Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuberda

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint szakállas viccel kell kezdenem:Részletek egy szovjet partizán naplójából:1. nap: Délig tartó kemény harcok után sikerült elfoglalnunk a kiserdőt a fasisztáktól.2.nap: A fasiszták egész napos ádáz harc után visszafoglalták a kiserdőt.3.nap: Erőnket nem kímélve ma…..
Mégsem Friderikusz Sándor a Mokka befutója. Legalábbis egyelőre. Bárdosék távozása után ugyanis gyorsan be kellett tömködni a Tényekben tátongó lyukat, erre átvezényelték az esti híradóba Azurákot, viszont így a Mokkában maradt üres hely. Múlt hét pénteken még úgy…..
Eddig ismeretlen, bizarr külsejű halfajtára bukkantak kutatók Brazília partjainál - adták hírül ausztrál és újzélandi hírforrások vasárnap. A 40 kilós, 183 centiméteres élőlény Praia do Forte közelében lebegett a víz felszínén, amikor észrevették.Az apró fogú, pikkely…..
csuberda 2009.09.21 16:58:01
A környezetvédelmi és vízügyi miniszter 15/2009. (IX. 17.) KvVM rendelete a Háros-szigeti ártéri erdõ természetvédelmi terület bõvítésérõl és természetvédelmi kezelési tervérõlA természet védelmérõl szóló 1996. évi LIII. törvény 85. § (2) bekezdés 3. és 13.…..
Már régóta akarunk írni az amerikai Dancing With the Stars és a magyar változat hasonlóságairól, himnuszt akartunk énekelni, hogy íme itt egy tökéletes adaptáció, így kell nem elrontani egy jó formátumot. De aztán az RTL Klub többszöri kérdésünkre is azt mondta, hogy a…..
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
comment:com Bezárják a Bár 2.0-t 2008.10.20 16:43:00
Úgy tudjuk, hogy a Bár 2.0 alacsony nézettsége miatt a csatorna az eredeti időpontnál jóval hamarabb lehúzza a rolót, felpakolják a székeket, és a mosatlant elegánsan a konyhában felejtve lelépnek. December 7-e helyett már most vasárnap, vagyis október 26-án véget ér a…..