonuló FOX hattyúdalának is tekinthető nyolcadik évad hamarosan indul, az amerikai vetítés hajnali 3-kor lesz tán, de este tíztől már szinkronnal is megnézhető a zombis túlélőkaland, amiben még mindig Negan a főellenség, Rick meg a szokásosnál is jobban meg van…..
comment:com Jön a Való Világ 9 2017.10.03 14:15:16
Jövőre érkezik az RTL Klubra a Való Világ kilencedik évada, jelentette be Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazgató-helyettese a Vízió konferencián. Az valóságshow nyolcadik szériája tavaly augusztustól szeptemberig futott a csatornán, a műsorokat Istenes Bence és Nádai…..
Spirituális értelemben egészen csodálatos interjút adott Hujber Ferenc a FEM3-on Joshi Bharatnak, amiben a színész mesél más világokról, többszöri újraszületésről és arról is, hogy ő már nem akar ebben a világban maradni túl sokáig...
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
Vajna Tímea nyitott egy fánkboltot, ami remek alkalom arra, hogy kiderüljön, egyáltalán nem kell politikai téma ahhoz, hogy a TV2 bizonyítsa, semmi sem olyan fontos nekik, mint a szervilizmus...
Proszektúra Szátokon ül valaki? 2008.10.20 18:55:00
A Magyar Nemzetben ma Seszták Ágnes úrasszony arról értekezett, hogy mostanában a történések konstans szereplője rendszerint a pofozó, rugdosó, köpködő cigány, ezért mindenki hallgat, vagy elfordítja a fejét. Mindez azzal a hírrel kapcsolatban tolult fel az újságírónő…..