Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leo945

0 bejegyzést írt és 457 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehezen szerezte meg a vezetést és csak sokára biztosította be győzelmét a Sapa Fehérvár AV19 a HSC Csíkszereda ellen. A második harmad legvégéig kellett várniuk a nézőknek az első gólra, Ladányi Balázs szerezte Nagy Gergő és Palkovics Krisztián átadásából. Az utolsó…..
Leo945 2010.08.18 11:06:44
@JámborMalac: A HSC edzőjével Oscar beszélgetett! Ha jól tudom, valamikor az Ő edzője is volt... De hülyeségből meg is jegyeztem, hogy "Mi van Oscar, már igazolsz Szeredára?" :) Amúgy a csapatból szerintem ő bírja legjobban a töményet, szóval igazi tenyeres-talpas Székelylegény lesz belőle... :D :D :D
A következő idényben az OHL-ben játszhat Hári János. A magyar junior- és ifjúsági válogatott csatár egy svéd lapnak nyilatkozott erről. Jégkorongozóink közül eddig csak Szuper Levente szerepelt a legmagasabb kanadai juniorligában. A svéd U18-as bajnokság pontkirálya lehet…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Nagyon-nagyon sima győzelmet aratott a magyar válogatott Horvátország felett a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság harmadik fordulójában. A 8-0-s diadalt meg kell becsülni, hiszen két éve csak három gól különbséggel tudtunk mai ellenfelünk fölé kerekedni. Szapporóban A…..
A rendőrség kérésére el kell különíteni a két ország szurkolóit, így nem tudjuk beengedni azokat a magyarokat, akik jegye nem a magyar szektorba szól, mondta blogunknak Matjaz Zargi szlovén főtitkár kedden délután. A szlovén szövetség nem kívánja felmondani a magyar…..
Leo945 2010.04.20 20:52:01
@veghist: Ezen röhögök már percek óta... De "sajnos" igazad van... :)
Nem mentek a lábak, mindennel probléma volt, summázta Ladányi Balázs a Dél-Korea elleni 4-2 lényegét. A 11-es a szokott őszinteséggel beszélt a ljubljanai vb nyitómérkőzéséről. "A mi oldalunk nem volt jó, innentől kezdve ez csak gyenge meccs lehetett. Nem esett jól semmi,…..
Újabb egyéves szerződést írt az egykori svéd válogatott hátvéd és a Sapa Fehérvár AV19, olvasható a magyar bajnokcsapat hivatalos honlapján. Az előző szezonban az EBEL-csapatban szereplő légiósok közül nem csak őt szeretné megtartani a klub, a vezetőség gőzerővel dolgozik…..
Leo945 2010.04.03 16:53:51
Szerdán játsszák az első előkészületi mérkőzést világbajnoki ellenfeleink. Horvátország válogatottja Ausztriával játszik Zágrábban. Bill Gilligan osztrák kapitány kérésére villámgyorsan hozták tető alá a mérkőzést, hogy az EBEL rájátszásából gyorsan kibukott…..
Alig egy évvel a debütálás után megismétli a 2009-es nagy sikerű jótékonysági akciót a Magyar Jégkorong Szövetség és a Pannon – derül ki az MJSZ közleményéből. A felhívás szerint a szurkolók április 11-én, a Pannon Hoki Gála Magyarország–Norvégia…..
Leo945 2010.03.22 15:37:09
Ha egyszer vagy kétszer győzni tudunk a döntőben, az számunkra a Kánaán lesz, mondta blogunknak Azari Zsolt, a Dab.Docler ügyvezetője a magyar bajnoki döntő reggelén. A közel kétezres dunaújvárosi közönség csütörtök este bajnokcsapatként ünnepelte kedvenceit. Az utolsó…..
Nagyon tisztességesen küzdve kapott ki három góllal a Ferencváros a Sapa Fehérvár AV19-től az OB I. elődöntőjének első mérkőzésén. Az első 10-12 percet nagyon megnyomta az EBEL-ben edződő gárda, és két gyors góllal megnyugtató előnyt is szerzett. Ezután enyhült a…..
Leo945 2010.03.13 23:46:35
@csatoimi: Ha valaki, akkor én mindig ragaszkodom a magyar megnevezéshez, DE a csapat nemzetközi porondon szerepel, nem árt ha a szurkolói kör olyan névvel bír, amit minden országban értenek! :)
@peterszky: Halálfélelem nem volt, csak halálra röhögés, hogy a rolba az "udvarra szarik"... Nem tudtam elképzelni először, hogy mi a fenéért van arra annyi hó... :) Meg miért nem állhatunk oda... :)
Volt továbbá 3 (néha 4) fazon, akik szánalmasan akartak provokálni, de hamar ráuntak, miután párszor képen lettek röhögve... :)
Alapjában véve kicsit többet vártam a Volántól, és kicsit meglepett, amikor egy "kolléga" közölte, hogy ma este a Fradi jajjdeűber jó volt magához képest... :s Hááát... Remélem lesz még olyan magyar csapat, aki meg tudja fingatni néha a Volánt... :) Nyilván összességében a magyar hokira való tekintettel...
Mert egyébként meg HAJRÁ VOLÁN!!!!
Az alapszakasz-nyolcadik horvát EBEL-csapat túljutott az alapszakaszelső Grazon. Az első szezonját töltő Medvescak Zagreb úgy jutott a legjobb négy közé, hogy előbb a nyitó meccset, majd a második találkozót is elvesztette, két nappal ezelőtt pedig háromgólos hátrányból jött…..
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
Különös meccset játszott az EBEL-alapszakasz utolsó fordulójában a Sapa Fehérvár AV19, de a hosszabbításos 4-3-as zágrábi vereség messze nem a játéknap legmeghökkentőbb eredménye. A Salzburg 7-0-ra kikapott Grazban, a Vienna 6-1-re Jesenicében, a Linz 4-1-re Villachban. Nagyon…..
Leo945 2010.02.20 22:23:52
@edudus: @Csúszka a kabala: Köszi!
@Thomas_AV: ...közeleg... :D
Leo945 2010.02.20 22:45:21
@Henry The Navigator: küldj mp3-ban hangokat :D megoldjuk :)
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Leo945 2010.02.09 20:20:14
@Lajos a mizse: Horti Gábor? Érdektelen Bundesliga kettő meccseket csak úgy lehet közvetíteni! Szerintem nagyon jó, de most nem ez a lényeg!

Léderer jó! Léderer nagyon beleverődött ebbe! Léderernek mindenképp ott kell lennie! Ha más nem, tolhatná a fehérvár TV-s közvetítést... :)
Amúgy eszembe jutott, hogy anno, amikor Siófokon egy Magyarország - Izrael focimeccsen volt Szepesi Gyuri bácsi utolsó közvetítése, mindenki, egy emberként üvöltötte, hogy Szepesi Gyuri... Aztán a második félidőben, amikorra megtörtént a váltás, jött a Faragó Ricsi név skandálása!
Mondjuk Léderer Ákos, visszavár a város! :) vagy ilyesmi! :)

De ez az egész FELHÁBORÍTÓ, OCSMÁNY! Akik ezt a döntést hozták, azoknak fingjuk nincs a hokiról! Ez tuti! :S
Ideges mérkőzésen húzta be a győzelmet az EBEL-utolsó Jesenice ellen a Sapa Fehérvár AV19. Kovács Csaba és Palkovics góljaival elhúztunk, de a szlovénok még az első harmadban szépítettek. A másodikban aztán ütöttünk még kettőt Mihály és Vas János révén, majd egy…..
Lendületes első, vacak második és eklektikus harmadik harmaddal érte el a Sapa Fehérvár AV19, hogy már hat fordulóval a vége előtt bebiztosítsa helyét az EBEL rájátszásában. Húsz perc után úgy tűnt, gála lesz ma este Székesfehérváron, Bornhammar, Kóger és Vas Márton…..
Leo945 2010.01.29 23:02:09
@hc: Maradjunk annyiban, hogy Árpi egy nagyon hasznos játékos, nyilván mindenkinek vannak kedvencei, a Te nickedet nézve nem is lehet más, és ez így van jól! Mi is szeretjük Árpit, én is egy 23-as mezből szemlélem az eseményeket, DE Oscar A. pl. rengeteget tett ezért szintén, és ott a kis Sofi, aki jelen pillanatban úgy tud elmenni a korongokkal, ahogyan senki!
Maradjunk annyoban, hogy a csapat a rájátszásba jutott, mert a csapat egy JÓ CSAPAT! Árpi a házi pontkirály! Ez is tény! Ha így vesszük, akkor mindenképp ő a legjobb játékos... de azért rögtön ott van mögötte Palkovics is!
Amúgy pedig az Alba Volán valaha volt legjobb játékosa 19-es számot visel!!! Örökké!!!

SZÉP VOLT FIÚK! GRATULA A RÁJÁTSZÁSHOZ!!!
Az alapszakasz győztese és negyedik helyezettje vívja a második Mol Liga-elődöntőt. A Dunaújvárosban 18 órakor kezdődő Dab.Docler–Vasas Bp. Stars mérkőzést a Halassy, Abonyi, Soós D. trió vezeti. A final fourban a csapatok legjobbjai a többiekétől eltérő színű,…..
Kifejezetten jól sikerült mérkőzés volt a Medvescak elleni, nagyon készültünk rá, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a keddi EBEL-találkozóról.  Sok érdekes részlet mellett kiderül, Hetényi Zoltán pénteken visszatér a kapuba. "Úgy nézett…..
Leo945 2010.01.22 18:21:23
@F. Kapus: részvét! Az sem lehet egyszerű... :(
Az EBEL legjobb formában lévő csapatainak egyike látogat ma este Székesfehérvárra. A Medvescak a karácsony óta lejátszott kilenc fordulóban 14 pontot szerzett, a Sapa Fehérvár AV19 feleennyit sem, mindössze 6-ot. Ráadásul az EBEL legjobb emberelőny-kihasználó csapata a zágrábi,…..
Leo945 2010.01.19 16:52:59
@Fibonaci: Köszi! Pont erre gondoltam én is a ma esti VOLÁN - MEDVESCAK meccs előtti poszt kapcsán! :D:D:D:D

Amúgy vasárnap lehet hogy ott leszek, mert kéne már egy kis jégkorong élőben is, de péntekig táppénz!!! Így marad a Sport Klub és Léderer Ákos áldásos segítsége! :'(
MEGŐRÜLÖK!!!!
HAJRÁ VOLÁN!!!!!!!
Bár az 52. perc elején még úgy nézett ki, meglesz a Ferencváros második helye az OB I. alapszakaszában, a vendég Dab.Docler hét percen belól négy gólt lőtt, a másik mérkőzésen pedig a Stars legyőzte a Miskolcot, így végül negyedik lett és bónuszpont nélkül maradt a…..
Sokat dolgoztunk Jesenicében, és nem is rosszul. Azért tudatosítottuk a játékosokkal, hogy az elvárt jó játék még nem ilyen. A mérkőzés nagy részében uralni tudtuk a történéseket, ez döntött a javunkra, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar…..
A Mol Liga-alapszakasz második helyére pályázó SC Csíkszereda alaposan elverte az Újpestet. Az első harmad után egy, a másodikat követően három góllal vezettek a hazaiak, a vége 6-2 lett. Ezzel a bajnokság utolsó három összecsapásának eredményétől függetlenül kialakult a…..
Leo945 2010.01.16 18:48:18
@vaze: csakapálinka! :D

Amúgy ez a meccs... hááát... Remélem a visszavágó "komolyabb" lesz!