Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stevedoki

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazi sajttorta sütése igen időigényes, egy kis trükkel azonban jelentősen lerövidíthetjük a sütési időt, ráadásul akár egy főre is érdemes lehet belekezdeni az édesség legyártásába. A lényeg, hogy fogj egy nagyobb bögrét, tegyél bele egy egész tojást, cukrot, egy csipet sót, majd kb. 100-150…..
Akár komoly elégtételt is érezhetnénk itt a Noemisszió blognál most, amikor kiderült: a Volkswagen autógyár semmibe véve az emberek egészségét, az üzleti és ökológiai korrektség minimális, alapvető elvárásait, gátlástalanul csalt, hazudott, trükközött. A hír immáron…..
Stevedoki 2015.09.21 07:10:47
Lépésről lépésre tettek bennünket társtettessé az embertelenségben. (Utólagos kiegészítés Kocsis Fülöp metropolita imájából vett részletekkel a szavazási táblázat előtt.) Mindenekelőtt: ne vegyünk minden migránst egy kalap alá! Nyilván a többség azért hagyta ott…..
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
Újabb frontok nyittattak a Bajnai-ellenes kampányban: nem csak BKV-buszokon, hanem óriásplakátokon is feltűnik Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet közös fotón árbázoló alkotás.Emlékeztetésül közölném, hogy körülbelül két évvel vagyunk a választás előtt, nincs napirenden…..
Irigylem azokat a megszállottakat, akik képesek egy húszéves, teljesen átlagos autóval hetekig vagy akár hónapokig foglalkozni, hogy azt többé senki ne keverhesse össze a több tízezer hasonlóval. Előre szólok, hogy az alábbiakban egy szó sem esik majd ízlésről, most az…..
Belsőség Heti merítés 2012.10.07 13:36:33
Kicsit öreg, kicsit lomha, de szeretnivaló! Mindig is BMW fanatikus voltam, de mégse fordult meg a fejembe hogy BMW-t vegyek. Passatokat nézegettem, de miután 17-et néztem meg élőben, és mindegyik ótvargané volt, úgy döntöttem más típus felé nézek... valahogy a bömösnél…..
Stevedoki 2012.10.07 16:56:28
@Stevedoki:

A Moszkvics tulaj írta, hogy masszív az autó, ezt el is hiszem, mert saját szemmel láttam, ahogy a barátom édesapja nekiment vele a falunkban lévő híd, sárga korlátjának. Az eredmény az lett, a Moszkván tönkrement a krómlökhárító, a hídkorlátot meg újra kellett gyártani a közútkezelőnek. :D
Csak ők lehettek, mert elképzelhetetlen, hogy ilyesmit valamely hivatásos szerv kiadjon a kezéből. Nem illik kritizálni más munkáját, főleg, ha az láthatóan a legjobb szándékkal készült, de amit a Blaha Lujza téren látni, az sajnos hervasztó. Nem a terület általános…..
Indul a tréler Sabc művekhez, mivel a lámpákkal nem végeztem, csak a csomagtartóba dobáltam be őket, bebugyolálva Egy hónapig állt a garázsban, mielőtt összehoztuk Sabccal az elvitelt. Közben átnéztük, kiderült, hogy milyen patent, bizgera, egyéb semmisült meg az évek…..
Stevedoki 2012.08.26 08:52:18
@Make Valamit: Így van, fekete akril spray csodát tudd tenni. Még a discovery Channel-es Autókereskedökben is használták egyszer ezt a módszert. Ha jól emlékszem, akkor 1.9 benzines Peugeot 205 volt a főszereplő abban a részben.
Ez a hét így sikerült. Először lemerült az akksim a belvárosban. Nem először fordul elő, hogy letérdel, pont most két éves, elvileg eddig kellett bírnia, ehhez képest már tavaly télen töltőn volt kábé nettó két hetet. Szerencsére a bátyám épp indult haza, odagurult,…..
Stevedoki 2012.08.25 13:52:42
@Laresz:

Értem én, hogy a pár éves Suzuki eddig sosem hagyott cserben, de mi a jó fenének kell teleszarni az összes öreg autós blogot, a pár éves Suzuki kell mindenkinek szöveggel? Nem tudok másra gondolni, hiányzik az elismerés. Mekkora flash, pár éves kocsi nem rohad le.... Erre gyakorlatilag minden újabb autó képes, kivéve amelyik nem, és időnként Suzukit is mentek... Náluk nem ennyire egyértelmű, menyire fasza is az új részletes Suzuki..
Kérdés, hogy egy olyan bajnokság, ahol 7 (azaz hét) darab autó ér célba, érdemel-e egyáltalán annyi figyelmet, amennyit szentelünk neki, és ezekkel a posztokkal generálunk. Már-már hajlok arra, hogy úgy véljem: egyszerűen szánalmas az ORB. Talán mégsem akkora kár koptatni a…..
Stevedoki 2012.08.24 06:04:57
@kisvagány: Leìrta, a vissza sétàló navigátor is hibázott, de Kazáréknak ettöl még elöre kellett volna mennie a sérült autòhoz. Hoztak egy döntést, megbünteték érte, a franszia is bemutatkozott emberileg, ennyi történt.

(Én is sportbíró vagyok.)
A hétfőket utálhatjuk, a kedd viszont már egyfajta feloldást kell, hogy adjon. Mégis ilyenkor elindulni egy rövid egy napos gasztronómiai utazásra merész ötletnek tűnik. Nemcsak azért, mert túl korán indulunk és nincs időm a törzshelyemen elfogyasztani a sok éve töretlenül…..
Ártatlan levélnek indult. A tárgy – scooter – sem volt fenyegető, nem szokatlan szó a postafiókomban. Megnyitva az egy szem youtube link már gyanús volt, sejtettem, hogy valami kötelező néznivaló vár rám. Nem nagyon tudok mit hozzátenni, tényleg kötelező. Munkahelyen…..
Stevedoki 2011.07.14 18:26:09
Stevedoki 2011.07.14 18:31:16
@muz: Jah, füvek hazája... :D
Belsőség A tekerés vége? 2011.07.05 16:20:00
Ma kipattant hírünk azért nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen mindenfelé ezt kommunikáltuk, szakmai fórumokon egyértelműen állást foglaltunk és hangot is adtunk véleményünknek. Tárgyaltunk politikusokkal, importőrökkel, döngettünk zárt és nyitott kapukat. Úgy…..
 Érdemtelen elkezdeni a prémium-nem prémium vitát, pontosan definiálni úgysem tudja senki, de az vitán felüli, hogy a DS4 minőségben, kidolgozásban és kifinomultságban messze túlmutat a Golf–C4–Astrán és bátran vállalható egy…..
Nagyobb térképre váltás A Pest megyei tízes számú választókerület tizenhat települést foglal magába: Budajenő, Budakeszi, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Remeteszőlős, Solymár, Telki, Tinnye…..
Tétényi Éva Esztergom 2011 2011.02.06 20:40:00
English | Deutsch | Français Esztergom jövője azon múlik, hogy az itt élők mennyire tudnak, vagy akarnak kiállni a városért. Az elmúlt hónapok eseményei előrevetítik, hogy pár hét múlva a településen áldatlan állapotok alakulhatnak ki. A tavaszi hóolvadás után a…..
A Forma-1-re az utóbbi időben sokan sokféle jelzőt aggatnak. Kétségkívül kevésbé látványos már, mint volt, sokszor fordul unalmas körözésbe egy-egy futam, és a tévéképernyőn keresztül lassan nem is tudatosul bennünk, hogy valójában mekkora tempónál zajlik mindez. Ezt…..
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
Az üzenet elszomorító: ha valaki valami nagyot épít, annak az értékeire a magyar állam előbb-utóbb szemet fog vetni. Ebből sokan azt a következtetést fogják levonni, hogy Magyarországon nem érdemes építeni semmit. (Fotó: MTI) Tegnap a Sziget fesztivál szervezői és a…..
Stevedoki 2011.02.02 00:14:25
@EMU: Egyetértek.

Állandóan azt nyilatkozták, örülnek ha 0-ra jönnek ki. És közben eltelt 16év, de sziget minden évben van, és bizony, "meredek" árakkal. Nem hiszek a szervezőknek, ez üzlet a javából, és biztosan nem veszteséges őszeségében. Mint ahogy azt sem vitatom, valóban marketing ez a fővárosnak, és az országnak is.
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
Stevedoki 2011.02.01 19:35:15
@salamander: Téged vezettek meg. :D Te nem érted, hogy átbasztak, és legjobban Téged, mert nem érted. :D Ha mégsem, akkor meg egy fideszes turbó troll vagy, mehetsz is a pénztárhoz. :D

Ne értsd félre, csak rajtad lehet röhögni, a hülye nő mondatain csak sírni lehet.
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
Stevedoki 2011.01.31 13:48:33
@nemkretén: Neked savanyú a szőlő! :D
Írd csak a szokásos jobbos hülyeségeid, de ettől ez már nem változik. Nem a gyerekeken múlott, hogy így sikerült megszervezni ezt a versenyt. Nyert. Egy alacsony sportértékű csoportban. Pont.
Derce Tamás 1990-2010 között, 20 évig volt Újpest polgármetere. Eredetileg az SZDSZ színeiben, majd miután Tarlós Istvánnal kiléptek a pártból, függetlenként töltötte be a posztot. Derce viszonya a nagyobb parlamenti pártokhoz többször is változott az évek és az őszi…..
Stevedoki 2011.01.28 21:23:26
@sárkányfő: Ezt ki nem magyarázod. :D Megint kibújt egy szög a zsákból. Aki azt hitte (szerintem igen naívan) , hogy a FIDESZ a megoldás a problémákra, nagyot tévedett. Ez is példa rá.

Ja! És most kezdhetsz komcsizni, ballipsizni, hadd fröcsögjön. :D