Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rockersrac

3 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első rész sikerein felbuzdulva, íme itt a folytatás. Következzen ezúttal öt hölgy, akik bizony nem egy Disney meséből léptek ki, hanem a metál-hardcore világ ismert, és elismert képviselői. Egyébként többük is új anyaggal jelentkezik az idén, így aztán pláne érdemes lesz rájuk odafigyelni. Újabb…..
Borzaska Azok a fránya patkányok! 2012.10.01 12:02:13
Az elmúlt kb egy-másfél hónapban többször tapasztaltuk, hogy elég valószínű hogy egerünk van. Egyszer anya arra ébredt, hogy a konyhában motoszkál valami. Mondom biztos csak valaki kádat engedett le, vagy ilyesmi, és a lefolyó szennyvíz hangját hallod! ( mivel egy szobás…..
Sajtóközlemény, 2012. március 20.A tervek szerint április 20-án, a Rákóczi híd budai hídfőjénél nyitja meg kapuit a Zöld Pardon. A nyitónap fellépője a Magna Cum Laude együttes lesz. A leghosszabb nyári fesztivál továbbra is igényes és megfizethető programokkal, biztonságos…..
rockersrac 2012.03.21 16:38:25
Film adatlap Eredeti cím: Real Steel Bemutató (USA): 2011. október 7. Magyar cím: Vasököl Magyar bemutató: 2011. október 6. DVD megjelenés (HUN): Műfaj: Akció, Sci-fi, Rendező: Shawn Levy Forgatókönyvíró: John Gatins Szereplők: Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Kevin…..
ROFL-net Házi rendőrségi rádió 2010.06.10 06:00:00
Küldte: VreidBocs :P..
rockersrac 2010.06.11 18:26:21
Kedves BKV-figyelő! Tegnap (01. 28.) dél körül haladtam a Keresztúri úton a 97E járaton, amikor a busz nyeklett egyet, kicsit megdőlt majd félreállt. A sofőr egy mondattal zárta az esetet: "Ennek kampó." Aztán kicsit odébb gurult a felnin, hogy ne zavarja a forgalmat. Az…..
rockersrac 2010.01.29 12:15:44
@Gyűjtőjegyes: joga csak a vezetőségnek van, méghozzá jó nagy pénz elsikkasztása miatt BVI-be vonulni önként! Ami sajnos nem fog megtörténni!(mármint hogy maguktól BVI-be vonuljanak)
Minap betévedtem a Restibe egy könnyed kis esti sörözgetésre :D Megkérdezték, ki fia-borja vagyok, és válaszoltam töredelmesen, hogy majd ha nagy leszek, akkor végtelen párhuzamosokat fogok tervezni. Amire megkaptam ezt: "Hát üdv itt a sörözőben! Nálunk csak leépítik a…..
-Így emlékszik vissza olvasónk a 23E buszon történtekre. Erika hétfőn reggel a munkahelyére utazott az említett busszal, aminek kereke a szétdurrant. „Megbillent a busz, de nem állt meg, halad tovább, azt sem tudtuk mi történt. A Lágymányosi hídnál le kellett szállni, akkor…..
rockersrac 2010.01.27 15:39:08
@epres négercsók: Tudod a poén,hogy beküldtem, de valami okból NEM KERÜLT KI MAI NAPIG erre az oldalra! Ha gondolod el tudom küldeni mailben, csatolmánnyal dátummal mindennel együtt, hogy lássátok hogy valóban nem én kamuzok, hanem tényleg nem került ki az oldalra a hír, holott szerintem ha másnem a kettő egy hír alatt megérdemelt volna egy postot, de úgylátszik itt pofára megy a post kirakás... -_-"
rockersrac 2010.01.28 12:51:21
@Rocko-: épp ez a bajok egyik forrása! -_-"
A sztrájk első és harmadik napján is robbantással fenyegették meg a BKV-t. A magát BA-S-nak hívó szervezet e-mailben küldi el fenyegetését. A levelet csak a BKV-nak és blogunknak küldi el. Az első levelet 11-én éjszaka kaptuk. Akkor –mivel nem tudtuk, hogy a BKV olvassa-e-…..
Ma Blahára kellett mennem reggel 9-re egy ismerősömmel találkozni, de mivel nem volt bérletem, mert későn vettem észre hogy ez biza lejárt! Lemondani nemtudtam, így maradt az hogy/ bár nem túl szívesen / bliccelés mellett go villamossal Blahára! Eddig nem is volt nagy gond,jött…..
Anyámlánya Hang Drum 2007.11.18 02:28:00
jó dolog cyberszédelgés közben erre-arra rábukkanni.foggalmam sincs, milyen hangszer is ez valójában, de az egyszerűsége, a belőle előcsalható hangok számomra egy újabb felfedezést jelentenek..
Borzaska Hó helyzet 2009.12.22 09:01:00
Idén végre pár napja leesett az első hó,aminek én örülök is,meg nem is! Örülök mint átlagember,aki szereti a havazást,de nem örülök neki olyan szemszögből nézve,hogy tudom nagyon jól hogy egyeseknek mennyire megnehezíti a munkáját ez a hideg,havas idő!(Előre is…..
Villamosvezető-tanfolyamon kérdezi az oktató: -Ki vezeti a villamost? -Hát én!-húzza ki magát büszkén a tanuló. -Téved, fiam: a nyomkarima vezeti. Maga legfeljebb a sebességet választhatja meg! Hogy a fentebbi beszélgetés megtörtént-e, arról nincsenek pontos információink, de…..
rockersrac 2009.10.06 11:45:54
@Mityu: Ez jó ötlet! :D Egyébként megsúgom,hogy a trolik felsővezeték-váltók is ugyan azon az elven működnek,csak mégis kicsit máskép!(mármint a működési elv ugyan az,[leszámítva hogy a trolinál a váltóknak van alaphelyzete,amibe visszatérnek váltás után]csak a felépítés kicsit más! :D
Amióta az eszemet tudom, kétbalkéz és kétballáb jellemez. Lehetséges, hogy azzal, hogy ezt tudatosítom magamban, még egy lapáttal ráteszek erre. De milyen lenne az életem már ezek a humoros események, és a következő mondat nélkül, amely barátaim, rokonaim szájából hangzik el:…..
rockersrac 2009.09.28 22:57:22
@CsigaBige: Amit írtál az vicces,én a videora írtam hogy nem annyira vicces! Egyébként inkább szánalmas hogy ennyire nem figyel az illető hölgyemény! ><
rockersrac 2009.09.29 20:02:35
Nem egy panasz jelent már meg az „új típusú” sorompók hibáiról, amik vagy csak félig nyílnak fel, vagy felnyitott állapotban is vörösen villog, vagy egyáltalán nem csinál semmit. Olvasónk két ilyen sorompóval is találkozott tegnap. A meghibásodott berendezések miatt…..
rockersrac 2009.09.26 22:43:00
@anemo: Nem okoskodni akarok,de nagyon erősen NEM hidraulikus a sorompók mozgatása,hanem motorikus,fogaskerék áttétellel működnek,végállás kapcsolókkal! Legalábbis én úgytudom,és szabad szemmel is volt szerencsém ilyet látni,mikor cserélték Kecskeméten az Izsáki úton a sorompókat(ugyanolyanokat tettek be mint amik előzőleg voltak,csak már a régebbiek tönkrementek a sok használattól) És egyúttal korszerűsítették is a biztosító berendezést tároló szekrény ,, tartalmát" Meg a közelmúltban valamikor odatettek egy diesel üzemű motort,ami gondolom áram kimaradás esetére van ott,vagy nemtudom,mivel április óta pesti lakos vagyok! Javítsatok ki nyugodtan ha tévedek,de amit láttam sorompó az motorikus működtetésű! Egyébként ott a sorompó ha nem kap áramot akkor a súlyokra támaszkodva felnyitható a sorompó! Bár nem a leg könnyebb,de fel lehet kézzel is nyitni feszültség mentes állapotban!
A tolvajok igen cselesek. Mint arról már írtunk, üres laptoptáskát hordanak maguknál, és ha megtetszik nekünk a miénk akkor egyszerűen csak kicserélik, és sietve támadnak. Amikor mi felnézünk ellenőrizni a csomagjainkat látjuk, hogy minden rendben, nyugisan utazunk tovább.…..
rockersrac 2009.09.22 15:28:09
@Adani: meg írd rá hogy H1N1 vírussal van bekenve,meg hogy halálos a vírus! :D hidd el! le fog szokni gyorsan az ilyesmiről! :DD amúgy meg minimum valami jóóó erős chilli paprikával bekenni a lecsapódó részt,hagy csípje csak még mellé a rohadék tolvaj kezét! :DD
Olvasónk hiába várta a vonatot 1 és fél órán át Érd alsón az nem jött, pedig korábbi vonathoz ment ki az állomásra, nehogy elkéssen a munkából. Felhívta a MÁV Direktet, ahol azt a tájékoztatást kapta, hogy a vonatok nem késnek. Tovább várt majd rádöbbent, hogy az…..
rockersrac 2009.09.22 12:10:45
@Vyca: Ha jól tudom a vonatokon nem gps alapú a tájékoztatás,hanem olyan mint a villamosokon! Be van építve pár érzékelő amiből egy azt figyeli hogy mekkora távot tett meg a jármű,és adott távolságnál bemondja a bemondandót,aztán az ajtóknál is van érzékelő,ami az ajtó nyitást/ csukást érzékeli! Lehet hogy tévedek és a vonatoknál nem így van,de pl a villamosoknál így van! :D
Néhány hete örömmel írtam arról, hogy a BKV-nál elindult valami, többek között az utastájékoztatás is fejlődött. Aztán kipattant a botrány, először Kocsis MVM ügyei miatt, majd jött Szalainé akit a többiek követtek. Cégen belül elkezdődött a kisemberek cseszegetése,…..
rockersrac 2009.09.08 22:36:11
@BPI-779: @sfi: Azért az oktogon,és a blaha van köztes végállomási lehetőségként előre beprogramozva,és nem más,mert csak ezen a két helyen van lehetőség egyik sínről a másikra! Blahánál sem,és az oktogonnál sem tudnak a rendőrök váltót állítani,mivel hogy ott lényegében nem váltó van,hanem két egymást x alakban keresztező sínpár,amit rugó húz vissza a helyére ha áthaladt rajta menetiránynak megfelelően a villamos!(mikor áthalad rajta,arra az időre a kerekek félretolják,majd a rugók miatt visszaugrik a helyére![saját szememmel láttam működés közben mindkettőt többször is!]) viszont,ha a villamos az x alakú kereszteződés elhagyása után iránytvált,akkor visszatereli ez a ,, váltó " a villamost a helyes irányba!