Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annatar

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha lenne hangmintám Frei Tamástól, hatásosan meg tudnám támogatni ezt a hírt, ami arról szól, hogy az Amazon, a világ legnagyobb szatócsboltja egymilliárd dollár is képes belefeccölni három kínai sci-fi regény sorozatverziójának elkészítésébe. A Remembrance of Earth’s Past…..
Annatar 2018.03.29 09:27:07
Az első kötet magyarul is megjelent A Háromtest-probléma címmel. (europakiado.hu/konyv/746578/a-haromtest-problema/ )

Rég olvastam ennyire nyomasztó scifit, kiváncsi vagyok, mire mennek vele.
Latint tanulsz? Minek?!? Mire mész vele?!? Hol fogod használni? Miért nem foglalkozol valami értelmessel? Miért nem töltöd valami hasznosabbal az idődet?!? Ha bevallod, hogy latin nyelv-függő vagy, jobban lesajnálnak, mintha kokainfüggő lennél. Ó istenek és istennők, ha ezeket a kérdéseket ki…..
A mai bejegyzéssel bele fogok vágni néhány ember elevenjébe, de úgy érzem elkerülhetetlen a téma. Korábbi bejegyzésemben megemlítettem a modern kori sámánizmust és a szövegkörnyezetből kitűnhetett a szemfüles olvasónak, hogy nem szívlelem, ha összemossák a barantával. Manapság ha eldob az ember egy…..
Egy vallomással kezdem: mindig utáltam a Csillag születiket. Ehhez képest most mégis úgy jártam, hogy a Sixx azt mondta, írjak hogyvoltot. Úgyhogy a lehető legideálisabb körülmények közepette, Miskolcon, brutális mennyiségű húsleves után anyám mellett az ágyon néztem végig…..
ROFL-net Pszichopata pedofil 2008.11.13 06:21:00
Mai bejegyzés nem a vicces, hanem a durván bizarr kategóriába tartozik. Ennél rémisztőbb embert keveset láttam. Vállalja beteg tetteit, mindezt büszkén és szabadlábon. Néha a Gyűrűk urás Gollam jutott eszembe róla. Hihetetlen ..
Tavaly a K&H Bank átállt egy új rendszerre, ezért Annatarnak új számlát kellett nyitnia. Miután ez megtörtént, az ígért 1 hét helyett a szerződés engedélyezése közel 1 évig tartott, de most végre Annatar is aláírhatta és még netbankot is kapott mellé. A dolog ott…..
Annatar 2008.10.21 13:31:33
Ó je, tudtam én, hogy bennetek nem csalódhatok, kedves kommentelők.
(tudom, azzal hogy válaszolok nektek a lúzerségi faktorom tovább nő. Hát még ha meglátjátok miket írok)

1. Igen, bölcsész vagyok. Részvéttáviratok mellőzése kéretik.

2. A "vírus ami lenézi a netbankot" nos ez egy egyszerűsítés volt, természetesen kémprogramra gondoltam, maráhra nem hiszek a biztonságos net oldalakban, láttam már elég feltörtet, arról nem is szólva, hogy vannak olyan programok amik egyrészt nézik merre böngészek a neten, másrészt lopják a jelszót.

3. Igen, a gépem tele van vírussal. Ha azt hiszed, a tiéd nem, menj elmeorvoshoz. (van tűzfalam és van - állítólag jó vírusirtóm mielőtt kérdezed.)

4. A bankkártyával csajok előtt villogás az poén volt. Vicc, értitek.
Nem sült el, ez az én hibám.

5. Aki nem hiszi a tolvajos sztorit az ne higgye, persze beszkennelhetném a rendőrségi vallomásom másolatát, meg a tavasszal kapott levelet miszerint beszüntették az eljárást, de semmi kedvem kekeckedőknek magyarázkodni. (azért ha nagyon muszáj megteszem)

6. A nicknevem Annatar. Emellett fiú vagyok. A nevet - most kapaszkodj meg - egy könyvből vettem. Nahát. (mielőtt megkérdezitek, a könyvben is hímnemű alak. Továbbiakra GIYF)

7. Mamával való közös számla: Én se örülök neki, de nem szólt nekem amikor elintézte, és mivel jelenleg nincs elég önálló keresetem hogy saját lábra álljak, marad így. (a bölcsészek lassan érnek és még lassabban tudnak pénzt keresni. Így jártam.)

8. Aki naiv tudatlan balfasznak tart (lehet h igaza van) az mutasson rá, miből vonta le ezen következtetését.

9. Aki nem érti miről írtam, az olvassa el mégegyszer, nekem többszöri átolvasásra is értelmesnek tűnik.

10. Végül: Látszik ám, hogy ti is a lényegen akadtok ki. Hogy egy év egy szerződés legyártása (cirka 4 oldal, és ez netbankkal meg telebankkal együtt) az senkit se zavar. A filmekben is azt nézitek, milyen színű a szereplők cipője?