Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mirjam33

11 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előhang Olyan ez a kiállítás, mint Jean Shin munkái. Ha sok egymáshoz hasonló tárgyat egymás mellé teszünk, interferálni kezdenek, s tömegük nem fojtogató, hanem sokkal inkább felszabadító hatású.   A szimpózium Megnyílt a Kortárs Építészeti Központ (KÉK) által…..
A Biblia és én Elköltöztem 2008.11.12 21:50:19
A blogomat átköltöztettem, aki kíváncsi rám ide kattintva megtalálhat : katt ide!Hogy miért? Mert szerettem volna videókat, és képeket is beszúrni, de aki segíteni tud nekem ebben, az nem ezt a blogrendszert ismeri, hanem azt a másikat, ahová költöztem.  ..
A Biblia és én Galátzia 1 2008.11.02 17:23:00
Galátziabeliekhez írt levél 1. rész  1. Pál, apostol (nem emberektől, sem nem ember által, hanem Jézus Krisztus által és az Atya Isten által, a ki feltámasztotta őt a halálból);   2. És a velem levő összes atyafiak, Galátzia gyülekezeteinek:…..
Ezt az iwiw-en kaptam klubüzenetként a "Keresztények, az ÚR Jézusban hívők" klubjától.Annyira tetszik, hogy ide is beteszem:Egy hívő ember életében nincs helye a sátántól vagy emberektől való félelemnek, illetve attól, hogy a másik mit gondol, mit mond, vagy mit…..
A Biblia és én Példabeszédek 1 2008.10.27 22:55:00
Mára egy könnyű olvasmányt választottam. Azért könnyű, mert egyértelmű :) Példabeszédek könyve 1. fejezet | Előző | Következő | Károli KJV Young's ASV BBE Webster's Tanach 1. Salamonnak, Dávid fiának,…..
Egyik olvasóm blogjában találtam ezt az imakérést, remélem nem haragszik meg, hogy egy az egyben átmásolom ide is : Boti egy 7 hónapos kisbaba. Pár hete még semmi nem látszott rajta. Azután egyre sírósabb lett, és az anyukája orvostól orvosig hordta, mire kiderítették az…..
Ha nem hiszed el ezt a kijelentést, imádságban kérdezd meg Jézust, s ő válaszol őszinte, hittel elmondott kérdésedre. Tégy egy kísérletet és személyesen győződj meg a válaszról, s hálaadással dicsőítsd az Urat, ha megkaptad a feleletet. Ne félj! Jézus szeret téged!..
  *MINDEN NAPRA:1 MONDATBAN IS;  2 "NE FÉLJ!" ÉS "ÉN VAGYOK!" IGE,       3 FORDÍTÁSBANhttp://www.garainyh.hu  ***  http://utmutato.blog.hu ***  http://www.garainyh.hu/utmutato - Péntek…..
Ma Pál apostol zsidókhoz írt levelének 12. fejezetét választottam....szintén teljesen véletlenül. Ezt már olvastam párszor, de, hogy pont ebben a fejezetben mi van, arról fogalmam sincs...egyenlőre :) Csodálom azokat, akik fejből vágják már most, hogy miről lesz szó benne,…..
Istennek hála sokan jártok erre keresztények :)Most egy gyakorlati kérdést szeretnék Nektek feltenni. A szitu :Ma este ahogy mentem autóval lakott területen kívül (mögöttem a 3 gyerekemmel) sok autó jött szembe, olyankor amikor jöttek ugye ahogy kell én is, meg a…..
Mára olyat kerestem, amit még sosem olvastam. Náhum próféta neve elég ismeretlenül csengett, így ma vele ismerkedem :) Náhum könyve 1. fejezet | Előző | Következő |…..
egyet nem értek: ha egy mosógépen van sportcipő-program, akkor miért megy tönkre a gép, ha kimosok vele egy sportcipőt? ugyanis ez történt. ez már csak hab volt a tortán, a hasfájás, a vasalnivaló, és az, hogy a fájdalmaim miatt a férjem kényszerült krumplit sütni, szóval, ezek…..
Mirjam33 2008.10.22 19:04:49
myjesus egy csőd margójára 2008.10.22 11:58:00
mindenki a pénzügyi világ csődjéről beszél, úgyhogy úgy érzem, nekem is hozzá kell szagolnom a dologhoz. meghallgattam néhány okos keresztény tanító gondolatát az ügyben. egyesek szerint az utolsó időkben (tehát mostanában) a pénz a kersztényekhez fog vándorolni (lelki…..
A Biblia és én Efézus 4 2008.10.22 10:10:00
Itt egy jó Bibliás oldal. Ma az Efézusi levél 4. fejezetét választottam belőle. Semmi célzatosság, csak úgy véletlenül...még én sem tudom pontosan, hogy mi van benne, most fogom elolvasni :Efézusi levél 4. fejezet | Előző | Következő |…..
Én mindig az elejéről kezdtem el olvasni a Bibliát, így az elejét már többször is elkezdtem, de a közepe bizony fehér folt. Ígyhát úgy gondoltam, most is az elején kezdem, de aztán majd ugrálok össze-vissza, egyik nap az Újszövetségben, másikon az Ószövetségben - így is…..
A Biblia és én Miért ? 2008.10.18 20:41:00
Ma elhatároztam, hogy kiolvasom a Bibliát! Ezt már vagy 20 éve elhatároztam, és még nem tudtam megvalósítani.- mert éppen mosogatni kellett,-mert éppen álmos voltam, - mert éppen jött valaki,- mert éppen mentem valahová,-mert éppen dolgozni kellett,- mert éppen…..