Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mérges öreg

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, tudom. Döglött oroszlán, SZDSZ nevű párt már nem is létezik. Azonban minden olyan alkalom, amikor az LMP vagy más – jobb híján újbalosnak nevezhető – párt, mozgalom, szellemi műhely, blogszerkesztőség, magánszemély olyat mond (mondjuk elneoliberálisozza magát), amitől politikusok és…..
mérges öreg 2016.12.14 18:05:47
mérges öreg 2016.12.14 18:11:22
@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Hát Gianni Schicchi a mindenkit átverô szélhámos.
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
mérges öreg 2015.06.25 11:50:07
@Thomas Dantes:
A Guardian a Putyin trollok kedvenc terepe. A nagyüzemi fizetett trolkodásról már volt egy nagy cikk.
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter is részt vett a június 8-án, hétfőn Szekszárdon megrendezett Dél-dunántúli Építészeti Fórumon, ahol meglepő nyíltsággal sztendápolt a főleg építészekből álló közönségnek. Mivel településtervezőként - vélhetően…..
2001, Budapest-Krakkó-Lemberg-Minszk-Vilnius-Riga. 28 éves vagyok. Az Európa térképen képzeletben kisatíroztam Krakkót és egész Lengyelországot. Maradt az a megoldás, hogy Záhonynál átmegyek Ukrajnába, aztán majd csak lesz valahogy. Andika viszont addig küldte a képeslapokat,…..
Lovas István egyedüli újságíróként kiszimatolta, hogy a zárt ajtók mögött megrendezett Bilderberg-konferencián Viviane Reding igazságügyi biztos Bajnai Gordon szövetkezve összeesküvést sző a 2014 parlamenti választások ellen. Lovas beletolt mindent a cikkébe: rejtett…..
mérges öreg 2013.06.20 11:03:49
Az alábbi levélváltás a Debrecenben, 2013.02.23-ára szervezett néma demonstráció kapcsán született az Együtt 2014 Mozgalom Debrecen és a Debreceni Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Egyházközség között. A kezdeményezés szervezőinek korrekt meghívására az alábbi…..
Van olyan, hogy a legütősebb felvezetés sem készít fel egy hír drámaiságára. Ha ezt a cikket mobilon, állva olvassa, inkább üljön le. Ha ül, kapaszkodjon meg valamibe erősen. Gyöngyösi Márton helyreigazítási kérelmet juttatott el az Indexhez. Szerinte a december 7-i, Vona…..
Peti ezt találta:A magyar Wikipedián a Marlon Brandóról szóló szócikket olvasva akadtam a következő gyöngyszemre (http://hu.wikipedia.org/wiki/Marlon_Brando):Larry King, aki egy interjú után összebarátkozott a színésszel, így emlékezik vissza rá: „Odatette a pénzét, ahol a…..