Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szupadupafláj

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berki mellett Kelemen Anna csöcseiben bízik a TV2, legalábbis ami az Édes élet sikerét illeti - az énekesnői kamukarrierrel kacérkodó egykori pornószínésznő most éppen a műsor húzónevének számít a 1,5 milliós gázsi miatt (is) kutyázott Berki mellett. És ha méár csöcs: a…..
Ronda korcsok címmel kaptunk levelet, de szerencsére van humorunk, így átláttunk a szitán, és megértettük, hogy viccről volt szó. A képhez az alábbi szöveg érkezett, feltehetően valamelyik kutya írta: "Tavaly születtünk bordeauxi dog apától és amerikai bulldog anyától.…..
Szupadupafláj 2009.06.24 17:40:57
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
Szupadupafláj 2009.06.17 16:06:41
@helianthus:
Mintha ebben az országban még soha nem történt volna rendőri, adóellenőri faszomtudjamilyen bürokratahivatalnoki túlkapás, tévedés, korrupció.

Mert az ismerősöm is csak kitalálta hogy telefonkönyvvel verték a pékek hogy vallja be hogy díler pedig csak egy fél jointot (rendőrök kedvéért: zöld, kábítószer gyanús őrleményt tartalmazó cigaretta) találtak nála, meg nem a fejével nyitották az ajtót az őrsön. És nem ment 14 kommandós az 50 nm-es kecójába. Hagyjad már...
Viszont már láttam személyesen a két szememmel közeget, rendőrigazolvánnyal speed-csíkot húzni...
Úgyhogy ezt az (ál)naív faszságot hagyd meg az elöljáródnak meg a sajtónyilatkozatoknak szerintem.
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
Szupadupafláj 2009.05.19 17:45:59
TMG türelmes és nyugodt ember lehet, ha ezt az Unicredites kalandot ennyire nyugodtan végig tudta csinálni. Váratták és küldözgették, de ő csak ült, várt és csendben  szemlélődött közben. Van egy eurós biztosításunk és ehhez egy itt nem részletezett oknál fogva át…..
Idén rendezik meg tizedik alkalommal a Hegyalja Fesztivált, és a szervezők ezen alkalomból igyekeztek a lehető legjobb névsort összeállítani. Hogy az sikerül-e, mindenki döntse el maga, de az most már biztos, hogy fellép a mai metálmezőny egyik prominens képviselője a Machine…..
Zsolt egy barátja autóvásárlásáról írt nekünk, úgy látszik, ma a férfibarátságok napja van. A levél szerint a frissen vásárolt kocsi sokat szarakodott, ezért többször visszavitték a kereskedőhöz, aki újra és újra megjavította, míg egy független szakértő…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
 A miniszterelnök meggondolatlan kapkodása egy olyan futballistának a képét idézi meg, akinek csapata a 85. percben is jelentős hátrányban van, a vereség biztos, a szurkolók hörögnek, ő pedig kétségbeesetten próbál labdába rúgni, míg végül nagy igyekezetében…..
 A hét két napján olyan sokáig vannak óráim, hogy nem tudok utánuk megebédelni. Viszont a 4. órám „lyukas”, így kénytelen vagyok 11-re átmenni a menzára, akkortól már van ebédkiadás elvitelre, én meg szinte mindig egyedül eszem a nagy üres étteremben. A leves…..
Szupadupafláj 2009.02.10 06:12:19
@Corry: Én igazából nem értem hogy mért egy mondjátok hogy egy cigányokon belüli kisebb csoport.
Vannak ezek a fajta cigányok nagy mercikkel, amcsi terepjárókkal, benne rokkantkártyával, akik védelmi pénzeznek, lányokat fttatnak, drogot árlnak, és kézilabdásokat gyilkolásznak. Az Olaszliszkaiak például nem ilyenek voltak, hanem sima, mezei csórócigányok. Aztán vannak azok akik uborkalopás közben annyira csonton vannak hogy nem tdnak átlépni egy harminc centi magas villanykábelt... Ok másik kisebbség.. Vannak azok akik iskolában tanárokat fenyegetnek, diáktársaikat veik meg mint boxolók, elszedik a kisebbek - nagyobbak értékeit, csapatokba verődve terrorizálják a társaikat. Aztán vannak akik büszkék arra hogy a tescoból lopnak, ezt egy Origos videón vállalják is, még egy kisebb csoport. Aztán van amelyik lekampózza az ipari áramot a vezetékről (vagy a 220v-ot, nem tudom), de hát ők mélyszegények, ellenük sem lehet mit tenni. NA akkor... ez a sok kisebbség már lassan kiteszi ha nem is a száz de a majdnem 90%ot biztos... Akkor hogy is van ez?
ÉS akkor még jön a Cadillac Escalade-del munkanélküliért és egyéb szoc támokért jelentkező mélyszegény. Meg nézd meg a kertvk ismeretterjesztő műsorait, péel Maunika, meg józsi barát. Az is mind mélyszegény..
ÉS még sorolhatnám.
Szupadupafláj 2009.02.10 06:14:52
@Werwolf:
A BAyernak tényleg igaza van... Szerintem sokadszorra.
De ki fogja újra élhetővé tenni ezt az országot?? Mert én jelen pillanatban őt még nem látom.
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
A megtört iPhone kábel kicseréltetésére tett kísérletet UndokBeka, ebből az alkalomból sorbaállt, majd szívott a T-Mobile ügyfélszolgálatán. A kábel garanciális cseréjéhez a készüléket is le kellett volna adnia, hiszen azon van egy sorozatszám, ami szükséges a garancia…..
A Torrentfreak.com minden évben összeállítja az elmúlt 365 napra vonatkozó statisztikáit azokról a sorozatokról, filmekről, programokról, melyek a letöltők kedvencei voltak. Minket értelmszerűen a tévésorozatok érdekeltek, és olyan nagy meglepetést nem láttunk a listában, bár…..
Szupadupafláj 2009.01.05 14:50:53
A lenti levél szerint Peer Chi 7 hónapos terhesen egy langyosra fűtött szobában töltötte a szilvesztert, majd az új évet megfázva és egy klasszikus szívatódással indította: a Vendégház honlapján ingyenes transzfer szerepelt, amit viszont a helyszínen már csak térítés…..
Megvan a szerelmi szál. A Celeb vagyokban ugye Gjoni és Pákó között szövődött valami, volt nászéjszaka is, és végre elhangzott, hogy "akarod?", itt meg Virágot és Kucserát próbálják összefésülni. Elvitték őket "bátorságpróbázni", együtt kell…..
Frei Tamásnak igaza volt, ebben a műsorban tényleg nem a celebeket szívatják. Inkább a celebek szívatják az afrikaiakat. Új formátum, saját fejlesztés, gratula.Amikor pár nappal ezelőtt óvatosan azt írtuk, hogy ki tudja, hogy fog elsülni ez a beköltözés a busmanokhoz, még nem…..
dobklinika In memoriam Jeff Porcaro 2008.11.19 12:17:00
Megmondom őszintén, kevés olyan ember van, aki annyira nagy hatással volt az eddigi munkásságomra, mint Jeff Porcaro. A 70’- 80’-as évek dobos ikonja olyan meghatározó technikákat és alapvetéseket ültetett át, vagy frissítve helyezett gyakorlatba, amelyek -bizton…..
Szupadupafláj 2008.11.19 20:50:30
comment:com Hírek kávé mellé 2008.11.13 08:00:00
Szereposztunk: Két újabb stábtaggal bővült a Saturday Night Live szereplőgárdája: egyikük Abby Elliot, az egykori SNL-tag Chris Elliot lánya, másikuk pedig a The New Adventures of Old Christine című sitvomból ismerős Michaela Watkins. Lorne Michaels, a műsor feje közölte, hogy…..
Szupadupafláj 2008.11.13 08:18:50
Szupadupafláj 2008.11.13 08:19:27
A Homár szerint nem a Ticketpro tehet arról, hogy egy óvatos becsléssel 50-60 ezer érdeklődő úgy vetődött arra a 15 ezer AC/DC-jegyre, hogy behalt tőle a szerver. Aki viszont megy, ne feledje, hogy a Sportaréna kapacitása 10 ezer fő körül van, úgyhogy érdemes lesz felfújható…..