Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtoma

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom őszintén, hogy az alábbi sztoriban az hökkentett meg legjobban, hogy olvasónk, mtoma és csaja az egy éves járási évfordulójukon minden megvásárolt jegyet eltettek emlékbe. A laza tízlábúakra nem jellemző a dátumfetisizmus, azt viszont jól tudja a fajtánk, hogy aki…..
mtoma 2008.10.21 15:27:30
kicsilara most már igazán tudom mi a mottód, nem kell leirni többet, és ha nem irtad volna le, akkor is tudtam volna.
Azért azt viszont engedd már meg, hogy mindenki maga döntse el, hogy neki mi jelent emléket, akár a szivében őrzi, akár egy papirfecni.
Ha szerinted ingyenreklám az a néhány ár, amit irtam, irány, irj valami adminisztrátornak, hogy törölje ki. Igazából elég szánalmas, ahogy te is próbálsz mindenbe belekötni, ami persze pont nem a lényeg, bár elég jól szórakozok rajtad is. Légy szives ne ird, hogy ha nem birom a negativ kritikát, blabla..., mert egyáltalán nem erről van szó. Te nem érted meg még mindig, hogy ez a poszt nem neked szólt, tök feleslegesen gépeltél ilyen hatalmas okosságokat, de hát én nem mondom meg neked mit tegyél, szabad ember vagy, csak próbálok segiteni, hogy neked jobban fekvő témákban talán hasznosabb gondolatokat is tudnál másokkal megosztani.
A végeredmény szerintem inkább azt igazolja (feltéve, ha tényleg javitanak az akció reklámozásán), hogy igenis érdemes volt ide beirnom.
Persze sok mindenért lehet harcolni, mindenki maga dönti el, hogy az kis probléma, nagy probléma, nem probléma.
Bár úgy látom te (és még sokan) tényleg nem értetted a sztori lényegét, mert itt nem a mozijegy volt a lényeg, hanem a tájékoztatás hiányossága, amire fel szerettem volna hivni a figyelmet.
Nem baj az érintett (TM) szerencsére értette miről szólt a történet és ez a lényeg.