Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Humperdick

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..
Humperdick 2006.06.01 13:08:01
Nem hiszem, hogy értelme van hozzászólni, de nem bírom ki:

- A műsor színvonala tényleg esett, de ezzel párhuzamosan újdonságereje is. A kettő nyilván összefügg: ugyanazon nem lehet évekig ugyanannyira nevetni. Ezért volt hasznos Váncsa, Kern, később Hajós, Alföldi szerepeltetése. A commentekből is látszik: ki szereti, ki nem, de nézni azért mindenki nézi őket... (Egyik kedvencem: "évek óta nem láttam a műsort, mert rossz.". A kedvesmókus, bár nem nézi, tudja, hogy amióta nem nézi, rossz...)
- Farkasházy abban a téveszmében él, hogy ő "untermann", akin felkapaszkodnak az "akrobaták". (Ezt meg is írta többször, több helyen...) Ez így rendben is volna, de minden héten ez, ha lehet, a legunalmasabb a műsorban... Egyébként fogalmam sincs, mi a bajom vele, de hihetetlenül idegesít mostanában úgy a Hetesben, mint a Hócipóben. Azt gondolom, sosem volt jó tolla, de újabban gyakran érthetetlen, amit mond. Attól ugyanis senki sem lesz "intellektuális", hogy asszociációs láncokkal el bír jutni a tökétől a farkáig. Az a rejtvény, azzal keveri össze.
- A jobboldal folyamatos vesszőparipája pedig, miszerint a műsor "pártfaliújság", egyszerűen nevetséges. Képzeljük el, amint a HírTV-ben a Hankissék (a másik Hankiss...) úgy kezdenek egy mondatot, hogy "Orbán Viktor nagyon tévedett, amikor azt mondta...". Ugye? Nyilván a műsor balos, libsi, mivel a média (minden boldog vidéken) balos, libsi. Ez pech, de az rosszabb lenne, ha mondjuk nem írna az index (ez a balos, libsi orgánum) ledorongoló kritikát (commentet) a Hetes két tagjáról, mert elvtársaink ők a harcban. Ugye?