Regisztráció Blogot indítok
Adatok
preem palver

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai kritikánk, egy nagy port kavaró film. James Franco és Seth Rogen újra összeálltak, és összedobtak nekünk egy vígjátékot. Az interjú című filmet egy percig nem lehet komolyan venni, mint az eddigi filmjeiket sem. Sokan kritizálják, minek ilyen moslékokat megcsinálni. Nos a…..
Az megvolt, hogy a megnyitó első műsorszámaként a kis Puskás Ferenc felcsúti színekben szaladt ki a pályára? Nagy-nagy szerencse, hogy a felcsútiak egyáltalán nem akarják kisajátítani maguknak Puskást. Sem, amikor lenyúlják a nevét, sem, amikor ellopják a hagyatékát. És…..
preem palver 2014.04.23 21:44:34
@fda:

Figyelj már, a Kossuth utcaiak mondták egy másik település Kossuth utcáján lakóknak, hogy ti bitoroljátok itten Kossuth nevét, úgyhogy húzzátok be kurvagyorsan a Kossuth-molinótokat? Összetaóztak azok a Kossuth utcaiak legalább egy monoki szülőházreplikára elegendő pénzmagocskát? Mutogatják-e büszkén neves névadójuk szakállának szőrszálait diszkréten megvilágított vitrinbe dugva?

Neeeem??? Akkor meg mi a faszról karattyolsz, félkegyelmű?
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
preem palver 2014.04.23 11:22:14
@neeskens:
Tiszteletben tartva a vallásos érzelmeidet, számomra az az igazán elszomorító, hogy huszonakárhány év sem volt elég egy működő, valamennyire is hatékony utánpótlás-képzés felépítéséhez. A minták adottak, tanulhatóak, az erőforrás-igény kalkulálható, és mégsem.

Engem már nem bosszant, hogy pl. a ciprusi, a fehérorosz vagy a moldáv bajnokság magasabban jegyzett, mint a bohócliga. Nem szomorkodok azon, hogy az egy szem Sándor Károly Akadémia adja a hazai klubokban labdát rugdalgatók zömét, mert ez a relatív siker csak még látványosabbá teszi a többi akadémián zajló értékelhetetlen munkát, nem sóvárgok arra sem, hogy a magyar válogatottat selejtezőkön túli tétmeccseken láthassam.

Az átadót nézve viszont elszomorított a stílustalanság, az igénytelenség, a rendelkezésre álló közös erőforrások durván aránytalan elszívása. És a kirekesztettség érzése. Ez a stadion nem a magyar futballszeretőknek épült. Ettől sem lesz élvezhető a focink. Azt hiszem, Montecuccoli mondotta, hogy a futballhoz három dolog kell: pénz, pénz és még egy kis pénz. Orbán sokat csatornázott a futballprojektbe, de nem tud annyit, amennyitől a magyar foci értékelhető lenne. Ez így csak egy zártkörű kelet-európai klub kopottas úri passziója marad. Talán két ülésszak között még maga az Erős Ember is leveti a zsíros zakóját és méltóztatik párszor a kapufára perdíteni.
Szavakkal így szíven még nem döftek. A pszichológiai hadviselést Wenger kezdte, a francia azt nyilatkozta, hogy egyes edzők elbagatellizálják a bajnoki esélyeiket, mert félnek a kudarctól. A nyilvánvalóan neki szóló üzenettel szembesítve aztán Mourinho előkapta félelmetes…..
Manapság hipsternek lenni nagyon trendi dolog, napjainkban már elég ehhez megvásárolni egy SZTK-keretes szemüveget, egy kordbársony nadrágot, egy sálat, esetleg egy surdasapkát és máris be lehet ülni keresztbe tett lábbal valamelyik romkocsmába észt osztani. A hipsterség persze…..
Konzervatórium Puskás közügy! 2009.04.02 18:36:00
Vendégszerzőnk, Borbás Barnabás írása Kétségtelen: nehéz a nagy sietségtől egyre szűkebb látószögön kívül eső lényegre, a bennünket megtartó értékekre figyelni. A hétköznapok beszédét más tölti ki, médiafelületeinket más foglalja le - például fajsúlyos közéleti…..
preem palver 2009.04.03 00:26:06
Nah, most nagyon berágtam! "Disszidens"? A kibaszott Magyar Népköztársaság büntetőbírája szól hozzánk? "Dezertőr"? A Magyar Néphadsereg feddhetetlen katonai ügyésze szórja itt az igét? Honnan merészelitek venni a jogot ahhoz, hogy egy olyan kor sohasem tisztázott kategóriáival minősítsétek azokat az embereket, akik válságos helyzetben voltak kénytelenek dönteni a saját sorsuk felől, és akik pontosan érezték, hogy nem tudnak jó döntést hozni?

Képzelje el a sok kis nímand Puskást, amint 29 évesen, egy bécsi kávézóban megdöbbent arccal olvassa az otthonról kapott gyűrött Népsportot, hogy fröcsögve követelik az újságban az ő fejét, mintha ő lett volna a felelős a Bilbao elleni gyengébb játékért, a rosszul sikerült dél-amerikai túráért, az egész nyavalyás hercehurcáért! Mit tegyen? Otthon eltiltás és büntetés várja - csakúgy, mint a többieket -, viszont van a lábában még négy-öt jó szezon, játékosügynökök nyaggatják minden egyes nap, egész Európa le akarja igazolni. Meghozza a nehéz döntést, idegen környezetben kihozza a legtöbbet az egyetlen dologból, amihez igazán ért, a fociból. Ugyanazt teszi, amit a 20-as évek magyar fizikusai. De az elvtársak utánanyúlnak a vasfüggönyön túlra is, 18 hónapos eltltás a kinnmaradottaknak. És Puskás elkezd küzdeni, 31 évesen lefogy, hajt, megérti az akkori profi futball törvényeit, és kivirágzik Madridban. (Vagy Kocsis és Czíbor Barcelonában.) Minden odakint elért siker ellenére, ezek a fiúk alaposan megfizették az akkori döntésük árát.

És olvashatjuk a gennyt egy pazar poszt kommentjei között. Nehogy már Puskásról azonosítsák az országomat? Sok helyütt az ő neve jelentette Magyarországot, több ezer ember csak azért járt turistaként itt, mert ő sohasem felejtette el, hogy mivel tartozik a hazájának: nyilvánosan minidg büszkén nyilatkozott arról, hogy honnan jött. Annak a seggfejnek, aki le merészelte írni, hogy Puskás Alzheimer-kórját a mi adónkból kezelték, üzenem, hogy bár így lett volna. DE MI MÉG EHHEZ IS SZAROK VAGYUNK!!! Ha a Real fundaciónja és Di Stefano nem tesz meg mindent, ami lehetséges, akkor Öcsi már 2004-ben halott.

Szégyelljétek magatokat, bitangok!!!
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
preem palver 2009.01.31 00:58:20
@Jester:

Ne félj, légy óvatos, kerüld a kétes helyzeteket, ugyanakkor, ha már helyzet van, légy határozott. Abból értenek, elbizonytalanodnak, megfordul a fejükben, hogy mi van, ha mégis képzett verekedő vagy. És a zavart kihasználva még mindig megléphetsz.
preem palver 2009.01.31 01:04:21
@Sunlounger:

Jól van, Sunny, látom, már nem vagyok itt egyedül!
"Idén huszadik alkalommal rendezték meg Hannoverben a YOURAIL-t, a fiatal vasútbarátok nemzetközi terepasztal-versenyét, és ezúttal egy honfitársunk kategória-győztes lett. A tizenhét éves Kiskuti Dániel öröme mégsem maradéktalan, mert szerinte a MÁV-hangulatra komponált…..
Koroknai Árpádra, a debreceni Szfinx és a legendás P.Box egykori énekesére könnyen rá lehetne sütni, hogy ő a Társulat nagy vesztese, hiszen négy szerepdöntőből kétszer párbajozhatott, mégsem kapott főszerepet, ráadásul saját magát is lúzernek titulálta. Az igazság ennél…..
Kár lenne most kénsavval esni a fiainknak és gyászjelentést adni a csapat sírja mellől, de egy két Spencer-t azért kiosztanánk, csak úgy frissítőleg. Szintén képmutatás számonkérni a kapitányon, hogy hol vannak a posztonkénti erős vetélytársak, mert ez maximum a balszellőre…..
Subba Virág három esküvője 2007.04.16 12:27:22
Szoktatok álmatlan éjszakákon forgolódva azon gondolkodni, hogy vajon hová tűnhetett Fresh Virág, a változó felállású együttes egyik első tagja? Nincs ezen mit szégyellni, mindannyiunkkal előfordul. Ha viszont nem néztek rendszeresen nemzetközi pókerközvetítéseket, akkor…..
Mi speciel már egészen elfelejtettük Zsuzsát, ám Gyurcsányék most előrángatják a békés háziasszony szerepéből és megteszik kormányszóvivőnek. A Subba üdvözli a döntést, hiszen Zsuzsánál jobb nő ezt a posztot még soha nem töltötte be Magyarországon, és a bulvárhősök…..