Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Wiggin

1 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hét évad mindenből sok. Trónok harcából is, Agymenőkből is, X-Faktorból is. Megújulni hét évad után szinte lehetetlen, a reality műfajban meg különösen, és mondom ezt úgy, hogy 17. éve nézem a Survivort, és látom, hogy izzadnak vért az alkotók, hogy az alapformátumba valami csavart vigyenek. A…..
10 nyári blockbuster, ami idén tarolhat   Minden év májusától szeptemberig időzítik a stúdiók a nagy blockbustereiket, amikkel számításaik szerint óriási pénzeket fognak kaszálni. Legtöbbször be is jönnek ezek a  számítások (pl. tavaly a Minyonok, Halálos iram 7 és a Jurassic World trió alsó…..
Nem vitás mára az, hogy az aktuális FIDESZ első számú politikai termékévé a bevándorlás-kérdés vált. Többen is kifejtették ezzel kapcsolatos nézeteiket, amivel érdemben vitatkozni nem kell, hiszen nyilvánvalóan igyekszik meglovagolni a nemzetközi helyzetet a kormány, és…..
A 10 legjobb akciófilm a 80-as évekből A 10 legjobb akciófilm a 90-es évekből A 2000-es évekre egyértelműen a látvány uralta el az akciófilmek világát. A klasszikus hősök kora lejárt, felvirradt a képregényfilmek ideje. Vasember, Thor, Amerika kapitánya, a Bosszúállók…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden nap hoz valami újat :) " (Sziszka77)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nyerni sokféleképpen lehet. Ahogy bukni is ... "  (Pannonymous)..
Peter Wiggin 2013.02.04 15:03:23
@andros: Olyan tippelő nincsen a világon, aki 100%-os tipparánnyal rendelkezik. Nézted a Lyon mérkőzést? Akkor tudhatnád, hogy zajlott ott le minden. Nem vehet számításba egy sportfogadó minden tényezőt, például a kiállítást vagy kihagyott helyzetet. Az a jó sportfogadó, aki a meccs előtt a ténylegesen kalkulálható tényezőket alaposan megnézi, és ebből von le következtetést. Ha megnézed a hétvégét, nagyjából senki nem nyert sokat, és a BetonatorBet aránya még így is jó volt, sőt nyereséges. Az, hogy vannak nem csak Tippmix-es tippek, hanem online fogadóirodák kínálatából válogat, még nem teszi őket szarrá.
Peter Wiggin 2013.02.04 15:24:32
@andros: Nem tudom ki vagy mi az a nagy Dascalos, de nem is szándékozom megtudni. Vitatkoznék veled abban, hogy nincs olyan, aki jobban tippel. Igen is van olyan, én ismerek olyat, aki nálam sokkal jobban tippel. Nekem is nagy egóm van, aki ismer az tudja. Nehezen emésztettem meg, hogy nem én vagyok a legjobb, vannak olyanok, akik nálam sokkal jobb érzékkel rendelkeznek. Mikor ezt elfogadtam, elkezdtem keresni ezeket az embereket, és most már sokat találtam szerte a világban. Nem itt kishonunkban, hanem mindenfelé külföldön. Olyan tipsterek vannak, akik igen is jobbak, mint én vagy te. És ez a facebook-profil ezektől a tipsterektől válogat (www.facebook.com/betonatorbet). Ők sem csalhatatlanok, de sokkal jobb találati arányuk van, mint a mezei fogadóknak. A bizalom kiérdemlése nehéz, én tudom, hiszen én is nehezen osztogatom.
Peter Wiggin 2013.02.04 15:41:40
@andros: Nem ismersz, nem tudod, ki vagyok. Elég nagy tapasztalattal rendelkezem a sportfogadásban, nem tartom kizártnak, hogy még nálad is nagyobbal. Felesleges bizonygatnom olyan dolgot, amit nem tudsz megérteni, úgy látom, korlátozott vagy ezen a téren. Csak annyit kérek tőled, hogy azirányú véleményedet, miszerint ilyen-olyan szar oldal, pocsék tippekkel, tartsd meg magadnak, mert nem igaz. Akit érdekel, találhat egy átlagnál sokkal nívósabb tippadó oldalt: www.facebook.com/betonatorbet
Tegnapi posztomban - amúgy szinte mellékesen - ostoba, kivagyi hídsétának neveztem Sólyom László köztársasági elnök 2009. augusztus 21-i akcióját, azt, amikor annak tudatában, hogy nem engedik be Szlovákiába, mégis nekiindult a határhídnak, hogy kiprovokálja a "fizikai be nem…..
Ha már úgyis minden filmrajongó fel van izgulva a Prometheustól, arra gondoltam, összeszedem a filmtörténelem legfontosabb természettudományos fikcióit, melyek valamilyen módon hozzájárultak a műfaj fejlődéséhez, és fontos építőelemnek számítanak a sci-fi templomában. A…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság a körülbelül hárommillió magánnyugdíj-pénztári taghoz eljuttatott tájékoztató levelében egyértelműen hazugságokat állít, szándékosan megtéveszti a magánnyugdíj-pénztári tagokat és ezzel megvalósítja a büntető…..
Peter Wiggin 2011.01.02 10:59:46
@jotunder: Irónia? Aha. Ez az volt a javából. Eddig te vagy az egyetlen, akinek ez átjött, látszik, hogy anyu neked kissé félremagyarázta az irónia fogalmát... Trollika pedig a nénikéd, meg a bácsikád, aki még a groteszket is belekeverte neked!
Peter Wiggin 2011.01.02 11:01:18
@Táskás Tóni: Táskás Tóni. Ez szép visszaválasz volt. Nyilván én vagyok a hulladék, nem az a barom, aki Btk-át irónikusan idéz úgy, hogy nincs benne irónia!
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
Négy fordulóval a zárás előtt már szinte biztos, hogy rájátszás lesz az olasz másodosztály harmadik feljutó helyéért, az pedig már teljesen biztos, hogy nem juthat vissza ugyanaz a három csapat, amelyik tavaly kizúgott. Egy viszont ott lesz, a Lecce legázolta a mezőnyt, és már…..
Ha valaki ügyesen bánt a távirányítóval, akkor akár átlagosan kilencpercenként is láthatott gólt a képernyőjén a két keddi BL-nyolcaddöntő második mérkőzésén. A meccsenkénti öt gól kiemelkedően magas, de ettől függetlenül volt hiányérzetünk a látottak miatt. A Porto…..
Születésnapunk kiváló apropót szolgáltat, hogy mozifilmes párhuzamok segítségével, az avatatlan szemek számára is bemutassuk a Bundesliga klubok karakterét, esetenként utalva idei szezonjukra is. A kulisszák mögé is betekintést engedő sorozatunk első részét olvashatjátok…..
Az ég kék, a fű zöld, Rooneyt meg nem szabad egyedül hagyni. Magas futballtartalmú, elragadtatásra bőven okot adó játéknappal támadt fel 2010-ben a Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntők első részét bátran nevezhetjük maradéktalannak. A Milan és a Manchester United megmutatták azt…..
Peter Wiggin 2010.02.17 08:09:11
@nekedX: "De már ha találgatunk, akkor mi lett volna, ha a Milan nem mákol be egy gólt a legelején?"

És mi lett volna, ha a Mu nem mákolja be az első gólját... Hagyjuk már ezt a "mi lett volna" dolgot, mert tök értelmetlen. Nyert a Mu, egy Rooney miatt. A Milan az év játékát nyújtotta, kevés volt...
"Monaco-siker, Kazim-gól, Girondins-égés...hát kell ennél több?" - dobta föl a játékszert egyik olvasónk, mintha legalábbis a fent említett eseménylánc felérne egy címlaplányokkal való élményfürdőzéssel. Nem állítjuk, hogy utóbbinak ne lennének előnyei, de…..
Áll a bál a labdarúgópiacon, és fehér galléros úriemberek nézegetik egymást, meg kékgalléros iparos legényeiket, hogy vajon ki az, aki közülük másnak dolgozik miközben velük kötött teljes munkaidős szerződést. És most feketézik a rohadék. Még tehetetlenebbül állnak azok…..
Peter Wiggin 2010.01.19 09:49:38
@tb: Miért, miben gondolkodnak az irodák? Nem abban, hogy ne veszítsenek egy meccsen? A fogadási maffiát kevered a fogadóirodával, ami szerintem két különböző dolog.

Az oddsok módosításával azt érik el, hogy minden körülmények között nyereségesek legyenek. Nem értek a matematikához, de azt tudom, hogy komoly számolgatás folyik az irodáknál. De még így is egy-egy eltérő kimenetélnél eltérő nyereségre tesznek szert. És nekik az a kimenet kell, ami a legtöbb profitot hozza!

Persze nem úgy kell elképzelni egy mai bundát, mint anno a Totokirály tette, hogy szépen odamegy mindenkihez, és azt mondja, nekem ez ennyit, meg annyit ér meg.

Elmondom, szerintem mi a public bet: amit mindenki nyomat. Erről máshol, máskor már részletesen beszélgettem. Nem arról van szó egy public esetén, hogy mondjuk egy szegényes hétfői napon mindenki ugyanazt a meccset választja, mint tegnap a Newcastle-WBA-t. Ez ennél szűkebb kategória. Kell valami plusz hozzá, ami többletet ad a tippnek. Valami kis információ-morzsa, ami elviszi az embereket egy holt irányba. Leginkább mostanában NBA-ben látom ezt. Például sérülések, pletykák, stb. Ez a kis többlet az, ami felkerül az internetre, nyilvánosságra hozzák, és megmozdul a sportfogadó társadalom (Arenas eltiltása, a Blazers sérüléshulláma). Ez vezet a public betséghez. És saját statisztikát vezetek, én döntöm el, hogy szerintem mi public. Ezek alapján mondom a 80%-os buktát... És érdekes módon a public bettel bukik a fogadó mindig a legnagyobbat! Szerintem ez ma a bunda legveszélyesebb formája.

Ugyan ez nem nekem szólt, de ez viszont tetszett: "Az meg külön vicces, hogy törvényes keretek között működő cégeket maffiának nevezel, csak mert egy bizonyos árréssel dolgoznak ". Pontosan ez a maffia, nézted te a Keresztapát?:) Törvényes keretek, ez adja a maffia lényegét. Mivel csak a keretek törvényesek, a beltartalom, és a célok nem!
Egyik bajnokságban sem misztifikus annyira az őszi bajnok személye, mint a Bundesligában, holott a számok azt mutatják, mindössze az esetek 67%-ban húzza be a bajnokságot a Herbstmeister. 2007-ben a Stuttgart, 2009-ben a Wolfsburg támadt fel a kút mélyéről, fordított példaként a…..