Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hip

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete kiszivárogtak a Honda új csúcstúrázójának sporttúrázójának fotói, szemfüles fotósok sivatagi teszt közben kapták le az új fejlesztésű V4-est - most további képek érkeztek egy másik verzióról. A rajongók már régóta várják a 750-es és 800-as VFR utódját,…..
hip 2009.07.21 14:48:49
Nah mielőtt eluralkodik a gyűlölet a mai Honda tervezői iránt, cáfolok egy kicsit, hivatlanul. Az MCN (Motorcycle News - UK, aki nem tudná) promó anyagból kifotózott képekre tett szert, amit az egyszerűség kedvéért a Hell for Leather magazni honlapjára linkelve mutatok meg: hellforleathermagazine.com/2009/06/2010-honda-vfr1200-official-le.html
és ez a cikk már egy hónapja lejött ;)
Kicsit jobban hihető mint a fenti. Egyrészt fölfedezhetők benne a Honda által korábban bemutatott forma koncepció vonalai (pl első lámpa) másrészt a VFR-hez méltóan sportos, mintsem túrás vonalvezetése van.
A fenti képpel kapcsolatban egyébkétént szintén egy hetes hír az előbbi honlapon(hellforleathermagazine.com/2009/07/2010-honda-st1200-are-you-sham.html), hogy ez a VFR1200 ból származó blokkal szerelt és az új VFR alapjaira épülő nagytúra motor is jön 2010-ben. Ez az ami a PanEuropean utódja. Az ok amiért a VFR-el fejlesztik nem új, hiszen a már említett formaterv koncepció bemutatásának alkalmával a Honda bejelentette, hogy az új motorjait V4 köré építi... Teccik érteni?

Ez van amikor a szerző nem olvassa el rendesen a lakoppintott MCN cikket www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/New-bikes/2009/July/jul1609-New-VRF1200T-Pan-European-replacement-revealed/ VFR-1200T + egy betű!
Talmácsi Gábor matematikai esélyei egyre jobbak, ügyes versenyzéssel most könnyen pontot szerezhet. A magyar pilótától most már számos rajongója várja, hogy a célba érésen túl valami eredményt mutasson fel. Ez Sete Gibernau és csapata távozásával elérhető közelségbe…..
Totalbike hírek Talmácsi kiesett 2009.07.06 08:31:00
A királykategóriában még nem volt ekkora matematikai esélye Talmának a pontszerzésre – sajnos nem tudott élni a lehetőséggel. A 17. helyről rajtolva előre tört, majd két körrel később a 15. helyen motorozva elesett – ha célba ért volna, a bukások miatt kis létszámú…..
Talmácsi Gábor új csapatát, a Scot Racing Team-et 1992-ben alapította Cirano Mularoni és Giovanni Torri. A csapat vezetése San Marinóban, a technikai fejlesztésekért felelős egység pedig az olaszországi Cesenában székel. Mularoni számára a kezdeteket egy reklámügynökség…..
36-37 fokos forróságban rendezték a Katalán Nagydíj 250-es futamát délután Barcelona mellett, így kifejezetten nehéz dolga volt a pilótáknak. Németh Balázs a 21. helyről kezdhette élete második világbajnoki futamát, és igazán izgalmas, kemény versenye volt, az első néhány…..
A Blikk bulvárlap mai számában megjelent cikk szerint a Balatonring megpróbálja kisemmizni a Németh Balázs mögött álló Racing Managementet. Még öt évig érvényes a szerződésük, amelybe beletartoznak a korábban olyan sokat emlegetett média- és kommunikációs jogok. A közölt…..
A Honda erősít a kisköbcentisek között: a nemrég bejelentett VTR250 után itt a CBF250 utódja, a CB300R és annak enduro-supermoto mutánsa, az XRE300. A két gép blokkja ugyanaz: mindkettőben háromszázas, közvetlen befecskendezős egyhengeres dolgozik. A technikai adatok már…..
Annak ellenére, hogy a Harley-Davidson márkenevet Milwaukee-hoz kötjük, az érdemi gyártás mégis a yorki üzemben történik. A gyár büszkeségének tartott komplexum most mégis kiürül – a vezetőség már keresi az új helyet, ahol költséghatékonyabban, kevesebb alkalmazottal…..
Rendkívüli ellenőrzésre számíthatunk a fővárosban. Az utasítás a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettesétől jött: Budapesten ma és holnap, továbbá április 22-én és 29-én a polgárőrséggel együtt ellenőrzik a motorosokat és segédmotoros kerékpárok vezetőit.…..
Azoknak, akik hiányolták a Kawasakit a Budapest Motor Kiállításról, itt az alkalom, hogy megismerjék a 2009-es modelleket - Kawasaki Expót és Börzét rendeznek. Bemutatják az újdonságokat, motorokat, ruházatot valamint a Kawasaki kerékpárokat is. Minden, a Börze ideje alatt…..
  A spanyolországi székhelyű BeOn Automotive figyel a motorosok igényeire: az egyre népszerűbb ultrakönnyű, egyhengeres sportmotorok rajongóinak igazi csemegét kínál. A Project 450GP névre hallgató, saját fejlesztésű készletük 450 köbcentis krosszmotorokat tesz alkalmassá…..
Mit tegyen a motoros, ha szerelni kéne, de nem egy profi műhely áll a kert végében? Kopogtasson barátoknál, vigye szakműhelybe, vagy álljon neki a konyha padlóján?Annyi egyszerű munka van, amihez éppen csak fel kéne emelni a gépet, de nincs hol és nincs mivel. A megfelelő…..
hip 2009.02.13 19:26:52
Nekem erről a Christine (www.imdb.com/title/tt0085333/) jut eszembe. Ha olyanok a körülmények mint ott, akkor nem nagyon venném igénybe.

Totalbike hírek Kamu BMW? 2009.02.11 17:03:00
Múlt héten beszámoltunk a BMW utcai sportmotorjának, az S1000RR-nek a nyári érkezéséről. A weben köröző fotóknak sokan örültek, de sokan vitatják is valóságalapjukat. A videó alapján a bajor – japán hasonlóság valóban szembetűnő, de tényleg egy Yamaha R6 van az…..
Totalbike hírek Yamaha szinglik 2009.02.05 19:20:00
Az egyre erősebb vevői nyomást már a gyárak is megpróbálják komolyan venni. Roland Sands SuperSingle motorjaira Japánban is felfigyeltek: a kiszivárgó gyári pletykák szerint a Yamaha fontolóra vette az ultakönnyű és kezes egyhengeres sportmotorok gyártását. Az alábbi…..
Az év második felében kirobbanó gazdasági válság miatt hivatalos adatok szerint 11,4 % mínusszal zárt a magyar motorkerékpár piac. A negatív hatások ellenére a Suzuki méltó módon ünnepelte 100. születésnapját: közel két és félezer eladott motorkerékpárral 31,6%…..
A válság kancsukával veri a motoripart, gondok vannak a versenysportban, és bajok az utcai motorok között is. A határtalan hitelek országában sincs másképpen, az ingatlanpiac és az autók után a motorokon csattant az ostor: a Harley-Davidson értékesítései az utolsó negyedévben…..
A nemzetközileg elismert motorépítők figyelme egyre inkább a japán és európai márkák felé fordul, gyakran törik meg izgalmas custom bike-okkal a Harley Davidsonok dominanciáját. Stellan Egeland, a svéd SE Service vezetője sem ismeretlen név a szakmában, olyan gépekkel szerzett…..
Most már nincs találgatás, nincs több talányos feladvány; mielőtt végképp unalmas lett volna a sok kiszivárogtatás, a Honda a New York Motorshow-n bemutatta azt a középkategóriás gyári choppert, amellyel biztosítaná piaci helyzetét a válsággal megbélyegzett évekre.A Honda…..
Gyári források szerint már csak egy évet kell várni, és a Multistrada utódjáról lehull a lepel, feltehetőleg a 2009-es milánói szakvásáron. A Stradaperta fantázianevű túraenduró megkapja a jelenleg fejlesztés alatt álló léghűtéses 1200 DS blokkot. Nyomaték, 100 lóerő…..
Az aktuális verzióA legfrissebb hírek szerint a Honda VCM (Variable Cylinder Management - Változtatható Henger Menedzsment) rendszere a Pan European túramotor következő verziójában debütál. A modellfrissítés 2011-ben esedékes, a formai újdonságokon túl a környezetvédelem és a…..