Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dj_us

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
iPhone3G iPhone karcvédelem 2008.10.31 18:39:00
Ezt a cikket azoknak írtam, akik hozzám hasonlóan nem szeretnék, hogy karcolódjon a féltett iPhone-juk. 2 hete sincs, hogy megvettem a telefont, de már fellelhetők rajt karcolások a kijelzőn és a hátlapon is. A fényes fekete hátulján a legkisebb karcolások is meglátszanak, pedig…..
iPhone3G Egy kis szösszenet... 2008.10.23 16:55:00
A napokban nem csináltam meg mégsem a resetet. Rájöttem, hogy csak akkor lassú, ha még nem töltötte be az oldalt teljesen a böngésző. Feltettem pár apróságot cydia-ból, nemrossz dolog. Ilyen felesleges dolgok pl, hogy egyedi bootlogot csináltam, magyarítottam a billentyűzetet a…..
Hát valamiért mostanában eléggé belassult a gépezet.. Ha valami honlapon írok be bármit valahova, "akad az írás". Sőt, volt, hogy már teljesen le is fagyott írás közben, és csak a sleep+home gomb egyidejű nyomásával tudtam kikapcsolni a telót. A jobbik, egyre gyakrabban…..
Hát igen, a tulaj nem értett szinte egyátalán a telefonhoz, talán ezért is adta el. Ja, kérdeztem is tőle, hogy miért ennyibe kerül? Erre kérdi, miért, sok? :DSzóval benntvolt vagy 100 contact a telefonban, és egy rakat gagyi játék. Ez még oké, de volt a sok játékhoz frissítés…..
iPhone3G Harc a leütésért... 2008.10.18 17:22:00
Reggel még mindíg nincs jogom megtenni a licitet, közben már újabb érdeklődők is voltak.. Igaz alámlicitáltak, de azért féltem, hogy valaki ad egy jobb ajánlatot.. Mit lehetett tenni, leütöttem hát egy másik termékét, így meglett az elérhetősége, ráadásul ő is kevesebb…..
Nos, jó szokásomhoz híven böngészgettem a vatera iphone részlegét, hátha akad valami a horgomra.. Hoppá, iPhone 3G black 16 GB 85.000 kikiáltási áron, 90 villámon? MIII? Gyorsan nézem a leírást, biztos ütöttkopott agyonharcolt stuff. Erre mi fogad: "Gyönyörű állapot,…..