Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eggiiie

8 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örsünk 2010-ben sem hagyta ki a szokásos őszi ( őrsi:-) ) portyát: idén, október 22 és 24 között Békéscsabára látogattunk el (mind a 7-en!!). Természetesen most is a játszótér és a termálfürdő programpontok aratták a legnagyobb sikert, de ezeken kívül sor került még…..
Kevesen tudják, hogy a Máté által a falkában vezetett őrs a közelmúltban nevet választott, mi több, múlt hétvégén a medveszaggató hideg dacára portyázni is voltak. Mátét saját otthonában, az interneten keresztül értük utól. (A képek még az őszi pilisi csapatprogramon…..
A nyári szóládi kiruccanás után, október utolsó hétvégéjén őrsünk Ceglédre látogatott, hogy végre kicsit együtt legyünk, pihenjünk és szórakozzunk.A ceglédi cserkészek csapatotthonában laktunk, és konstatáltuk, hogy nagyon jófejek és segítőkészek.( ...bővebb info az…..
eggiiie 2009.11.14 18:52:54
@kerub [BB]: ikszdééé
Az Ördögmák őrs örömmel 'jelenti', hogy az elmúlt hétvégét  7 (!!) fővel,M.Annánál és Petinél töltötte Szóládon.:-) A programban természetesen szerepelt strandolás, a falu cukrászdájának tesztelése, séta a szőlőben és a "birtokon", vendégeskedés…..
Hajmási Péter GH :-) 2009.07.18 22:13:00
A lenti GH, vagyis K.Ági, Kinga és eggiiie ezzel a retro képpel köszönik meg minden szolgálatos őrs, és nem-szolgálatos, önszorgalmú egyén segítségét :-)..
Kedves Olvasók, az a helyzet, hogy történelmileg úgy alakult, hogy Csobánkán nem lesz hétfőn buli, viszont a Tamás Alajosban hízhat a a tömeg, mert az Aga Utza All Stars az agglomerációból való kiszorulás után inkább ott csap a húrokba. 23:00-ig táncházas fergeteg, utána…..
Hajmási Péter Locsolóbuli! 2009.03.20 14:07:00
Újra Locsolóbuli! Ápr. 13-án, Húsvéthétfőn Ezúttal 7-9-ig Moldvai Táncház, élőzenével, utána pedig buli fél 2ig, ahogy már megszoktátok, a változatosság jegyében nem Ollé Bandival:-)) Helyszín: Tamás Alajos Köz. Ház Belépő: 400 Ft vagy egy tálca finom süti!:-)…..
eggiiie 2009.03.23 14:41:56
Kedves Cserkésztestvérek! Idén is megrendezzük a már hagyománnyá vált márciusi emléktúránkat, amire minden túrázni vágyót nagyon várunk! Hogy senki ne maradjon otthon, minden korosztálynak megvan a megfelelő távunk, a megfelelő kihívásokkal: 12km-es gyalogos - kcs-k és…..
Milán kérésére ide is megírom, az utolsó út részleteit, és ha már írok, kutatok még kicsit az emlékeimben. Első komolyabb emlékeim az Ivánci táborba való lemenetelről vannak. Enikővel és Petrával mentünk, és közben végig üvöltött a zene :), de legalább nem aludtam el,…..
A szombat délutánját a Falka és a Pókbangó őrs a tél elkergetésével töltötte, úgyhogy hamarosan itt kell lennie a tavasznak. Többen meglehetősen ilyesztő busó jelmezt is öltöttek, hogy a tél boszorkányaira ijesszenek. Nézzétek meg itt!..
eggiiie 2009.01.30 13:17:23
A Kőrösi Csoma Sándor cserkészraj és a Rejtő Jenő roverraj közös karácsonyt tartott december 22-én, hétfőn este. A csapat színe-java a Ménesi úton, egy alig látszó kápolnában kezdett lelki melegedővel, néhány sarokkal odébb pedig (a Himfy utcában) forralt borral és persze…..
eggiiie 2009.01.06 22:31:57
Ezúttal Eszter csapatlistára küldött ajánlója köv.Erre a linkre kattintva megnézhetitek az őszi ördögmák portya képeit.... Ha valaki nem jönne rá az épületek alapján, Győrben jártunk...
eggiiie 2009.01.06 22:30:54
Hajmási Péter visszaemlékezés 2008.12.14 18:00:00
Napra pontosan 3 éve, hogy egy este találkoztam Bagesszal, azzal a kéréssel, hogy szeretnék cserkész lenni. Akkoriban ő volt az egyetlen, akit ismertem kicsit a csapatból, mert többször találkoztam vele és a farkaskölykökkel szombatonként a Szilfában. (Amikor összesározták az…..
eggiiie 2008.12.17 23:19:09
Az Ördögmák őrs 8!!!! fővel portyázni járt Győrben!A rengeteg jobbnál jobb program közül kiemelném a győri városnéző túrát, amit egy helyi cserkészlány vezetett, a külön erre az alkalomra készített Ördögmák-Activity társasjátékot ( lásd: kép),a kávézást a…..
Kedves Mindenki! November 8-án szombaton, Ablonczy Balázs előadása után várunk szeretettel Titeket (16+) a Tamás Alajos Közösségi Házba, mustkóstoló buliba! Kezdés: este 7-kor, vége: hajnali 2-kor. A belépés 300 Ft, vagy egy tálca süti! Gyertek minél többen! :-) Jó lesz! Ezt a…..